Bir Arma Sevdalısı'na umut oluyoruz...

• Konbuyu başlatan Eyüp Yıldız
  • Başlangıç tarihi
E

Eyüp Yıldız

Misafir
Arkadaşlar,forumumuzun üyelerinden biri olan, Mahir Şanlı arkadaşımızın kızı Nisa çok ağır bir hastalık ile mücadele ediyor.

Kanser denen illet, bu 3 yaşında ki kızımıza yapışmış, o ise direniyor, bizim yapacağımız tek şey var, bu kızımızın 3. yaş doğum gününde, onu hediye yağmuruna tutmak.

Gelin omuz omuza verip, kanser ile pençeleşen, bu küçük arma sevdalısına, mutluluk verelim, kansere karşı yüreklendirelim.

Sevgili kardeşimiz Mahir Şanlı, kızını o gün hediye yağmuruna tutmak istiyor, gelin kızımızı günlerce mutlu edecek kadar çok hediye yollayalım.

Hediye dediğimiz, büyük değil, hediye dediğimiz aslında yüreğimiz, küçük zarflarla, kızımıza yüreğimizi gönderelim.....

Galatasaray?lı olmak vefalı olmaktır...
Galatasaray?lı olmak, Galatasaray?lı yı yalnız bırakmamaktır...

Nisa kızımızın doğum günü 18 Kasım Perşembe, o güne kadar binlerce hediye gönderelim, lütfen bir Arma Sevda?lısını yanlız bırakmayın.

Aşaşıda ki linke tıklayarak, facebook?tan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1453881497

ALICI:NİSA ŞANLI
ADRES lezantsraat 78-B 9100
Sint-Niklaas, Belgium

eyüp abi gerçekten forum olarak bu konuya duyarsız kalamayız ve elimizden geleni yapmak için hazırız ancak forumda çoğu arkadaş istanbuldan uzakta ve hediye göndermek belki biraz sorun olabilir ne biliyim belki bi hesap numarası olsa bizdeelimizden geldiği kadar yardım yapsak sonra da toplanan parayla gsbasket org olarak daha anlamlı bi hediye versek daha iyi olur mu acaba...benimki sadece bi öneri tabi ki herkes hediye gönderse daha iyi olabilir fakat benim gibi düşünen arkadaşlar da olabilr diye tahmin ediyorum...

Mahir Şanlı, bilen bilir, bu forumun ve uA?nın en emekçi, en samimi üyelerinden biridir.

Yurt dışında, Basketbol, Futbol, Voleybol demeden her maça giden, takımına sahip çıkan biridir.

Alpaslan abinin kitabı için yaptıkları, bugün gibi aklımda, kısaca Mahir, takımını ve renkdaşlarını hiç yanlız bırakmadı.

Şimdi sıra bizde, o kızını hediyelerle, daha doğrusu sevgi ile mutlu etmek istiyor, bizim yapmamız gereken ona destek olmak.

Ayrıca, bir çocuğun gözlerinde?ki mutluluğu, dünyada ki hiç bir şeye değişmem, hiç tanımadığım bir kişinin çocuğu bile olsaydı, bunu yapardım, yapacağım.

Duyarlı olalım, arma peşinden gideni yanlız bırakmayalım.

Mahir abimi iyi tanırım Arma Sevadalısı diye biri için bahsedeceksek bu kesinlikle Mahir abi dir.

Ben elimden gelen her şeyi yapacağım lütfen, rica ediyorum azcık hatırım varsa ufacık bir şey bile olsa sizde gönderin.

Yazık, sadece 2 kişi yazmış, içimizden biri kan ağlıyor, içimizden biri mutsuz, içimizden biri çocuğunu mutlu etmek için bizden destek istiyor, ama kimsenin umurunda değil!

Bu arkadaşımız, Belçika'dan, Torino'ya gidip takımına sahip çıkmıştır, bu arkadaşımız, Futbol, Voleybol, Basketbol bütün maçlarda yurt dışında takımının, armasının yanında olmuştur.

Şimdi sadece kızını mutlu etmeye çalışıyor, onu yanlız bırakmak aslında kendimizi yanlız bırakmaktır....

Keşke bu konuyu buraya açmasaydım, lütfen bu konu silinsin, en azından bu umursamazlık içimi acıtmasın....

Eyüp buraya sert sözler yazmaya gerek yok. Zaten facebook hesabını vermişsin bir çok arkadaşta orayı baz almıştır kendine. Şahsen ben orayı baz aldım. Göndereceğim hediyeler bile az çok belli. ailemin 4 bireyi var 4'ümüz adına da göndereceğiz hediye. Ki arkadaşlarında öyle olduğuna inanıyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
Eyüp buraya sert sözler yazmaya gerek yok. Zaten facebook hesabını vermişsin bir çok arkadaşta orayı baz almıştır kendine. Şahsen ben orayı baz aldım. Göndereceğim hediyeler bile az çok belli. ailemin 4 bireyi var 4'ümüz adına da göndereceğiz hediye. Ki arkadaşlarında öyle olduğuna inanıyorum.
Dostum, sert yazdığımı düşünmüyorum, malesef çok ciddi bir ilgisizlik oldu.
Dahada ağzımı açmam bu konuda sağlık olsun.

