Bi koşu evlenip geldik

sizce??

• Kullanılan toplam oy
    31
Eh be abi. Geç bile kaldınız. Tebrikler diyorum.

Bu arada hakkaten evlenmesen foruma uğramayacaksın, alıyoruz haberlerini; yoğunmuşsun da insan kardeşini özler biraz ya. :)

bende kullanmak istedim önce,ama sonra babamda Fırat'ta istemedi(özellikle babam).. hayatımdaki en değerli 2 erkeği kırmak istemedim. ayrıca artık nüfus cüzdanlarının arkasında önceki soyadı diye bir ibare var. :)eski soyadım yazıyor orda.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederiz..darısı hepinizin başına inşallah...ilk sıradakiler onur yavuz,murat inal,özlem nokta,utku çapan,nilay kızılok :) aa önder'i unuttum :)

Allah bizede sizlerin mutlu günlerini görmeyi nasip etsin :) bugun 9günlük evli bir çiftiz :) çok garip ya :)

bu arada çok bunaldığım sıkıntılar çektiğim günlerde daima beni dinleyen canım arkadaşım Onur Balcı,Allah seninde gönlüne göre versin canım kardeşim,arkadaşım :)(biz ne sıkıntılar çektik,ne güzelliklere erdik)

forumda bize inanan,sevgimize destek veren herkes,düğünümüzde halay çekmeye,göbek atmaya da bekleriz..

;)

Sabah 8 de evden çıkıp ertesi gün 4 5 sularında yatağa girip aynı günn sabahında 8 de kalkıp işe giden bii olarak valla eskisi gibi ilgilenemiyorum forumla öncelikle özürü borç bilirim . Ama hayat işte ...

EsraUzun' Alıntı:
bu arada çok bunaldığım sıkıntılar çektiğim günlerde daima beni dinleyen canım arkadaşım Onur Balcı,Allah seninde gönlüne göre versin canım kardeşim,arkadaşım :)(biz ne sıkıntılar çektik,ne güzelliklere erdik)
Bu mutluluğunu görmek inan ki çok güzel.

Teşekkür ederim temennilerin için.

Viçen Bitlisyan' Alıntı:
Vay çok uzun zamandır girmiyordum foruma ve görünce şaşırdım gerçekten :)
Ömür boyu mutluluklar :)
ooo viçen bey siz uğrarmıydınız buraya :)
çok uzun zaman oldu seni forumda görmeyeli valla.
olsun hayırlı bir habere denk geldin :)

Hayirli olsun Esra (abla) Firat (abi) Allah bir yastikta kocatsin :) ;)

Dip Not:Foruma uzun zamandir giremiyordum yeni gördüm basligi.