BSL 24. Hafta | Galatasaray Ekmas 96-101 ONVO Büyükçekmece

her hafta yazmaktan, isyan etmekten yoruldum ama şu takımda bir tane razı olacağın, seneye takımda kalsın diye yangın yapacağın oyuncu yok cidden. yani geçen yıl da çok ciddi rezillikler yaşandı, bir sezonda 9 yabancı mi ne alındı. keza 20-21 sezonunda da. ben bu seneki kadar beterine şahit olmadım. birileri yargılanmalı, hesap sorulmali. diğer türlü içim sogumaz benim.
 
Bost ayrılmadan önceki formuna geri dönüyor. Walden safi zarar. 2 ay için ucuz bir guard bulsak Walden'dan iyi oynar. McCormack 'i halen beğenmiyorsak insaf takımda oyuncu kalmaması lazım. Çıkınca rakip rahatlıyor resmen.
Hücumda durağınız biraz kendimizi ele verdik o kadar kötü 3 luk atınca içeriye kapandılar.
 
Son haftaların en rezil oyunu. Hakemlerin de katkısını görmezden gelmemek lazım ama özellikle dış atışlarda felaket kötü bir gündeyiz. Hiç organize olamadık. Kısalar hiç devreye giremedi.
 
Şu takımı izlemek gerçekten büyük bir işkence. Prepeliç başta olmak üzere hemen hepiniz hiç ama hiç çekilmiyorsunuz.
 
Kötü oynadık ikili oyun oynayamadik savunmada yumuşak kaldık. Çekmece daha akıcı hücum etti. Sakatlık vs kadro daraldı ama Karahan'a biraz fazla süre verdik. McCormack Halilovic yanyana bir 5 dk denemeliydik.

Walden'ı Allahaşkına gönderin aylık 10 K dolara 3.sinif Amerikalı alsak daha iyi oynar.
 
Maç mucize bir şekilde uzadı. Ama bu kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmiyor. Halilovic ve waldenı izlemek tam bir işkence. Ne zaman yollanacaklar ya da daha ne kadar tahammül edecekler çok merak ediyorum
 
Hoca al prepeliç'i evine götür walden ile birlikte.
Bu adamlar halla saha'da hoca izliyor devam et böyle hocam. Hiç hakketmiyoruz ki zaten yenilecez.
 
Düşme adayı Büyükçekmece'ye aynı maçta 1 değil 2 kere kaybederek dillere destan başarısızlığımızın tesadüf olmadığını ispatladık.
 

Üst