Ligde normal sezon sıralasını belirleyecek maç bugün 14.00 Tofaş-Banvit. Tofaş kazanırsa yolumuz Tofaş-Banvit olacak. Banvit kazanırsa bizden kaçıp Efes'e itmiş olacak bu sefer yolumuz Tofaş-F.Ülker/KSK olacak.
Valla bizde Ergin Ataman olduğu için ben ''rakip kim, sıralama nasıl olcak, şu turda şu takım gelse'' muhabbetiyle hiç ilgilenmedim.
FBÜ bizim tarafta Alperen abi.Banvit tekrarlanan maçta Tofaş'ı yenince normal sezonu 3. bitirdi.TED yenerse FB güle oynaya finale çıkar, öyle bir durum da var.
Doğuş grubu Olin'i satın almış ve İstanbula taşımış.Tutku Açık ile anlaşmışlar şimdi ki hedefleri de Ömer Onan-Hidayet-Kaya Peker miş.Umarım EL A lisans hayallerimize bir darbe vurmaz bu çünkü söylenenlere göre Efes Pilsen gibi bir yapı kuracaklarmış bu kadar yatırım yaptıklarına göre bir şekilde EL A lisansı almakta isteyeceklerdir.
35'ine gelmiş Ömer Onan'la, Hidayet'le mi kafa tutacaklar yoksa Kaya Peker'le, Tutku Açıkla'mı ? Bu oyuncular basketbolunun son evresine girmiş oyuncular ve Doğuş Grubu'nun bir alt yapısı olmayacak. EL A Lisansı almak o kadar kolay olmaz Efes'in bir altyapısı vardı. Ben çok fazla dayanabileceklerini düşünmüyorum
35'ine gelmiş Ömer Onan'la, Hidayet'le mi kafa tutacaklar yoksa Kaya Peker'le, Tutku Açıkla'mı ? Bu oyuncular basketbolunun son evresine girmiş oyuncular ve Doğuş Grubu'nun bir alt yapısı olmayacak. EL A Lisansı almak o kadar kolay olmaz Efes'in bir altyapısı vardı. Ben çok fazla dayanabileceklerini düşünmüyorum