Peki bu Wilbekin'in yaptığı steps değil mi son saniyede ? Topu yere vurmadan adımlıyor sonra yere vurarak şut atıyor.
Çon net hatalı yürüme.Peki bu Wilbekin'in yaptığı steps değil mi son saniyede ? Topu yere vurmadan adımlıyor sonra yere vurarak şut atıyor.
Kendi salonumuzda bunlara tepki göstermezsek bu şekil devam ederler. Amigo gibiler.Her maç İsmail Şenol ve ihsan maçı anlatıyor .
resmen rezillik
Erden timur'un aspor'da İsmail Şenol'la alakalı söylediklerinin akabine Ataköy'de Fenerbahçe ile derbi oynadık. herife küfürlü tezahürat bile olmadı geçtim tepkiyi. Sen hicbir şey olmamış gibi maç anlatmasına müsaade edersen herif de palazlanır haliyle.Kendi salonumuzda bunlara tepki göstermezsek bu şekil devam ederler. Amigo gibiler.
Taraftar grubumuz sağolsun akıllarına bile gelmedi!Erden timur'un aspor'da İsmail Şenol ile açıkladığı şeyin akabine Ataköy'de Fenerbahçe ile derbi oynadık. herife küfürlü tezahürat bile olmadı geçtim tepkiyi. Sen hicbir şey olmamış gibi maç anlatmasına müsaade edersen herif de palazlanır haliyle.
Her şeyi bizden beklemeyin kardeşim. Gelin salona gösterin tepkinizi. Ayrıca o maç tepki gösterildi. Dövsemiydik adamı? Abdi İpekçi'de ağlayarak çıkmıştı salondan.Taraftar grubumuz sağolsun akıllarına bile gelmedi!
Her şeyi bizden beklemeyin kardeşim. Gelin salona gösterin tepkinizi. Ayrıca o maç tepki gösterildi. Dövsemiydik adamı? Abdi İpekçi'de ağlayarak çıkmıştı salondan.
Sen tepki gösterdin mi?"Kapıları biz açtık" diyecek kadar erken geldim maça 3 arkadaşımla beraber. herhangi bir tepki de göremedim.
Ya Prepelic'e ne demeli?Mccormack abim yorduk seni Atasehir’e kadar kusura bakma ama biraz savunma mi yapsan acaba ?
Şaka mı bu soru? her maça gelen sade taraftarim ben. Tribün grubu bagiracak ki benim gibi salona gelen sade taraftar da tribün grubuna dahil olup kıyameti koparacak. Şaka gibi sorular yemin ediyorum. İyi tribün grubunun yapması gerekenleri de tek başına biz yapalım. ne olacaktı ki zaten, futbolda lalalay saldır Galatasaray, 417 blok bağırmasa uyuya uyuya maç izliyorsunuz. basket desen tepki yok bir şey yok, sade taraftara önce sen tepki göster deniyor. Bide ultraslan niye riva'ya yürümüyor diye arada bir sitem ederiz. ona da siz yürüyün derler.Sen tepki gösterdin mi?