Beko Basketbol Ligi 2008/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok enteresan bir gündü,bugün bölümüne de yazdığım gibi Murat Hocanın araya girmesiyle gidebildim maça...
Anonsları yapmadım,son periyoda ses saklayalım deyip son periyoda kadar yedek anonsçuya verdik mikrofonu. Sonrasında mikrofonu elime alıp da çıkan sese bakınca bu işin olmayacağını anladık ve dedikki bir saha içi isabeti olsun bağırayım sonra yedeğime devredeyim mikrofonu;ama maçın bitmesine üç buçuk dakika kalana kadar basket olmadı,fark 10 dan 2 ye indi,oradakiler de sen de birşeylik var bugün deyip mikrofonu elimden aldıkları an Brown bomboş bir üçlüğü kaçırdı... :)

Sonrasında kazanmayı bildik biz... :)

Maç sonrasında da diğer maçların skorlarını öğrenme telaşımız vardı... Erdemir,Kepez ikilisinin kaybetmesiyle de günümüz harika bir hale geldi... Şükür... :)

kaan kuralla konuştum az önce . fenerbahçe yönetimi ile görüşmüş.en yüksek ağızdan yani.solomon işini bitirdik demişler.haftaya ya da en geç bir sonraki haftaya.tanjeviç hala sorun diyor ama anladığım kadarıyla iş bitmiş .

Daçka-Mersin maçını izledim.

İki takımın da uzun süre alan savuması yaptığı bir maçtı. Durum berabere iken Lofton'ı unutunca Daçaka üçlüğü yedi ve maçı kaybettiler.

Emre Bayav fizik olarak biraz güçlenmiş sanki; ancak iyi bir uzunu olsa, Daçka çok daha farklı bir görüntüye bürünebilir. Barış Hersek- Leunen potaltında yan yana oynuyor. Melih'in de bugün 0-6 üçlükle oynaması mağlubiyetteki faktörlerdendi, son bölümde kullandığı üçlüklerden birini soksa sonuç çok daha farklı olabilirdi.

Ntvspor da son periyot var şu anda, Kaan Kural Fenerbahçe ile Solomon arasında çok küçük pürüzler kaldığını söyledi haftaya bile gelebilirmiş ne diyelim hayırlı olsun.

Bugün Efes yenerse onları, guardın kralı gelsin fayda etmez.Üst üste 5 malübiyet olacak ve haftaiçi Siena maçı var...
Ayrıca Kaan Kural 1 haftaya bile gelebilir dedi, demekki normal şartlarda 2-3 hafta var gelmesine.Giricek'in takımdaki dengeleri nasıl bozduğunu gördük. Giricek en büyük adamken takımdaki Salomon ne yapar bilinmez. Çokda korkmuyorum gelmesinden...

Kaan Kural Solomonla ilgili haberi bir istibarat gibi değil birileri açık açık söylemiş sızdırılmış yani.Kaan Kural'ın az çok ilkeli biri olduğunuz biliyoruz. Haberi sızdıranlar yazma dese yazmazdı . Normalde transfer kesin olarak bitene kadar klüpler gizlemeye çalışıyorlar.Burada tam tersi bir durum var.Bu durum ilgi çekici. Son alınan başarısız sonuçlardan sonra Fenerbahçeli taraftarlar kazan kaldırmak üzere idi.Bu haber gazlarını tamamen aldı.Kötü sonuçlar falan unutuldu.Hesap soranların sesi kesildi.

Sonuç itibari ile klüp içinden birileri Kaan Kurala tamamen doğru olmayan bilgiler de veriyor olabilir.Solomonun adı bile şimdilik biraz zaman kazandırdı FB yönetimine.Bu bir strateji de olabilir.

Kaan Kural, Vatan^daki haber benim değil dedi.Çok güvendiğim bir insan söyledi bende onun üzerine 2-3 yerden doğrulattım dedi Kutay Abi. Sızdırmaalrında ise başka talibi olmaması veya dediğin gibi taraftarların ağzına bal çalmak olabilir. Fener bugün yenilsinde Salomon umruma değil :) :)

Kaan Kural da değindi son periyotta Griçek Solomon nasıl olur gibisinden risk dedi, Şunuda belirteyim bütün yorumcuların ortak görüşü fener bu gün yenilirse 4. lükten kurtulamayacağı idi dolayısı ile 1 4 eşleşmesinden efese hatta daha öncesinden bjk ye bile elenebileceği idi.

efes-fener maçını izleyebileceğim bir link var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...