BSL 2. Hafta | Galatasaray Ekmas 85-81 Manisa Büyükşehir Belediyespor

Mitroviç sahaya ismet,göksenin,radebaugh,yeboah,halilovic 5 'i ile çıktığında ne düşündü acaba ,bu kadar kısır bi beş 3. Çeyreğin basında atılır mı hoca.Hakemler sağ olsun mitroviç'i atarak galibiyet almamızı sağladı.Sırp yardımcı koç'un müdahalelerini ve enerjisini sevdim.
 
...yine böyle felaket oynamaya devam ederse mokoko. 500 bin dolara oynuyor, mevcut ortamda ona takım bulmak çok zor.
EL de bech oyuncusu olarak bulabilir. Avustralya ligi vs var 500 veren çıkmaz 300 verirler kalanını biz öderiz gibi belki olabilir.
Toparlayacagini sanmıyorum. Bir tık yükselse bile kaçak oynuyor. Ağır vs. Samet'i 4 oynat daha iyi, Sadık zaten daha iyi. Ekim sonrası herkes rotasyonunu tamamladıktan sonra daha zor takım bulmak. Ben 5 gibi oynayacağını düşünüyordum ama o niyet beceri enerji de yok gibi duruyor.
 
geçen hafta Denizlispor'un pivotu madara etti bizi pota altında. o en iyi ihtimaldi iste, ben tofaş'ın geniş pivotu karşısında ne yapacağımızı çok merak ediyorum cidden. pota altinda gram tehdidimiz yok.

Austin Wiley'i geçtim beni bir diğer Bursa takımındaki Hamilton bile korkutuyor. Daha McCormack, Steven Enoch falan var. Bu pota altı ile playoff'a anca 7-8'den gireriz.
 
İlginç bir takımız her maçı kazanabilir, her maçı kaybedebiliriz.
Transferi açıklandığında J. Martin için sevinç çığlıkları atılırken katkı/maliyet oranı açısından takımın en kötüsü. Keza Halilovic de tam tersi. Her şeyiyle ilginç bir takımız, ilginç.
 
Birisi Goksenin`e sen zor da olmadikca sut atma demesi lazim. Bir kere 3`luk atti ustune 2 pozisyon ust uste ucluk denedi.
Goksenin bazi isleri cok iyi yapabilen ancak hucum olarak ceza aticisi olacak bir oyuncu.
Takimda net bir PG eksigi var, bu takimda Bugrahan 25+ sure almali onun oyunda oldugu anlarda takimi hucum olarak cok rahatlatti.
Halilovic bence kotu degil ancak Goksenin gibi hucumda sinirli ve bence bunu bilerek oynuyor. Ben cok yararli buldum.
Martin`i biraz denemek lazim bence olacak.
Yeboah`a karsi daha sicaktim ancak gozuken o ki olmayacak bir an once cikilmali.
Ismet beklentileri henuz karsilayamiyor.
Samet rol oyuncusu olmayi kabullenmeli hal ve tavirlarindan ben GS`a birinci pivot olarak geldim gibi hisettim ancak Halilovic kesinlikle ondan su an icin daha iyi oynuyor.
Sadik 2. yari Luther`i bir cok kez kacirdi farkin kapanmasinda onun da etkisi buyuk savunma yonunu gelistirirse cok iyi bir baketbolcu.
 

Üst