Biraz Gülümseyelim

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Süper ya:) Bunu Paylaşmamak olmaz ;)

Bir ana okul da öğretmen kendisinin fenerbahıçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç. Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş. "Ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep. Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye sormuş."Galatasaraylıyım ben",demiş küçük kız gururla. Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden Galatasaray'ı tuttuğunu sormuş. "Benim annem de , babam da Galatasaraylı diye cevap vermiş gururla. Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir; "Tabii ki fenerbahçeli" :)
süper ya koptum:D:D:D

BURCUNUZUN ARAPÇA KARŞILIĞI

Koç: Davar-ül Kurban

Boğa:Sığır-ül Camış

İkizler:Adem-ül çift-i Aynen

Yengeç: Mahlık-ül Derya-ül Böcekvari

Aslan:Mahlükat-ül Vahşi

Başak: Nebatat-ül Arpa Vü Yulaf

Terazi: Endaze-i Kantar

Akrep: Haşerat-ül Zehr-i Zıkkım

Yay: Silah-ül Zemberek

Oğlak: Davar-ül Sakal-i Sivri

Kova: Damacana

Balık: Mahsülat-i Derya[/QUOTE]

zamanın birinde 4 erkek kardeş varmış,bunların üçü dini kurallara göre yaşarmış,bir tanesi de her gün içer alemin kralını yaparmış,bir gün kaza sonucu hepsi ölmüş,öbür dünyada sorgu meleklerinin karşısına çıktıklarında ,melek en büyüğüne sormuş söyle bakalım dünyada iken ne yaptın,adam başlamış anlatmaya ,namaz kıldım ,oruç tuuttum zekat verdim garibanı kolladım,melek tamam demiş al bir huri çık yukarı,sonra ikinci kardeşe sormuş,oda abim gibi bende aynılarını yaptım demiş,melek tamam sende al bir huri çık yukarı demiş,üçüncü kardeş,kardeşte aynı cevabı verince,oda bir huri alıp yukarı cennete çıkmış ,sıra sonuncu kardeşe gelmiş,melek sormuş peki sen nasıl yaşadın,oda başlamış anlatmay her gün alem yaptım karı,kız takıldım alkol ,kullandım,kumar oynadım,melek kızarak sen demiş doğru cehenneme ,aşşağıya git demiş,dördüncü kardeş meleğe bakıp verin bir şişe rakı gideyim demiş,melek kızarak orası meyhanemi demiş rakı istiyorsun,bu sefer dördüncü kardeş meleğe kızarak yukarı kerhanemi al huriyi çık yukarı ,al huriyi çık yukarı demiş.

Mithat Duran' Alıntı:
zamanın birinde 4 erkek kardeş varmış,bunların üçü dini kurallara göre yaşarmış,bir tanesi de her gün içer alemin kralını yaparmış,bir gün kaza sonucu hepsi ölmüş,öbür dünyada sorgu meleklerinin karşısına çıktıklarında ,melek en büyüğüne sormuş söyle bakalım dünyada iken ne yaptın,adam başlamış anlatmaya ,namaz kıldım ,oruç tuuttum zekat verdim garibanı kolladım,melek tamam demiş al bir huri çık yukarı,sonra ikinci kardeşe sormuş,oda abim gibi bende aynılarını yaptım demiş,melek tamam sende al bir huri çık yukarı demiş,üçüncü kardeş,kardeşte aynı cevabı verince,oda bir huri alıp yukarı cennete çıkmış ,sıra sonuncu kardeşe gelmiş,melek sormuş peki sen nasıl yaşadın,oda başlamış anlatmay her gün alem yaptım karı,kız takıldım alkol ,kullandım,kumar oynadım,melek kızarak sen demiş doğru cehenneme ,aşşağıya git demiş,dördüncü kardeş meleğe bakıp verin bir şişe rakı gideyim demiş,melek kızarak orası meyhanemi demiş rakı istiyorsun,bu sefer dördüncü kardeş meleğe kızarak yukarı kerhanemi al huriyi çık yukarı ,al huriyi çık yukarı demiş.
süper :)

Mithat Duran' Alıntı:

koptum...........

İneği hastalanan Dursun,Temel'e sordu:
-Ola Temel,ineğin hastalanduğunda ne vermiştun?
-Tuz ruhi
Dursun ertesi gün Temel'in yanına hışımla geldi:
-Ola senin verduğun reçete ineğimi öldürdi..
-O zaman benimçi de ölmişdu...

:)

Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki;
"- Bu ilaç sana kesinlikle iyi gelecek.Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve bitince kontrole gel."
Bir hafta sonra tekrar geldiğinde doktor adama öksürüp öksürmediğini sormuş.Adamın öksürmediğini duyunca da ;
"-Ben sana dememiş miydim!" diye böbürlenmiş.
Adam cevap vermiş:;
"-İyide Doktor Bey, cesaret edip öksüremiyorum ki..!"

:)

Hehe,ikiside güzelmiş:)

----------------------------
Bir gemiye Ingiliz, Alman ve Laz kacak olarak binerler. Gemi diger limana vardıgında askerler tarafından yoklama yapılır.Hemen birer cuval bulup icine girerler.Askerin tekmesini yiyen alman
-miyaaaav diye bagırır, asker kedi sanarak kontrol etmez.ingiliz kopek sesi cıkarır oda pacayı yırtar. Sıra bizim laza gelir. Tekmeyi yiyen laz hemen bagırır
-PATATEEEES...

--------------------