BSL 3. Hafta | Aliağa Petkimspor 76-74 Galatasaray Ekmas

Senin takımında Zoriks gibi bir kısa yok sorun orada. Aliağa bile gidip yabancıların skor potansiyeli yüksek isimlerden seçiyor sen gidip Radebaugh, Halilovic, Yeboah gibi 10 sayı atsa şükrettirecek isimlere gidiyorsun. Daha Aliağa adına ilk 2 haftanın yıldızı Efianayi oyuna girmedi, o girince görün rezilliği.
 
Dün Beşiktaş maçını izliyorum, takımın en iyi sutoru yiğit ve çoğu set yiğit'e çizilmiş. çoğu hücumda yiğit bomboş kaldı, ona oynanıyor çünkü oyun. bizde de en iyi şutör İsmet ama ismet'e çizilmiş bir set göremedim o kadar maç oynadık. İsmet'in şutörlüğünü kullanamadiktan sonra ha İsmet oynuyor ha yunus emre sonsirma ha bir başkası, değişen bir şey olmaz böyle. ismet'in ismi olur sadece.
 
Buğrahan girip sayılar buldu ama takımın hem hücumdaki hem de defanstaki saçmalamaları devam ediyor. Mahir bile bizim pota altında şov yapıyor, rezillik diz boyu.

Bu rezilliği izlemek yerine açar Beckham belgeselini izlerim daha iyi. Benden bu kadar.
 
Rakip ekstra şutlar soktu ama hücumdaki kıstlılık da ortada. Acil topa yön veren 3 ve atlet pivot acil! Ha guard mı istiyorsunuz o zaman da walden 2 numarada bitirici kullanılmalı.
 

Üst