BSL 24. Hafta | Galatasaray Nef - Bahçeşehir Koleji

Bu takımın bu haliyle hiçbir maçı kazanması garanti değil. yani böyle rahat konuşulabilecek bir durum bence kesinlikle yok
Rahat konusmuyorum ki sadece tahminim o yonde.Kalan maclardaki rakiplerimizin de hic biri bizden iyi takimlar degiller ve iyi de basketbol oynamiyorlar.En zor mac gibi gorunen Denizli deplasmani bile ilk yaridaki maca gore daha iyi gecmeye aday bizim icin.Heidegger gittikten sonraki durumlari ortada.

Bu sezon ligde ilk 4 siradaki takimlarla dusme potasindaki takimlar arasinda kalan ekiplerin birbirinden hic bir farki yok.Yani biz kotuyuz ama 5. siradaki Bursa veya 6. siradaki Dacka bizden gozle gorulur farkla iyi degil mesela.Son haftalardaki Besiktas’i ayirabilirim belki.

Maalesef bu sezon ligin kalitesi yerlerde.Hic bir sezonda ben ligin bu haftasinda dusme potasiyla play-off potasi arasinda 2 galibiyet fark oldugunu gormedim mesela.Bu da belki de bizim sansimiza oldu.Bunu degerlendirebiliriz diye dusunup kalan maclarimiza 6 galibiyeti kafadan yazdim.Ic sahadaki butun maclarimizi kazaniriz bence zaten.
 
Telekom maçı harici kalan maclarin hepsini alacağımızı düşünüyorum bende. Daçka'nın arkasında 7. oluruz 2. sıradan fener ile eslesir sezonu kapatırız gibi. ha 8. sırayı kovalayıp Telekom ile eslesmek daha mantıklı elbette ligde telekom'u yıkabilen nadir takımlardanız. bakalım, normal sezonda oynanan Telekom maçından sonra hesabını yaparız artık
 
Bence daçkanın üzerinde tamamlarız da bu takımdan bir halt olmaz. Bu maçıda kazanırız bir şekilde bahçeşehir in saçma sapan bir kadrosu var.
 
Pistiolis savaşacağız diyor. zaten galibiyet serisini de savaşarak yapmıştık bakalım. iyi bir reaksiyon görürüz inşallah takımdan
 
Mahir Ağva kazmasının hücum faulü takımın bütün havasını bozdu. Takımı dibe çeken kalitesiz oyunculardan kurtulamıyoruz bir türlü.

Tyrus McGee bugün çok formda. Sonuna kadar oynamalı.
 
Topu bugün iyi paylaşıyoruz ve Fenerbahçe maçından çok daha iyi oynuyoruz. Tabii bunda Bahçeşehir Koleji'nin daha eşleşilebilir bir takım olması da etken. Topu daha çok içeri indirmek lazım, bütün maç %50 civarında üçlük atamayız. Ayrıca Göksenin'in de Jamar Smith'le uğraşmayı kesip maça odaklanması gerekiyor.
 

Üst