Soksana Russell’ı ne bekliyorsun!
Yine bir büyük maç. Yine kayıp Caloiaro. 200 sayının olduğu bir maçta adam sadece 1 top kullanmış şaka mı bu?
Bence Pistiolis yıl sonuna kadar kalmalı,gönderilecekse de sene sonunda gönderilmeli. Ligden umudu kestim zaten. Bari BCL'de gidebildiğimiz yere kadar gidelim.Sadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Koç değişikliği sonrası bu kadro ile yeni koç ne gibi farklı ve faydalı şeyler yapabilir sizce ? Mesela geçen sezonki kadromuz Fener'in, Efes'in bile kıskandığı bir kadroydu. Değişim ile arşa çıktı. Peki gelecek olan koçtan beklentileriniz nedir tam olarak yazarsanız sevinirim.
Pistiolis’in yaptıklarını yapmasın yeter Kadro felaket kötü değil bence, sadece yönetilemiyor. Bir mola dönüşü kurgu göremedik ama topu 5 sn de sokamadığımızı gördük. Kim olsa bundan fenası olmaz, şaka maka küme düşme korkusu duymaya başladıkSadece fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlaşılma olmasın. Koç değişikliği sonrası bu kadro ile yeni koç ne gibi farklı ve faydalı şeyler yapabilir sizce ? Mesela geçen sezonki kadromuz Fener'in, Efes'in bile kıskandığı bir kadroydu. Değişim ile arşa çıktı. Peki gelecek olan koçtan beklentileriniz nedir tam olarak yazarsanız sevinirim.