Bir Rüya gördümki....

ya bu kadar saçma bi rüya olmaz ama rüya işte..Kezman belediye otobüsüne biniyor.İnsanlar kezman a takılıyor Kezman Urfaya attın artık kalırsın takımda diye kezman ok işareti yapıyor herzamanki gibi... sonra belediye otobüsünde benle kankam(volkan demirel)biniyoruz:Dvolkan giiyor kezmanla dalga geçiyor takılıyo tam komediydi volkan bişeytler daha yaptı onları anlatmayayım

bu kadar nelerle uğraşıyoruz ya RABBİM ya...:D

rüyamda müthiş eğlendim gibi bişi...miami'ye transfer olmuşum...13 maçtır kaybetmişiz tıpkı gerçekteki gibi...takım otobüsüyle gidiyoruz sonra wade söze giriyor j-will'e artislik yapcağına adam ol filan diyor ben de wade'in yanında oturuom muhabbet filan dönüo senin hatun nası filan diye.sonra wade,ricky davis'e şoförü gösterip o bile senden ii oynar diyor...sonra şoför arkasını dönüyor ve karşımızda mitch richmond...altında şort,üstünde mavi hırka :D sonra maçta 3 combo guard(biri ben) ortalığın içine edios ve maçı alıyoruz...daivs ve j-will ise oyuna bile grmiyor...dorrell wright da havlu attı bana ki havlunun çarpmasıyla uyandım...bi daha yatmadan önce nba live filan takılmıcam

Rüyamda ne alakaysa futbol maçını izliyorum. Lilcoln müdür nedir sahada. Herkes mutlu . O sıradaa top kornere çıkıyor. Topun başına formasız kırmızı üstle Hagi geliyor. Diyorum futbolamı döndü. Kaleci antrenörü ve oyuncu olarak yeni geldi Galatasaray'a.
Ah ah özlemişiz be.

Bugünki değilde dünkü rüyamda uçsuz bucaksız bir ormandaydım.İçinde zombiler,iskeletler,cesetle beslenen vampirler falan filan...Aslında korkutucu bir rüya olması gerekiyordu ama hiç öyle birşey olmadı. :p Ormanın içinde bulunan sahada basketbol maçı yaptık vampirlerle. :p

son olaylardan bayağı etkilendiğim belli.....

annemle hastaneye giderken bir grubun terör örgütü eylemi yaparken hepsinin üstüne atlıyordum.çevredekiler beni tutarken ben bağırınca sinirden rüyada bile şakalardaki damarlarımın gerildiğini hissettim.