Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence doğru olmaz. Gurovic ile Evren Büker alınmalı o isimler yerine.. Fitch çok kaliteli bir isim ama daha 1 hafta olmadan gelip bir yarı oynayan adamların yerine seçilmesi hiç etik değil. Gurovic'inde son olayından sonra alınacağını pek sanmıyorum aslında. Preldzic alınsa bari, her ne kadar kendisini hiç sevmesemde..

Bu arada organizasyon bugün olmasına rağmen henüz yeni isimlerin katılacağı duyurulmadığına göre, sakatlanan isimlerin yerine başkalarını almayacaklar sanırım. Belki şut veya smaç yarışmalarından oyuncuları alabilirler ama onuda sanmıyorum. Gerçi belli olmaz bizimkilerin işleri :)

Belki şaşıracaksınız , hayretle karşılayacaksınız ama ben All-Star'da hiç bir Galatasaray'lı oyuncu görmek istemiyorum . Nedeni ise olası bir sakatlık veya sakatlıklar.

Şuan Hüseyin bizim 1 numaralı opsiyonumuz , Graves ise tek yabancımız . Allah korusun sahada birinin veya ikisinin başına bir şey gelse kaybeden yine kim olacak ? Galatasaray .

Zaten sakatlıklara alışmış , sakatlıklara yenik düşmüş bir takım olduğumuzu düşünürsek artık kaybetme gibi bir lüksümüz yok ...

Herkesin görüşü kendinedir benim görüşüm ise All-Starda hiçbir Galatasaray'lı görmek istemiyorum , çünkü talihsizliklerden korkuyorum .

Kombine alana forma ve kart hediye

Fenerbahçe Ülker'in 2008-2009 Sezonu'nda Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı Beko Basketbol Ligi ve Euroleague maçları için kombine kart alan sarı-lacivertli taraftarlara, Fenerbahçe futbol maç forması ve Fenerbahçe Klasik Taraftar Kart, Fenerbahçe Ülker'den hediye olarak verilecek.
Bu avantajlardan yararlanmak isteyenler telefon ile başvuru yapıp, kampanya paketini adresine isteyebilecek veya Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe Müzesi'nin hemen yanında kurulan Fenerbahçe Kart standından bizzat başvurularını yapabilecekler.

Bu arada kampanya, yoğun istek üzerine 31 Ocak 2009 Cumartesi saat 12.00'ye kadar uzatıldı

Arkadaşlar yazıldı mı yazılmadı mı bilmiyorum ama bugün Orlando-Miami maçını izlerken Kaan Kural yakın tarihte J.J Reddick'i milli takımda görebiliriz,Hidayet vasıtasıyla teklif yapıldı dedi.

Siz böyle birşeyi duydunuz mu acaba?

Semih Tuna' Alıntı:
Arkadaşlar yazıldı mı yazılmadı mı bilmiyorum ama bugün Orlando-Miami maçını izlerken Kaan Kural yakın tarihte J.J Reddick'i milli takımda görebiliriz,Hidayet vasıtasıyla teklif yapıldı dedi.

Siz böyle birşeyi duydunuz mu acaba?
Evet duyduk ,

Keşke Redick'i değilde Bogans'ı Türk yapsalar

J.J Reddick gerçekten çok iyi bir şutör. Onu NBA ağırlıklı değil ama NCAA'den takip etmiştim. Gerçekten çok iyi şut performansı olan bir oyuncu. Orlando'ya ilk başlarda sakatlığından dolayı katkı verememişti. Hatta sakatlığı olmasaydı Dream Team'e çağrılacağı bile konuşuluyordu...
2006 Draftında 11. sıradan seçildikten sonra sakatlık yaşadı. Ayrıca kendisi Duke mezunu...

Garip,gerçekten çok garip...
Bari parasını versek de seneye GS'ye getirsek,Türk statüsünde iyi iş görür hem,hem de Türkiye'de oynadığı için Türk yaptık deriz... :)

Beko Basketbol Ligi 17. Hafta Programı
31 Ocak 2009 Cumartesi
15:00 Türk Telekom-Pınar Karşıyaka (Ankara Atatürk Spor Salonu)
16:00 Antalya BŞB-Galatasaray Cafe Crown (Antalya Atatürk Spor Salonu) Sky Türk
16:00 Beşiktaş Cola Turka-Mersin BŞB (BJK Cola Turka Akatlar Arena)
17:00 Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemir (Ayhan Şahenk Spor Salonu)
17:00 Oyak Renault-Efes Pilsen (Bursa Atatürk Spor Salonu)
19:00 Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediye (Abdi İpekçi Spor Salonu) Spormax

1 Şubat 2009 Pazar
16:00 Aliağa Petkim-Casa TED Ankara Kolejliler (Aliağa Enka Spor Salonu)
16:00 Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu) Sky Türk

Beko Basketbol Ligi 17. Hafta Programı
31 Ocak 2009 Cumartesi
15:00 Türk Telekom-Pınar Karşıyaka 55-45
16:00 Antalya BŞB-Galatasaray Cafe Crown45-55
16:00 Beşiktaş Cola Turka-Mersin BŞB 50-50
17:00 Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemir 53-47
17:00 Oyak Renault-Efes Pilsen 35-65
19:00 Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediye50-50(fitch traylor süpriz yapar)
1 Şubat 2009 Pazar
16:00 Aliağa Petkim-Casa TED Ankara Kolejliler 51-49
16:00 Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 55-45

Türk Telekom-Pınar Karşıyaka 1
Antalya BŞB-Galatasaray Cafe Crown 2
Beşiktaş Cola Turka-Mersin BŞB 2
Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemir 2
Oyak Renault-Efes Pilsen 1
Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediye 1
Aliağa Petkim-Casa TED Ankara Kolejliler 1
Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 1

Kepez revire döndü, Üner umutlu

Kepez Belediyespor, cumartesi günü oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçı öncesi grip ve sakat oyuncularının çokluğunun sıkıntısını yaşıyor.

