BSL 21. Hafta | Galatasaray 75-79 Fenerbahçe

Cok kotu verdik maci, Sinan'in buyuk hatalari ve kenardan Tyus, Diebler gibi oyunculardan sifir katki almamiz bu sonuca neden oldu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Obradoviç atamanın koçluğunun ne kadar kötü olduğunu biliyor 15 sayı fark olduğunda bile umursamıyor ,çünkü 10-15 sayılık farkı 2 dakikada eritip öne geçebilirsin ataman öyle sadece bakmakla yetinir.Bütün suçu bir oyuncuya atar.Öyle de oldu.
 
Bu kadar 3lük yersen hiçbir maçı kazanamazsın zaten adamların dönüşüde bu 3lükler sayesinde oldu bomboş 3 sayı imkanı veriyoruz perdelere takılıp.
 
Yazıklar olsun. Bu kaçıncı maç yenemediğimiz. Hep aynı senaryo. İlk yarı 15 sayı fark yap, sonra ikinci yarı sorumsuzca maçı hediye et.
 
Umarım ki bu mağlubiyet bizim için günü oyalamaya yetecek bir galibiyetten daha evla neticeler getirir. Kötü planlamalar yapıp kötü yönetilen bir yılda, hala insanlarla dalga geçer gibi insanları böyle manipüle etmenin, bu işten ekmeğini yiyen insanları sırf kendi menfaati uğruna durmadan kapı önüne koymanın bir yaptırımı olmalıdır. Gönül isterdi ki bu sonuçlar, böyle ayaklar altına inilecek seviyede telaffüz edilmeseydi ama Ergin hocanın aylardır gelen pervasızlığı, kendini düzeltme konusundaki isteksizliği ve hatalarını göğsünü gere gere tekrar etmesi işleri bu raddeye getirdi. Bugünü istifaya en yakın gün olarak görüyorum, bugünden sonra yapılacak her ekstra iş bizi ve Ergin Ataman'ı daha da çıkılmaz bir çukura sürükleyecektir. Bu kayıp yılı geçip geleceğe daha iyi bakmak için yapılması gereken bu yol ayrımıdır.
 
Şaşırmadım..Özbek brothers'ların bizi madara ettirdiği başka bir derbi..Hiç bir branşta fb takımını yenemedik bu sene!! Bu tesadüf değildir sanırım!! Bu yönetim ve koç gitmediği sürece kimse hayallere kapılmasın..Bu sistemsizliği ve büyük takım imajını kaybedeli çok oldu..
 
Sinan yüzünden verdiğimiz bir maç daha. Adam hasta neredeyse 5 kişinin arasından topu kaptırmak için artistik bir pas denemesi. Fb öne geçtikten sonra tam ivmeyi yakalamışken topu elden dixona verdi. Sonra da hata düzelteceğim diye saçma sapan bir üçlük denemesi, peşine yediğimiz üçlük. Maçın içine etti resmen. Gidip te schilpi kado dışı bırakıyoruz sinan duruken. Zaten bizim için sezon çoktan bitmişti. Uzatmaları oynuyoruz. Zaten kimsenin bir ümidi yok ama bari şu maçı alsaydınız. Belki bir nebze su serpilidi yüreğimize
 
Bugün maçı kazansaydik sadece bir maç kazanmış olacaktık . Söylemekten artık dilimizde tüy bitti .
Eger basketbolda birşeyler elde etmek istiyorsak büyük bir sponsor ve salon şart .
Yoksa böyle günübirlik galibiyetler ile teselli arar dururuz.

Bugün ilk yarı muazzam bir efor sarfederek cok iyi savunma yaptık ama klasik bir şekilde ikinci devre pilimiz bitti ve maglup olduk . Bitime 4 dakika kala sinan güler'in kaybettigi top maçın kırılma anıydı .
 
Son düzenleme:
İstediğin kadar bütçe olsun, 15 sayı farktan maçı veriyorsan suç takımda değil hocadadır. Bu gözler yenilmez diyen CSKA'nın devrildiğini de gördü hoca hiç laga luga anlatmasın. Kaldı ki o kadro bu kadrodan daha düşük bütçeli kadro ! Bu sezonki tek teselli buydu onu da harcadınız. Yazıklar olsun.
 
Hocam niye gülüyorsun istifa diyenlere ? Takımın 15 sayı öndeyken kapalı gişe salonda son 20 saniyeye 6 sayı geride giriyor nesi komik


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Elimizde avrupanin en iyi şutörü var ama maçı 0 sayı ile tamamliyor . Karşı tarafta ise sadece Galatasaray maclarında tek özelligi üclük atmak olan melih güle oynaya üclük atabiliyor . Bunu nasıl göremez ataman şaka gibi . Her maç aynı senaryo . Melih bomboş en az 3-4 üclük buluyor . Bizim diebler 'da perdeden cıkacak ve üclük atacak ...
 

Üst