Beşiktaş:75 Galatasaray:64

Keep 3. period cikarilirken cidden isyan etti.Vardaya 4 faulu aldirmisim.Neden cikariyorsun der gibiydi.

Jascopson ilk geldiginde en onemli ozelligi sut yaratmasi olarak gozukuyordu.Ondada ciddi sorunlar var Ron gibi.

Tribunde herkes bu cocugu sordu bana.Halil Unerin oglu diyince yuzlerde gulumsemeler.
Bir dahaki maca ben cikmak istiyorum kadroda mumkunse :)
 
İsmet genç milli takımda dün de sanırım 1 rebound ile oynadı yanılmıyorsam. Zaten 4 Mert Uyguç'un yerine Fatih Ünal, 15 Gökhan'ın yerine Berk Üner çıktı, İsmet'in 6 numaralı formasını giyen ise yoktu diye hatırlıyorum. Ciddiyet olayına dikkat etmedim, ama bence genç takımdan oyuncuların o havayı teneffüs etmesi iyi ki Berk bu sene bir kaç maçta çıktı. Bir de isminden tam emin değilim ama Kağan da genç takımdan özellikle cezalar ve sakatlıklar zamanında kadroya girmişti.

Artık tek isteğim bu sene bitsin en hayırlı şekliyle. Maçları geçtim, Kolej maçındaki olay, Arda'nın sakatlığı, 3 oyuncu cezası, Crystal'ın Migros maçındaki durumu, Mert'in uğradığı saldırı, Gökhan'ın omzu, altyapıdan Pelin'in köprücük kemiği, dün Ceylan bugün Umut'un anlık da olsa acı veren sakatlıkları. Cidden şanssız, uğursuz bir sene geçiyor. Bitse de kurtulsak diye bakıyorum artık. Umarım daha sakat vermeden sağlıklı ve hayırlı bir şekilde biter.
 
×' Alıntı:
Birde utanmadan neler yaziyor.
Besiktaslilar basedemedi birde Karsiyakadan destek almislar.Ama hepsini supurduk tabi :)

beni görünce akmerkeze kadar kaçanlar, ben yokken konuşuyo :)

gs'yi bu sezon ne zaman izlesem çok iyi oynuyor.. hata nerde anlamıyorum ben gerçekten..
 
Bu arada Umut'un sakatlandığı pozisyonda top saha içinde boştayken Burak toğu uçarak saha içinde tutmaya çalıştı. O hareketi KSK maçında yapmadık, bu maçta da top gide gide rakip takıma gitti ve bomboş turnike oldu :(
 
bjk1.jpg


bjk2.jpg
 
ben maçı izleyemedim,o yüzden yorum yapmayacağım..sadece bu takımın asla kötü bi takım olduğnu düşünmüyorum.. ve turkbasket.com da Cem Çetin in yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.
 
Fenerbahçe son 3 dakikada 10 sayı geriden gelip İTÜ'yü yenmiş.Tekel'i geçmemiz pek mümkün gözükmüyor.Artık İTÜ üzerine yoğunlaşmalıyız.
 
dawkins' Alıntı:
3- Bu macta 15 numara olarak Halil Uner'in oglu Berk sahadaydi. Berk bildigim kadariyla yildiz takimda, umarim gelecegi de cok parlak olur. Ancak sahada takimin maskotu gibi cikan Berk neden oradaydi. Ismet yoktu (bilmiyorum, belki de sakatti) ancak genc takimdan bir tane bile yerine konulabilecek oyuncu yokmuydu? Isinirken, sizce de takimin ciddiyetini kaciran bir hali yokmuydu?

berk efes macında da takım kadrosundaydı. takımın bu kadar onemlı macında yer alması bıle kumar oynamak gıbı. gerci fatih ufuk oyunda da yer almadılar varlık itibariyle ordaydılar ama olaki oyunun uzatmaya kalabıleceği durumlarda faul problemı yasayan oyuncuların varlıgında görev alabilmek..... duyguyla değil mantıkla hareket etmek...

dawkıns; olası playout maçlarında takımın ne kadar daralacağını görduk dun değil mi? bu gidişle Enveri filan dahi neden gönderdık diye sızlanmayalım sakatlıklar belimizi gercekten buktu. gözüken köy klavuz istemiyorrr...
 
kkayacan' Alıntı:
İyi niyetimle soruyorum; bu ne demek arkadaşım? Kazandığımız maçlarda Burak Sezgin takımda değil miydi?
İyi niyetle cevap veriyorum ilk 3 ünde takımda yoktu...
 
Bugün maçın tekrarını BJK TV'den seyrettim.Tribün olarak çok iyiymişiz.Giden herkese çok teşekkürler.
Burak konusunda ise arkadaşlar haklı.Kaçırdığı smaç ve Bekir'e yaptığı asistle maçın gitmesine sebep olmuş.Ama Burak olduğu sürece maç alamayız demek çok ağır.Burak bize uzun süre hizmet etti.Takımın başarılı olduğu dönemde de vardı.Selim biraz aşırı reaksiyon göstermiş.
 

Üst