BSL 30. Hafta | Galatasaray Nef - Manisa Büyükşehir Belediyespor

Manisa kazanırsa ilk maçı da kazandiklarindan üstümüzde bitirebilir 3 lu averaja kalmazsa çekişmeli geçmesini ve kazanmamızı bekliyorum
 
Eğer kazanırsak Tofaş ve Darüşşafaka'nın üstünde bitirme şansımız var kaybedeni altımıza alıyoruz ki Daçka kümede kalması için kazanması gereken Antep'le oynuyor. Kaybedersek işlimiz imkansız gibi bir şey.
 
Mitrovic hocam geldikten sonra kim gelirse gelsin korkumuz yok ama sonra sağ dipten 3lük kullanan göksenin aklıma gelince derin nefes alıp yerime oturuyorum. Hakan Demir bizle oynadığı her maçta çok motive çıkar ama konya galibiyetinden sonra motivasyonları kalmamıştır rotasyon yaparak oynarlar ve rahat bir galibiyet daha alarak playoff lara gireriz.
 
8.olursa takim, bir ihtimal Telekom ile ciddi maclar oynariz. Telekomun buraya kadar gelmesi buyuk sans. Zaten ceyrek finali gecseler bile, yari finalde % 100 elenirler. 8.sirada olamiyorsak bence playoff yapmanin anlami yok,o zaman besiktasi kume dusurelim.
 
Darüşşafaka,Tofaş ve Büyükçekmece bu 3 takım bizi ilgilendiriyor.2'li averajda sadece Büyükçekmece'den kötüyüz.

Bu hafta bu 3 takımdan 3'ü de kazanırsa,9.oluyoruz.

Darüşşafaka ve Tofaş kaybeder,Büyükçekmece kazanırsa 7.oluyoruz.

Darüşşafaka ve Çekmece kaybeder,Tofaş kazanırsa 7.oluyoruz.

Tofaş ve Çekmece kaybeder,Darüşşafaka kazanırsa,7.oluyoruz.

Çekmece kaybeder,Daçka ve Tofaş kazanırsa 8.oluyoruz.

Tofaş kaybeder,Çekmece ve Daça kazanırsa 8.oluyoruz.

Daçka kaybeder,Tofaş v Çekmece kazanırsa 3'lü averaja kalıyor onu hesaplayamadım.

3'ü de kaybederse,6.oluyoruz.

Eğer Manisa'ya kaybedersek,play-off umudumuz kalmıyor.




alıntıdır. biri hesaplamasını yapmış kopyala yapıştır yapıp attım buraya. umarım 8. olmamız için bütün şartlar sağlanır.
 
Bence bu takımı bu kadroyla playoff’un içine atmak; Mitrovic’e haksızlık olur. Önümüzdeki sezona odaklanalım daha fazla rezalet çıkmadan.
 
Normal şartlarda play off'u istemiyordum ama yeni bir koç ve ilk sıradan telekom'un gelmesiyle cazip hale geldi. yarı finalde de karşıya veya bursa gelecek. kabus gibi geçen sezon bambaşka bir şeye dönüşebilir.
 

Üst