BSL 1. Hafta | Yukatel Merkezefendi Basket 77-93 Galatasaray Nef

Yıllar geçiyor ama Göksenin kazmasının hiçbir işe yaramayan sırtı dönük oyunu ve setin bu oyunla ölmesi hiç değişmiyor.

Samet'i Martin yerine almak gerekir. Martin tam olarak hazır değil.
 
Mitrovic'in benchteki halleri hiç iyi gözükmüyor. Önce saçma bir pozisyonda itiraz hakkını kullandı, ondan 2 dakika sonra da itirazdan teknik faul yedi. Oyun içi rezilliklerini saymıyorum. Kendisini sürekli "disiplinli bir oyun tarzı var" diye anlatanlar çok geçmişte kalmışlar. Disiplinli bir takım ilk periyodun sonunda öyle saçma sapan işler yapmaz, disiplinli bir takım her maç 10-0'lık seriler yemez, disiplinli bir takım Türk oyunculardan oluşmaz...

Özetlemek gerekirse Mitrovic ne iyi bir koç ne de disiplinli bir koç, kendisi çağa ayak uyduramayan bir koç. Yeboah'ı alsın evinde oynatsın, bizden uzak olsun.
 
İsmet ve Samet güven veriyor. Fazla çıkmadan devam etmeli 2. yarıda. Walden ve Sadık'da fena oynamıyorlar. Buğrahan ve Göksenin dışında takımı geriye çeken oyuncu yok şimdilik.
 
3 5 sayı atıp 15 sayı yedirsin diye haliloviç almışız. Herkes övüyor bakıyorumda, 2 asist yapıcak diye ,bu kadar ezilmemeliyiz pota altında. Otur'u şhow yapıyor dalga geçiyor.
Felaket tellalığı yapmak istemiyorum ama halla çok sıkıntılıyız, umarım 1 2 transferle düzeliriz.
 
Ben biraz farklı bir konuya değineyim. Bu kadın hakemden ne zaman yakamızı kurtaracağız acaba?
hakem üçlüsü içinde kendisinin adını görünce felaket tadım kaçtı maçtan önce. bu kadın bizim erkek-kadın kaç şampiyonluğumuzu, galibiyetimizi aldı elimizden. insan en azından bokunu çıkarmayalım der vermez şu kadını maçlarımıza. rezillik kurtulamadık bu kadından. bunun bir üst versiyonu Recep Ankaralı, o da mhk başkanıydı bir ara hala devam ediyor mu bilmiyorum. Federasyonda bir tane Galatasaraylı yok, hakemlerin alayı şaibeli ve tasdikli Galatasaray düşmanı. zaten bütçe düşük diyip sallamıyor galiba yönetim bu muhabbetleri ama en az bütçe kadar önemli hakem meselesi.
 
Göksenin müthiş katkı veriyor savunmada. 3 numaraya yabancı transferi yapsak bile hoca Göksenin'i daha çok tercih eder bence.
 

Üst