BSL 16. Hafta | Galatasaray Ekmas 87-102 Yukatel Merkezefendi Basket

Euroleague'de kötü gidişat var diye 2. ayda efsane hocasını yuhalayan taraftardan her maçı kaybetmeye oynayan takıma her hafta armanız yeter çeken taraftara.

Herkes hak ettiğini yaşıyor.
Malesef hocam gs basket kitlesi yok oldu, yönetimciler var artık yoksa istifa sesleri duyardık en azından. Burda bile halla savunan primatlar var. Bu şube menejerlere peşkeş çekilmekten başka bir şeye yaramıyor.
 
Tam sezon kurtarılıyor kazanma alışkanlığı kazandık derken banko galibiyet yazılan Denizli maçından +15 sayı farkla mağlup ayrılmak üzereyiz. oturup sinirimden ağlayacağım bizim bu şubeden çektiğimiz nedir.
 
Tamamen laubalilikten ve ciddiyetsizlikten verilen bir maç daha. 30' a yatırmamız gereken takımdan 100 yiyoruz. Cidden kabak tadı verdi artık. Gönderin şu koçu, laubali basketbolcuları da. Rezalet vallahi.
 
Buğrahan puhahahayt attığı pasın ciddiyetsizliğine bak. yok oğlum seni sahiplenip sevmeyeceğiz, göksenin'i benimseyip seveceğiz gerekirse pamuklara saracağız ama seni sevmeyeceğiz zorlama boşuna.
 
Nate Mason ve Moses Wright'ı durduramadık çok iyiler.
Radebaugh iyi hoş da güçsüzlüğü her alanda kendini sınırlıyor.
McCormack'i yedekleyemiyoruz yabancı kontenjanindan dolayı. Göksenin 'i sertlik açısından aradık.
Daha kötü oynayıp kazandığımız maçlar oldu farkı yaratan rakip oldu.
Walden Martin Halilovic yerine bir uzun alabiliriz BCL için özellikle. Halilovic kadar iyi ikili oyun oynayan üstüne artıları olan Moses Wright alinabilse iyi olur.
 
Koçtan daha büyük sorun var o da kendisini bir halt sanıp koç yemeye çalışan topçular. Ben koçun son zamanlarda toparladığını düşünüyorum gitse neden gitti demem kalsa zaten kalacaktı der geçerim. 3 koça para ödeyecek bütçesi yok Galatasaray'ın haberleri düşeli çok olmadı koç değişimi falan yalan koçun olumlu yönlerine bakıp önümüze bakacağız yapacak bir şey yok. burda asıl sorun yerlilerin koçu yedikleri zaman kendilerini pamuklara saracagimizi düşünmesi. oğlum kimsiniz siz ben anlamıyorum ne sanıyorsunuz kendinizi koçu yedikten sonra performansınız artsa ben şahsen daha çok küfür ederim size.
 
Galatasaraydan Mitrovići getirip gönderemeyenler gitmediği sürece istikrar beklememek lazım. Başta liyakat gerekli, işi bilen, layık olan adam tespit edilir. Ondan sonrası ona bırakılır ama şu durumda herhangi birşey beklemek doğru olmaz. O gitsin bu gitsin ile olacak iş değil. Doğru düzgün işi bilen bir basketbol yönetimi olmadığı sürece üzülmeye devam ederiz.
 
Önümdeki fikstüre göre Darüşşafaka, Çekmece, Samsun takımlarını yenme ihtimalimiz var. İnşallah 10 galibiyet ile kümede kalırız...
 
Şu skor sezonun özeti. Kurulan yanlış kadro. Yanlış oyuncu tercihleri. Hocanın teknik hataları. İki galibiyet alıp hocayı tribüne çağıranlarda bu rezilliğin en büyük ortağıdır.
 
Başımızda gerçekten bir koç olsa, zorlansak da kazanırdık. Koç olmadan ne kadar mücadele edersen et, sonuca ulaşamıyorsun.

Bu kadar büyük bütçeyle sezon çöpe gidecek. Tebrikler Dursun Özbek ve yönetimi.
 
Mitrovic istifa etmeli diyorduk 2 maç kazanınca Mitrovic yazsak anamıza sövecek adamlar türedi. Bu takım BCL'yi dahi alsa bu adamın görevde 1 dakika kalmaması gerekiyor. Galatasaray taraftarı nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Silme çıkmamız gereken grupta Play In oynayıp bir tane rakip eledik diye adam hoca oldu :). McCormack ve Prepelic biraz sendeleyince takım eski haline dönüyorsa burda hoca dokunuşu yoktur.
 
Denizli Karşıyaka 'yı da yendi formdalar ve kapasiteli bir takım. Bodrum Samsun Büyükçekmece hatta Tofas bence daha düşük kalibre takımlar.

Buğrahan evet yeteneklisin yaratıcı olabiliyorsun zaman zaman ama şut tercihlerin gereksiz zorlamalarin takımın oyunun momentumunu rakibe veriyor hep bunu yapıyor gelişmedi bu konuda.
Lig 5.ligi konusunda karamsar olmamak lazım sezon sonuna doğru herkes herkesi yener asıl sezon başı kaybedilen şanssız maçlara hayiflanirim bu maça değil.
 

Üst