BSL 19. Hafta | Fenerbahçe Beko 90-74 Galatasaray Ekmas

Uzunlarimizin faul problemine girmesi cok buyuk sikinti yaratiyor.Bost hic katki veremiyor.Yakup Hoca hakemlerin bu kadar kolay faul calacagini bilse eminim ki Bost yerine Halilovic’i kadroya alirdi.Bugrahan ve Samet aslinda Mitrovic’in neden cok daha once gitmesi gerektigini gosterircesine top oynuyor.Ozellikle Samet’i mideye indirmisti cok sevgili Mitrovic Hocamiz.Bugun kazaniriz veya kaybederiz onu bilemem ama zaten ilk elin gunahi olmaz.Bildigim tek sey Mitrovic’in yerli oyuncularimizdan alamadigi katkiyi Yakup Hoca alacak gibi gozukuyor.
 
Yakup hoca ilerisi için çok ümit veriyor. Bugün ne olacağı belli olmaz çünkü hakemler kontrolü tamamen kaybetti. Son dakikalara tek haneli farklarla girsek bile şansımız olabilir.
 
Erden timur'un aspor'da İsmail Şenol ile açıkladığı şeyin akabine Ataköy'de Fenerbahçe ile derbi oynadık. herife küfürlü tezahürat bile olmadı geçtim tepkiyi. Sen hicbir şey olmamış gibi maç anlatmasına müsaade edersen herif de palazlanır haliyle.
Taraftar grubumuz sağolsun akıllarına bile gelmedi!
 
Sen tepki gösterdin mi?
Şaka mı bu soru? her maça gelen sade taraftarim ben. Tribün grubu bagiracak ki benim gibi salona gelen sade taraftar da tribün grubuna dahil olup kıyameti koparacak. Şaka gibi sorular yemin ediyorum. İyi tribün grubunun yapması gerekenleri de tek başına biz yapalım. ne olacaktı ki zaten, futbolda lalalay saldır Galatasaray, 417 blok bağırmasa uyuya uyuya maç izliyorsunuz. basket desen tepki yok bir şey yok, sade taraftara önce sen tepki göster deniyor. Bide ultraslan niye riva'ya yürümüyor diye arada bir sitem ederiz. ona da siz yürüyün derler.
 

Üst