Zor mac olur dedik.Sagolsun takimda macin zor olmasi icin elinden geleni yapti.Su ana kadar berbat oynadik ve 5 sayi gerideyiz 2 dakika kala..
O kadar iddialı konuşamam, belki kariyerinin ilerleyen kısımlarında çok iyi yerlere gelebilir ama şu anda başarılı değil. Avrupa basketbolunda kendisinden beklenti çok yüksek vs deniyor sağda solda ama şu anki durum pek bu beklentileri karşılayabilecek gibi görünmüyor. Dolayısıyla daha önce de söylediğim gibi bir koç değişikliği gerekli gibi görünüyor.Pistiolis’le yollar ayrılmalı. Kalibresi buralar değilmiş görmüş olduk.
Evimizde AEK 'ya kaybettik. Atina'da yenecek oyun yok bizde kadro kısıtlı zaten. Limoges deplasmanı da zor. Fiilen elendik.Daha 2.maç değil mi? niye kapansın?
ben zaten bir koç değişikliği gerekiyor diye düşünüyorum ama CL'den elendikten sonra ya da düşme potasına girdikten sonra değil. Yapacaksak bu aralar yapmamız lazım ya da gözümüzü kapatacaz Pistiolisle devam edicez
Oynanmayan maçlar konusunda o kadar karamsar olmamak lazım. Bir koç değişikliğinin tam zamanı o zaman.Evimizde AEK 'ya kaybettik. Atina'da yenecek oyun yok bizde kadro kısıtlı zaten. Limoges deplasmanı da zor. Fiilen elendik.
Yerli alamıyoruz zaten. 7 yabancıdan Hummer Floyd hariç gönderilecek kadar kötü oynayan yok. Hummer Floyd yerine bir uzun bir kısa 2.tur gruplarından önce gelse bu maçı alır AEK'nin önüne geçerdik.Oynanmayan maçlar konusunda o kadar karamsar olmamak lazım. Bir koç değişikliğinin tam zamanı o zaman.
Kredisi bugüne kadar vardı zaten. ligde 7 galibiyet 10 mağlubiyet yaptı. düşme potasından 1 galibiyet uzaktasın. Bu saatten sonra normalde kredi filan kalmaz. BCL'de hedef final şeklinde sezona girildi orada da final büyük ihtimalle olmayacak. Koç yemek diye bir şey yok Pistiolis'i ben de seviyorum ama bir değişiklik gerekiyorsa da o değişiklik yapılmalı.Her kötü gidişattan sonra koçu yemeye çalışmasak?
Bence kredisi fazlasıyla var. Olmalı da...