BSL 16. Hafta | Galatasaray Ekmas 87-102 Yukatel Merkezefendi Basket

Çok savunmacı bir takımız maşallah emeği geçenlere teşekkürler.
Bence atamadigimiz için kaybediyoruz yada zorlanıyoruz. Radebaugh hücumda silik, Walden zaten malum Bost henüz 2-3 maçtır toparladı. Pistolis ve Mitrovic dönemlerinin ortak özelliği hücumda durağan, topsuz oyunu zayıf bir oyun ortaya koymamız. Buna çare bulamıyoruz.
Günümüzde sadece savunarak maç kazanılmaz bence.
 
Tofas ve Derthona yı yendik ama yanıltıcı oldu maalesef. Tofaş iyi yabancıları olan ama neredeyse hepsi yumuşak oyuncular biraz agresif olunca sindirdik. Derthona ise pivotsuz denebilecek bir rakipti. Karşımıza iyi savunan pota altı sert bir rakip çıkınca çözüm üretemedik özellikle savunma bugün tam anlamıyla rezaletti. Rakibinin seni analiz edip duzenini bozduğu yerde en azından Wright a çözüm bulabilmeliydin. Buda koça yazıyor.
 
Yok Denizli çok kaliteli, yok çok şanslılar, yok hakemler şöyle kötü.
İçeride kaç tane kolay maç kaybettik belli değil hala hoca iyi, biz şanssız, rakip ballı, hakemler rezalet.
Arkadaşlar bir kendinize gelin burası GsBasket Forumu, ve biz GS olarak gerçekten finans yönetimi, kadro kalitesi ve Coaching olarak berbat durumdayız. Hala hocaya laf soyletmeme durumunda olanlar var.
Ama doğru zaten GS taraftarı iç sahada kendi takımına baskı yapıyor diyen bir Hocamız ve bunu yiyip burda Hoca sevdalısı olan arkadaşlar var. Pardon özür dilerim biz suçluyuz. Hoca, Turgay, Şube yöneticileri ve Yönetim kurulu en suçsuzlar...
 
Saha içine dair tablo anlaşılır, 2016 sonrası Avrupa basketbolunun dinamikleri böyle. Rakipte biri yarın öbür gün Euroleague yolcusu olacak iki yabancı istim üstünde gelince bu sonuç doğdu.

Potansiyelli kadronun kullanımı çok verimsiz ve takım da simalar üzerinden göze çok antipatik geliyor. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde es kaza bir yere gelinse kupa, organizasyon kaybeder diyor insan.
 

Üst