Bir Arma Sevdalısı'na umut oluyoruz...

• Konbuyu başlatan Eyüp Yıldız
  • Başlangıç tarihi
Arma sevdalısı minik Nisa' ya acil şifalar. Daha gidecek çok maçı var o yüzden bir an önce iyileşeceğine yürekten inanıyorum. Gelecek hafta göndereceğim hediyemi bende.

Mahir Şanlı' Alıntı:
Adres sanıyorum kopyala yapıştır yapıldığından buraya yanlış geçilmiş düzeltmekte fayda var.

Plezantstraat 78-b
9100 Sint-Niklaas
Aman Mahir,
Bana verdiğin adres umarım doğrudur. Ben geçen hafta yolladım.Bana bilgi verebilirsen çok sevinirim. Malum18 Kasım a az vakit kaldı.
Sevgiler.

Mahir abicim bende ufak birşeyler gönderdim Nisa'mızın küçücük mutluluğuna vesile olabilirse ne mutlu.

Abi bu arada Almanya'da yaşayan bir iki arkadaşımda bir şeyler yapmak istiyor seninle bi konuştursam arkadaşları.

@Savaş abi

Facebooka eklediğim videodan da anlamışsındır hediyen geldi :) Çok teşekkür ettim bir kere de buradan edeyim :)
Hediyen kadar içindeki sürprizde bizi mutlu etti,duygulandırdı. tekrar teşekkürler. Formayı daha göstermedik. Diğer hediyeler gibi onu da doğumgününde açıp görecek.

@Şamil

Kardeşim hediyen için teşekkür ederim. Facebooktan attığın mesajı yanıtladım oradan bakarsın ;)

Mithat'ım, basit bir hediye alıp, içine yüreğini koyup Nisa'ya gönderiyorsun.

Mahir Şanlı' Alıntı:
@Savaş abi

Facebooka eklediğim videodan da anlamışsındır hediyen geldi :) Çok teşekkür ettim bir kere de buradan edeyim :)
Hediyen kadar içindeki sürprizde bizi mutlu etti,duygulandırdı. tekrar teşekkürler. Formayı daha göstermedik. Diğer hediyeler gibi onu da doğumgününde açıp görecek.

quote]
Estafurullah Mahir, teşekkür edecek birşey yok.
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice doğum günlerini kutlarız inşaallah.
Hem asıl süpriz, doğum gününde www.voleybolmagazin.com da ;)
Sevgiler.

Bütün erkek takımının imzaladığı formayı kargo ile yolladım, umarım zamanında ulaşır.