Farklı yenileceğimiz bir maç olacaktır. Öyle de olmasını istiyorum açıkçası. Taraftarın da maça ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Sucukçu tayfa da yönetim güzellemelerine devam etsin.
Bu şahsı kimse unutmasın, eğer salona gelme cüretinde bulunursa gereken tepki gösterilsin.Maça gidecekler Galatasaray düşmanı İsmail Şenol'u da ansın lütfen. Eğer salona gelirse o salonda kalmamalı!
Sürekli bir düşman çıkarıp ilgiyi başka yöne doğrultmak, son 20 yılda yükselen trend, çokça kullanılan taktik haline geldi. Böylece gerçek sorumlular istediklerini yapmaya devam edebiliyorlar.Niye sürekli birilerini düşmanlaştırıyoruz, şubenin hiç derdi yoktu da İsmail Şenol mu tüm sorun onu anlayamadım
Bilet yok su an maca taraftarimiz gidecek her zamanki gibi.Farklı yenileceğimiz bir maç olacaktır. Öyle de olmasını istiyorum açıkçası. Taraftarın da maça ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Sucukçu tayfa da yönetim güzellemelerine devam etsin.
Bize düşman olanı düşmanlaştırırız. Bunun şubenin durumu ile ne alakası var? Sen Galatasaray'ın çıkarlarından çok başka şeyleri düşünüyorsan ayrı tabi.Niye sürekli birilerini düşmanlaştırıyoruz, şubenin hiç derdi yoktu da İsmail Şenol mu tüm sorun onu anlayamadım