Kaldığı yerden devam etti heyecan. Bayağı değişiklikler olmuş dizide. Öncelikle çekimler sinema tadında olmuş yani tamamen profosyonel hale gelmiş ki bu iyi mi yoksa kötü mü bilemedim. Jenerikte değişmiş. Onun haricinde cinayet büronun yeri tamamen değişmiş, başka bir mekana geçmişler. Ben bu yeni mekanı da sevmedim, eskisi daha iyiydi. Selim, cinayet bürodan ayrılıp olay yeri incelemeye geçmiş. İyi de olmuş.. Bir de ilk 50 dk. reklamsızdı, en güzeliyde buydu. Zırt pırt reklama girmedi ve aldığı reklamlarda o kadar uzun değildi. Böyle devam eder mi bilmem ama inşallah değiştirmezler, aralıksız izlemek epey keyifli çünkü.
Hayalet'le Akbaba'nın atışmaları güzel olsa da bazıları fazla zorlama geldi bana. Onun haricinde olumsuz yanı neredeyse yok gibiydi.Behzat'ın susma hallerini filmde beklerden dizide gerçekleştirdiler. Kitabı okuyanlar bilir, Son Hafriyat'ta kitabın sonuna kadar susuyordu. Dizide bunun çok uzun olmayacağını düşünüyorum, en fazla 2-3 bölüm daha konuşmaz. Ayrıca kitaba sadık kalırlarsa ağzından ilk çıkacak cümle "saçma sapan konuşma la" olacak Behzat Amirimin. : ) İlk bölüm olduğu için haliyle diğer konuları açıklamadılar. Bir çok süpriz olacağını düşünüyorum. Daha çok yorum yazabilirim ama izlemeyenler vardır, okuyupta küfretmesinler diye kısa keseyim.