Gerçekten Nisa'nın resmini görünce burada her kardeşim benim düşündüğüm gibi düşünecektir. GS Basketten kısa zamanda çok kişi tanıdım. Hiç kötü hin fikirli birine rastlamadım. Hepsi iyi bireyler. Her türlü soruna karşı da tepkililer. Bu olaya da aynı tepkiyi göstereceklerdir. Tek sorun klasik Trük sorunu. İşlerimizi son dakikaya bırakmak.:) Mahir arkadaşıma büyük geçmiş olsun diyorum Allah acil şifa ve uzun ömür verir inşallah Nisa'ya.

Ben öğrencilerimle birlikte kartondan bebekler kesebilirim, yada kartondan çiçekler.
ve en yakın zamanda kargoya vereceğim.
Bunu öğrenmek çok iyi oldu.

Hediyeler hazır yarın postanein yerini öğrenip bir an önce yollıyım... face'te herkesle paylaştım umarım katılım çok olur. Burdaki konuyu da şimdi gördüm. GsBasket sen büyüksün göster büyüklüğünü !

Eyup abı,

Herkesın bu konunun ne kadar onemlı oldugunun farkında oldugunu dusunuyorum.Abılerımın ve kardeslerımın yuzlerce hedıye gonderecegıne adım gıbı emınım.Bızde sınıf olarak ınsallah haftaya hedıyelerımızı toplayıp kardesımıze gonderecegız ama herkes gerek ınternet ortamından gerek yuzyuze bu olayı yayabıldıgımız kadar yaymalıyız.

Günlerdir bakıcam deyip hep aksiliklerle uğraşıyordum. Sadece face üzerinden bakmış buraya yazmamıştım. Dün akşam hediye alabildim. Yarında aksilik çıkmazsa postaya vericem.

Şirkette de söyledim çalışanlara, bilgileride verdim. Umarım ordanda katılım olur.

Eyüp kardeşim teşekkür ederim güzel sözlerin, desteğin, kısaca herşey için.

Eklediğin resim Nisa'nın 3 aylıkken çekilen bir resmi. Fransa'da Tekerlekli basketbol takımının CL gurup maclarıydı.

Nisa'nın 2. maçıydı ilk maçı Charleroi da Spirou ya karşı oynadığımız ULEB maçıydı. (koreografi yaptığımız maç).

Yani tribün çocuğu lafı varya Nisa için bunu syleyecksek Salon tribünü çocuğu diycez. Henüz futbolla tanışmadı. Ablasıda basketbola gidiyor. Ve inşallah o da sağlığına kavuştuğunda o da basketbola başlayacak. Belkide ailece tutkunu olduğumuz o ARMAyı göğsünde taşıyacak. İnşallah...

O bakımdan bu başlığın bu forumda açılması benim için çok özel ve anlamlı...

Sizleri seviyorum...

Mahir'im dostum, yanlız bırakırmıyız sandın seni, biz sadece atılan goller, giren basketler ve kazanılan kupalar için bir arada değiliz.

Bugün seni yanlız bırakmak, aslında kendimizi yanlız bırakmak anlamına geliyor...
Sen Arma Sevgisi'ni çok gösterdin bize, şimdi sıra bizde, bu pazartesi hediyemi Nisa'ya gönderiyorum :)

Ayrıca, bir çocuğu mutlu etmenin, paha biçilemez olduğunu düşünüyorum, onun gülüşü herşeyin önünde, sen Fener'li olsaydın bile bunu yapardım:)

Çocuklar mutlu olsunlar, şekerde yiyebilsinler....

mahir beyin kızına dair olan başlığı görmekteyim günlerdir, elim gidiyor, sonra geri dönüyor, hemen herkesin de bu şekilde olduğunu düşünüyorum, çünkü bu forumda hiç kimsenin bir geçmiş olsunu dair esirgeyebilecek yapıda olduğuna bırakın inanmayı düsünmek bile istemiyorum.

hastalık, paylasılmaya calısıldıgında sevenleri tarafından, oyle kücülüyor ki acı cekenin gözünde, ben dedemden biliyorum, nefes alamazken elimi tuttugunda yasadıgı huzuru gözünde gördügüm anlardan.

o bebek oyle güzel ki, onun an'a dair herhangi bir tebessümünden öyle sorumlu olmalıyız ki, üst kimlik galatasaray derken, bir altyapı varolsun zihinlerde diye.

simdi uzansam tutamam elini, lakin ben uzatayım yine de elimi bosluga dogru, büyüyünce abi diye gelip sıkı sıkı sarılsın ümidiyle.

madem ki ortak payemiz galatasaray, madem ki bunu yaşama dair en güzel durusumuz olarak sectik, ve madem ki hayatı kırmızı göstermeye niyetliyiz bu güzellige, yürüyedurun haydi !!

ve 'geçmiş olsun'..

Konu daha henüz dikkatimi çekti.
Bugünden başlayarak bir kaç arkadaşımı daha dahil ederek,en geç önümüzdeki hafta eğer bir yanlışlık yoksa verilen adrese kardeşimiz için birşeyler yapacağım.Umarım mutlu edebiliriz canımızı.

Adres sanıyorum kopyala yapıştır yapıldığından buraya yanlış geçilmiş düzeltmekte fayda var.

Plezantstraat 78-b
9100 Sint-Niklaas