Fenerbahçe Ülker maçı öncesi grip salgını ve sakatlıklardan dolayı adeta revire dönen Kepez Belediyespor'da, grip oldukları için hastanede tedavi olan Robert Traylor ve Dorren Keith Mclinton, 6 gün antrenmana çıkmadı. İki oyuncu bugün takımla birlikte çalışmaya başlarken, grip olan Hakan Erol'un ise hastanede tedavisi devam ediyor. Levent Bilgin ise aşil tendonundan ezilme sonucu sakatlanırken, Melih Yavşaner de sakatlar kervanına katıldı.
Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, şanslıklara rağmen zor olsa da Fenerbahçe Ülker'i yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ligin en güçlü kadrosuna sahip bir takımla oynayacaklarını belirten Üner, şunları kaydetti:
''Ama biz de iyi bir takım olduk. Takımın kimyası arzu ettiğimiz şekilde oluştu. Bu hafta bazı talihsizlikler yaşadık ama ben her zaman böyle şansızlıkların arkasından iyi başarılar geldiğine inanırım. Grip dolayısıyla 6 gündür Robert Traylor ve Mclinton hastanede yatıyordu. Bugün takımla birlikte çalışmaya başladılar. Levent Bilgin'in aşil tendonunda bir ezilme var. Bir haftadır antrenman yapmıyor. Hakan Erol gripten dolayı hastaneye yatıyor. Bu grip salgını bizi yıprattı ama geçmişte bu kadar aksilik yaşandıysa sonunda hep güzel bir şeyler oldu. İnanıyorum ki Fenerbahçe Ülker maçında da güzel şeyler olacak.''
Yeni transferlerin takımın kimyasına uyduğunu ifade eden Üner, ''Yabancı transfer hakkımız sınırlıydı. İki hakkımızı kullanabildik'' diye konuştu.
Kadroya dahil edilen Barış Güney'i yakından tanıdığını ve basketboluna yürekten inandığını ifade eden Üner, yeni transferlerin takıma uyum sağladıklarını Beşiktaş Cola Turka maçında gösterdiklerini vurguladı.
Üner, ''Takımın en önemli parçasından biri seyircimiz. Bütün salonu dolu gördüğüm zaman Kepez'in basketbolu tamamen kucakladığını inanacağım'' dedi.

Yarın Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi genel menajeri Necip Kapanlı kazancaklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde genel menajer Necip Kapanlı, Beşiktaş Cola Turka'yı yenerek play-off'a kalma adına ciddi bir hamle yapmak istediklerini söyledi.
Kapanlı ligde 8 galibiyet ve 8 mağlubiyetleri bulunduğunu hatırlatan Kapanlı, ''Maçlarımızı hep 5 sayının altında farkla kaybettik'' dedi.
Play-off umutlarının halen sürdüğünü ifade eden Kapanlı, şunları kaydetti:
''Play-off mücadelesindeki önemli rakiplerimizden biri de ilk yarıda yendiğimiz Beşiktaş Cola Turka. Yarın deplasmanda yapacağımız maç zorlu geçecek. Özellikle deplasmanda iyi sonuçlar alıyoruz. Beşiktaş Cola Turka'yı yenerek play-off'a kalma adına ciddi bir hamle yapmak istiyoruz.''

Mersin'in guardı Lester Bo Mccalebb'i dikkatle izlemenizi öneriyorum.Müthiş hızlı, atlet ve yürekli bir oyuncu.Penetreleri çok iyi ve delici.Yarınki maçtada en büyük kozudur Mersin'in kesinlikle.Fazla el üstü atmamaya özen gösteren, takımı için oynayanda bir guard.Genelde yüksek yüzdelerde bitiriyor maçlarını.Ayrıca yaşıda çok genç, 1985 doğumlu bir oyuncu.Yine Ahmet Kandemir'in türk basketboluna armağanlarından...

arkadaşlar açıkçası bizim şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 10 larda.ilk turda nispeten zayıf bi takımı geçip yarı finale gelsek oradan itibaren telekom,efes,fener üçlüsünden ikisini 7 kere yenmemiz lazım.son 5 senede bizim bunlara karşı kaç galibiyetimiz varki bu 7 galibiyeti 1 ay içinde alalım.uzun lafın kısası ben bu sene efesliyim.çünkü artık birilerinin şu f.ülkere dur demesi lazım ve bu malesef biz değiliz.bunları bir tek efes durdurur.

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Mersin'in guardı Lester Bo Mccalebb'i dikkatle izlemenizi öneriyorum.Müthiş hızlı, atlet ve yürekli bir oyuncu.Penetreleri çok iyi ve delici.Yarınki maçtada en büyük kozudur Mersin'in kesinlikle.Fazla el üstü atmamaya özen gösteren, takımı için oynayanda bir guard.Genelde yüksek yüzdelerde bitiriyor maçlarını.Ayrıca yaşıda çok genç, 1985 doğumlu bir oyuncu.Yine Ahmet Kandemir'in türk basketboluna armağanlarından...

Beşiktaş cephesi için de aynı şeyler Chatman lehine söylenebilir. Özellikle bizi çok memnun eden Maccabi-Dee Brown anlaşmasından sonra Chatman'ın kafasını meşgul eden transfer olayıda tamamen kapanmış oldu. Bu maçta ondan müthiş bir geri dönüş bekleniyor. Son günlerin formda ismi Baxter ve Cevher'de diğer önemli kozlar. Çok güzel maç olacaktır, son bölüme kadar heyecan fazlasıyla olacak muhtemelen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...