BSL 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 90-74 Galatasaray Ekmas

Beklentim 30+ fark yememizdi, 16 sayıyla bittiğine göre bugün takım bence çok başarılıdır :))) Haftaya herkes salona, bu takım her türlü desteği hakediyor :)))))))))))))
 
Yakup hoca yerlilerden maksimum verim alacak öyle duruyor. Bugün Samet ve Buğrahan müthişti. Sadık da fena değildi ama erken üçlemesi (Samet dahil) pasifize olmasına sebep oldu. Ama maç içinde hem sadık hem samet gayet verimliydi bence. İsmet keza, sezon başından beri ilk kez yerlilerin bu denli katkı verdiği bir maç izliyoruz. sezon başı dediğim de ligin ilk maçı olan Denizli deplasmani, o maç herkes çok iyiydi o ayrı.

yabancılara gelince... ben daha önce ömrümde hiç yerlisi yabancılarından 10 gömlek üstün bir takım görmedim. Ne kadar gömsem içimde kalır yine bir şeyler. istesen bu kadar kötü bir yabancı grubu dizemezsin. ben bir taraftar olarak bu kadroyu kuranlara, kurulmasına müsaade edenlere, son karar onay verenlere hakkımı helal etmiyorum. Bu sezon, Yakup hocanın da gelişiyle bambaşka bir yere gidebilir ve 2022 Mart'ı sonrası yaşadıklarımızın bir benzerini yeniden yaşayabilirdik. Olmadı. Sezonun kalan kısmına keyif alma baabında yaklaşmak lazım.

Mesela haftaya Efes maçı var, imkanı olan herkes maça gelmeli.
 
Koç değişikliği için geç kaldık Ludwisburg Efes Karşıyaka maçları var kısa sürede zor maçlar. Kaç lisans hakkı kaldı bilmiyorum ama guard gerekiyor. 3-4 maç daha eldekilere şans verip koç bir tercihte bulunmalı tabi oyuncu bulmakta mesele. Walden Radebaugh Bost ne kadar toparlar??
 

Üst