Biraz Gülümseyelim

Arkadaşlar Paylaşmak istediğiniz fıkralar varsa burada paylaşabiliriz.
İlk Fıkra Benden Olsun

CIA Rusya´daki çok gizli bir görev için seçmece adaylarını bir imtihana tabi tuıtar. Başarılı olan adayları son bir sınav olarak sır tutma sınavına alır. Her birine bir sır verirler ve bunu söyleyip söylemeyecekleri konusunda işkenceye başlarlar. Ajanların çoğu çözülür fakat Temel ne yaparlarsa yapsın sırrı vermemektedir. En ağır işkenceleri geçtikten sonra tamam derler Temel bu işe uygun.Yalnız uykusunda konuşup konuşmadığını öğrenmek için birde odasına kamera koyalım onu izleyelim.Ve Temel´in odasına gizlice kamera koyarlar. Temel odya döner dönmez kafasını duvarlara vurmaya başlar ve bir taraftan da söylenir;
-Hatırla oni..hatırla oni. Boşuboşuna işkence görüyorsun hatırla oni... :) :)

Kadavra

Tıp Fakültesi birinci sınıfta profesör ögrencileri kadavranın başında toplamış ve arkadaslar demiş ilk dersimiz kadavradan iğrenmeyeceksiniz, mideniz bulanmayacak der ve hemen kadavranın arkasını çevirir,parmağını kadavranın makatına sokar ve sonra da ağzına götürüp yalar,tüm ögrenciler iğrenerek bakarlar ama çare yoktur hepsi de aynı hareketi tekrarlar. Bütün sınıf aynı işlemi yaptıktan sonra profesör yeniden kadavranın başına geçer ve arkadaşlar der: İkinci ve en önemli kural kesinlikle çok dikkatli olacaksınız asla en küçük bir ayrıntıyı bile atlamayacaksınız, mesela az önce ben işaret parmağımı kadavranın makatına sokup,orta parmağımı ağzıma götürdüm ama hepiniz bunu atladınız....

ALINTIDIR

Temel kim 500 milyar ister yarışmasına katılmış.Son soruya kadar gelmiş. Son soruyu bilememiş.
Kenan Işık sormuş hangi joker hakkını kullanmak istersin?
Temel telefon hakkımı demiş. Telefonu bağlamışlar.
Telefonda Dursun?
Temel :-Dursun son soruya geldim. %50´yi mi kullanayım yoksa seyircilere mi sorayım?

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun.
üye: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu
Forum yoneticisi: Banned !

üye: Haci bak hele
Forum yoneticisi: Evet
üye: Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu

üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee
üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu

üye: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.
Forum yoneticisi: evet
üye: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu

Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi!
üye: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu

üye: Haci sen ne is yapiyon ?
Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.
üye: oldu

üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya
Forum yoneticisi: ee ?
üye: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim

üye: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs..
üye: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?

Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
üye: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!

üye: Hocam bi dakika bakar mısın ?
Forum yoneticisi: Ne var lan üser
üye: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.
Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban
üye: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun
Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi
üye: Hönk !

üye: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!

üye: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Forum yoneticisi: ee?
üye: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!

ALINTIDIR

Okan BAKIR' Alıntı:
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı !
üye: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!
Aklıma Murat Özyer İstifa başlıkları geldi :)

Bilgisayar ve internet kullanmayı bilmeyen insanların yetkililerle kurduğu diyaloglar:

- Benim sayfalarim gelmiyo.
- Su an yurtdisi cikisimizi saglayan uydudan
kaynaklanan bir sorun var efendim.
- Bi ilgilenseniz...
- Sey,uydu uzayda efendim.
- Haa tamam o zaman...

