Beşiktaş:75 Galatasaray:64

Ezelden beri galatasaraylıyız olabilir bu spordur ama takımımızı 2. ligde dahi yalnız bırakmayacağız ama zaten böyle bir duruma düşmeyeceğiz buna inanın bu gerçekleşecek
 
Bir Galatasaray klasiği daha izledik bugün artı kher maçımız birbirinin aynı 3 periyot mücadele iyi son periyotta anlamsız bi şekilde maçtan kopuyoruz.
Özellikle 3.periyotta fark 2 sayıya inmişken 5 hücum üstüste boş dönünce maç ister istemez gitti burak boş turnike atacağı yere smaç yapmayı deneyip topu tavana yolladı ron inanılmaz zorlama şutlar kullandı burak 0/6, ron 1/9 yüzdeyle oynadı yanlış hatırlamıyosam bekir de nick'i kitleyince maç gitti. Beşiktaş'ı bundan kötü yakalayabilirmiydik bilmiyorum. Tribüne gelince 200 civarı gittik elimizden geleni yaptık 1 ve 3 periyotlar baya bi üstünlük kurduk beşiktaşa ama maçı kaybetmemize engel olamadık.
Yeri gelmişken Tbfnin etkisi neydi acaba maçı kaybetmemizde sormak isterim.
Son bir not Burak'a
Birader mümkünse bırak şu takımın yakasını bu kadar mı zararı olur bir insanın takımına en kritik haftalarda yaptığın eşeklik yüzünden bugün bu hallerdeyiz bugünkü maçtaki laubali smaç denemende maçın dönüm noktasıydı yeter artık bu takıma daha fazla zarar verme.
 
İki otobüs gittik asy'den ayırdıkları göt kadar yere...

Ama bazıları hala umursamaz şekilde basket oynuyor....

Bu kadar zorlama atış yaparlarsa sonuç bu olur...

Biraz asılsalar,biraz daha ciddiyet olsa bu maçı almamak mümkün değildi...Olmadı olmuyor ne yaparsak yapalım bir şeyler ters gidiyor.

Allah sonumuzu hayır etsin...
 
İki otobüs e doluşan bir avuç insan ufacık bir tribünde saatlerini geçirdi. Sayıca az olmamıza ragmen oyunun başlarında gayet iyi olan destek, sahadaki oyuna da dogru paralelde olarak oyunun sonlarına dogru düşmeye başladı; ki zaten bu sıraarda seyircisini de arkasına alan Beşiktaş arayı açtı gitti.

Akatlar güzel bir salon, orada deplasmanda olmak dahi keyifliydi ancak gönül isterdi ki karşılaşmadan mutlu ayrılalım ....

Ron JOHNSON Galatasaray' daki en kötü oyununu sergiledi ki bu da mağlubiyetimizi hazırlayan en büyük etkendi.

Salonda pankartı asabilmek için türlü cambazlıklar yapan X kardeşime de sevgilerimi gönderiyorum.( Ben yukarıdan kendisine direktif veriyordum eheh ) Unuttum sanma :)
 
Olm kendimi kaptirmisim.Bir ara asagi baktim baya yukardaymisim.Ondan sonra hemen asagi indim zaten :)

Guzel astim ama sonucta dimi ;)

Mac hakkinda bisi yazmak istemiyorum aslinda.

53-52 Burak sonrada Johnson.
3 tane madde yeter.

Jason yuzumu kara cikarmadi saolsun.Bu adami seviyorum kardesim.
 
maçtan önce X'le aramızda mevzu koptu.. çimlerde süründürdüm kendisini :)
 
Yine bir maci kendi hatalarimizla kaybettik. bu macin bence iki olumlu tarafi Jason Keep'in ucuncu mac ususte takima ciddi katki saglamasi ve Arda'nin sakatliktan sonra bugun ilk kez ciddi sure alip son derece yuksek yuzdeyle (% 100) oynamasiydi. Umarim onumuzdeki dort macta da bu sekilde devam ederler, eger ligde kalacaksak bu ikilinin kalan maclarda da agirliklarini koymalari gerekiyor.

Artik kocla ilgili birsey yazmak istemiyorum ama bu mac icin birkac seyi sormazsam catlayacagim:

1- Bugun takimin en etkili oyuncusu olan Keep'i neden yeteri kadar kullanmadik. Ozellilke Varda kenardayken Keep, Ellis ve Nedim'e karsi buyuk ustuluk sagliyordu. 3. periyodun ortalarinda Varda 4 faulle kenardayken neden Keep'i oyundan aldi ve uzun sure kenarda tuttu? Bİr nalayan varsa lutfen izah etsin

2- Jacobson, screen uzerinden ciktiginda veya bos sutlari attiginda cok yuksek isabetle sokuyor ancak kendi sutunu yaratmakta son derece yetersiz, dripling sonrasi sut yuzdesi dusuk. Durum boyleyken, butun mac neden Jacobson'i Bekir'e mahkum biraktik, bir takimin en onemli skor opsiyonu icin hazirlanmis bir tek seti bile nasil olmaz?

3- Bu macta 15 numara olarak Halil Uner'in oglu Berk sahadaydi. Berk bildigim kadariyla yildiz takimda, umarim gelecegi de cok parlak olur. Ancak sahada takimin maskotu gibi cikan Berk neden oradaydi. Ismet yoktu (bilmiyorum, belki de sakatti) ancak genc takimdan bir tane bile yerine konulabilecek oyuncu yokmuydu? Isinirken, sizce de takimin ciddiyetini kaciran bir hali yokmuydu?
 

Üst