Bir Rüya gördümki....

Herkesin acaip rüyaları vardır anlatmak isteyeceği..Bir ara vardı böyle bir topic :)

Ben 2-3 gündür basketle ilgili görüyorum.2 gün önce Efes maçındaydım ipekçi bildiğiniz yıkılıyordu .Ki umarım sadece rüyada kalmıyacak.

Dünse sahilde yürürken Murat hocayla karşılaştık.5. yabancı almayacağını söyledi.Takımın tam oturduğunu değiştirmek istemediğini söyledi :)

Bir de ben bir ara arkası yarın tadında rüya görürdüm.Böyle birşey yaşayan varmı aranızda hiç :roll:

Murat İnal' Alıntı:
Herkesin acaip rüyaları vardır anlatmak isteyeceği..Bir ara vardı böyle bir topic :)

Ben 2-3 gündür basketle ilgili görüyorum.2 gün önce Efes maçındaydım ipekçi bildiğiniz yıkılıyordu .Ki umarım sadece rüyada kalmıyacak.

Dünse sahilde yürürken Murat hocayla karşılaştık.5. yabancı almayacağını söyledi.Takımın tam oturduğunu değiştirmek istemediğini söyledi :)

Bir de ben bir ara arkası yarın tadında rüya görürdüm.Böyle birşey yaşayan varmı aranızda hiç :roll:
Dedim sana yılbaşı gecesi benimle konuşarak girme yan etkileri olacak bak şimdiden göstermeye başladı :D:D:D

Murat İnal' Alıntı:
O kabus değilmiydi olm gerçekmiydi :D
:D Ah ah bişey demiyorum alındım :D

Ben de son haftalarda hiç rüya görmüyorum ama finaller yaklaştı sınavlarla ilgili bişeyler görmem pek muhtemel. :)

Bende bir sefer Malik Dixonu görmüştüm rüyamda.O zamanlar çok seviyodum Malik Dixon her ne kadar kendine oynasada :) .İşte sezon bitti.Malik Dixon eşyalarını toplamış gidiyodu.Nereye gidiyosun dedim.Malikde İtalyaya gidicem dedi.Gitme falan dedim ama o gitti.Bende bu rüyayı hiç unutmam :) :)

Galatasaray Telekom maçı için Ankara´ya geldiğinde takımı antremanda ziyarete gidiyoruz. Antreman sonrasında Murat Hoca "Arkadaşlar yarın ki maça geliyorsunuz değil mi?" diye soruyor. Hayır hocam nasıl gelebiliriz ki Telekom rakip taraftar biletlerini 100 YTL yapmış diyoruz...

İstanbul´daki Telekom maçından sonra endişelerim rüyalarıma kadar girmeyi başardı. Rüyada bile rahat yok yönetim kurulumuzun verdiği ince zeka ürünü kararlarından dolayı.

Daha dün gece gördüm.Akatlar'da Karşıyakayla oynuyoruz,Karşıyaka'nın forması mavi. :D Charleroi'nin yan etkileri. :)

Bende bugün sevvdiğim bir kız arkadaşımı gördüm.Okuluma gelmiş beni ziyarete duvarın üstünde oturup baya konuştuk ( okulun orada duvar yok aslında) sonrada beraber okuldan çıktık.Sonrası karanlık. :D

Bende dün gece uzun bir aradan sonra rüya gördüm ;

FBÜlker Charles Gaines ve Chris Owens ı bizden kaçırarak transfer ediyor. Gaines FBülker forması ile gazetecilere poz veriyordu bide.
Hayırdır inşallah....

Uzun uğraşlar sonucu yöneticilerden birini ikna ettim, önce aslantepeye götürüp anlattım, sonra da maket üstünde gösterdim.

Boş alanlardan birine nasıl salon yapılabileceğini, 12.000 kişilik olan İpekçinin bile kapladığı alanın stadın yanındaki boş alanlardan birinin neredeyse yarısı olduğunu, böyle bir projenin icinde salon hatta havuzun bile olması gerektigini, bütün branşlar için ortak kombine kart çıkarılabileceğini ve bu şekilde tam bir spor klübü olabileceğimizi,insanların ilgisini bütün branşlara çekebileceğimizi, bunun icin cok rahat sponsor bulunabileceğini, böyle bir yer için birçok şirketin havada atlayacağını anlattım uzun uzun.

En sonunda ikna oldu ve söz verdi ilk yönetim kurulu toplantısında bu konuyu mutlaka yönetimdeki herkes ile konuşacagını ve hemen gerekenleri yapacagını söyledi.

Acayip mutlu oldum ama daha sonra uyandım...

Özlem basketbolla ilgili görülen rüyaların anlatılması daha iyi, yoksa çığırından çıkar bu konu başlığı ;)

Rüyamda bir GS Store'a girdim.Böyle sweat-shirt bakıyorum kendime.Sonra bi baktım askılarda 4 yabancı için de ayrı ayrı yapılmışçok şık tasarımlı sweat-shirtler.Maalesef benim rüyam öyle çok uzun süre sürmedi,satın almama fırsat kalmadan bitti rüya.Umarım formalar satışa çıkar da ben de rüya görmekten kurtulurum.

Arkadaşlar şu formalar konusunda bence klubu fax yağmuruna tutalım. Bir de bağıralım avazımız çıktığı kadar formaları isteriz diye maçlarda :) Başka önerisi olan ?...

bu geçen efes maçında olmuştu ben bileti maç gününe kadar almamıştım önceki gece rüyamda salonun önüne gelmişim ve içeri alınmamıştım

Pınar Anidjar' Alıntı:
Arkadaşlar şu formalar konusunda bence klubu fax yağmuruna tutalım. Bir de bağıralım avazımız çıktığı kadar formaları isteriz diye maçlarda :) Başka önerisi olan ?...

Rüya falan bir yana da,ben ciddi ciddi formaların neden satışa çıkmadığını merak ediyorum.Yani hanedanlık ilan ettiğimiz:) 3 yıllık azap döneminde bile formalar satılıyordu.Maça takımımızın formasıyla gelmek,basket oynarken sarı kırmızı forma giymek istemek çok mu abes bir şey;ama yok işte.