calisayim isterseniz...
- Ben Internet'e girmeye calisinca bilgisayardan
acayip sesler geliyor.
- Ne yaptiginizda geliyor o sesler ?
- Baglan diyorum,telefon sesi geliyor,sonra da
ciyakliyor.
- O modem sesidir efendim,o ses sizin modeminiz ve
??.net modemi arasinda bir baglanti
kuruldugu...(Sozumu keser)
- Yok yok, bozuk bu, siz iptal etmiim diye oyle
diyosunuz... Benim hesabimi siler misiniz ?
- Fakat bu bir sorun degildir,bu herkesin
bilgis...(Yine sozumu keser)
- Ne yani,herkesin bilgisayari gazi olan bebek gibi
viyakliyor mu ? Kimi kandiriyorsunuz Allahaskina...
Dolandiricilar...

image.jpg

Süper ya:) Bunu Paylaşmamak olmaz ;)

Bir ana okul da öğretmen kendisinin fenerbahıçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç. Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. "Ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep. Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye sormuş."Galatasaraylıyım ben",demiş küçük kız gururla. Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden Galatasaray'ı tuttuğunu sormuş. "Benim annem de , babam da Galatasaraylı diye cevap vermiş gururla. Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir; "Tabii ki fenerbahçeli" :)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Süper ya. Bunu Paylaşmamak olmaz ;)

Bir ana okul da öğretmen kendisinin fenerbahıçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç. Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. "Ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep. Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye sormuş."Galatasaraylıyım ben",demiş küçük kız gururla. Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden Galatasaray'ı tuttuğunu sormuş. "Benim annem de , babam da Galatasaraylı diye cevap vermiş gururla. Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir; "Tabii ki fenerbahçeli"

Harikaymış ya...Paylaştığın için sağ ol Ayşegül...
Staj yaptığım anaokulundaki sınıf öğretmeni de fenerli umarım bir gün çocukları böyle bi seçim yapma konusunda ikna etmeye çalışmaz o zaman fena bozuşuruz heralde :p ..Ama benim çocukların çoğu GALATASARAY'lı...O bakımdan şüphe duymuyorum...Ben kendi öğrencilerime güveniyorum:)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Süper ya:) Bunu Paylaşmamak olmaz ;)

Bir ana okul da öğretmen kendisinin fenerbahıçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç. Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. "Ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep. Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye sormuş."Galatasaraylıyım ben",demiş küçük kız gururla. Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden Galatasaray'ı tuttuğunu sormuş. "Benim annem de , babam da Galatasaraylı diye cevap vermiş gururla. Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir; "Tabii ki fenerbahçeli" :)

İşte budur...

Karım, yaklaşmakta olan yıldönümümüz için çaktırmadan ayak yapıyordu.. "Üç saniyede hızla 0´dan, 100´e çıkabilen bir nesne istiyorum" dedi, Bir baskül aldım ona!. İşte kavga böyle başladı...

Kadın çıplak, yatak odasındaki aynadan kendine baktı. Gördüğünden pek memnun kalmamıştı ki, kocasına dönüp, -"Korkunç görünüyorum; yaşlı, şişman ve çirkinim!!" dedi ve devam etti: -"Hadi bana bir iltifat yap, buna ihtiyacım var!!.' Kocanın cevabı: "Gözlerin iyi görüyormuş!!." Ve kavga başladı...

Oturmuş TV de kanallar arası zaplarken, yanıma oturan karım sordu: -"Ne varmış bakiim TV'de?" 'Toz.' dedim, ve kavga başladı...

Onur Yavuz' Alıntı:
Karım, yaklaşmakta olan yıldönümümüz için çaktırmadan ayak yapıyordu.. "Üç saniyede hızla 0´dan, 100´e çıkabilen bir nesne istiyorum" dedi, Bir baskül aldım ona!. İşte kavga böyle başladı...

Kadın çıplak, yatak odasındaki aynadan kendine baktı. Gördüğünden pek memnun kalmamıştı ki, kocasına dönüp, -"Korkunç görünüyorum; yaşlı, şişman ve çirkinim!!" dedi ve devam etti: -"Hadi bana bir iltifat yap, buna ihtiyacım var!!.' Kocanın cevabı: "Gözlerin iyi görüyormuş!!." Ve kavga başladı...

Oturmuş TV de kanallar arası zaplarken, yanıma oturan karım sordu: -"Ne varmış bakiim TV'de?" 'Toz.' dedim, ve kavga başladı...
:ehue .Süpermiş ya :).