BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 76-95 Galatasaray Ekmas

Bu maçtan da beklentim yok. Fenerbahçeliliği ile bilinen Erdem Can extra motive olacaktır. Acil koç değişikliği lazım.
 
Kadronun ve planlamanın ne kadar yeteriz olduğunu göreceğimiz bilmem kaçıncı maç. Ama ne yazık ki sorumlular da aynı bizim gibi izleyecekler maçı.

Bu arada maça gitmek isteyen arkadaşlarımız varsa, misafir edebilirim ücretsiz. Özelden yazabilirsiniz.
 
Pek ümidim yok ve resmi son hazırlık maçımız gibi geliyor. Yeboah, Martin ve Halilovic'den memnun değilim. Başarılı olmak istiyorsak Efes sonrası maçları kaybetme lüksümüz oldukca azaldı.
 
Maçı kazanan efesi tebrik ederim şimdiden.
Pek sevmem efesi tebrik edesimde yok ama sonuç belli. Şube'ye yönetim sahip çıkmadığı sürece taraftar'dan birşey beklemesinler.
Neyse umarım en azında mücadele edip kaybederiz.
 
Efes'in yabancı tercihleri bence hatalı, zeki bir koç bu kadroyla bile Efes'i yenebilir; ama işte sıkıntı bizde zeki bir koçun olmaması.
 
Arkadaslar bilet almaya calisinca bilet bulunmuyor ancak bakiyorum salonun yarisi bos ust taraflar zaten bos alt taraflarin da yarisi bos ? Bunun nedeni ne bilen var mi ?
 
Arkadaslar bilet almaya calisinca bilet bulunmuyor ancak bakiyorum salonun yarisi bos ust taraflar zaten bos alt taraflarin da yarisi bos ? Bunun nedeni ne bilen var mi ?
bizim maçlarda itinayla bilet cikarmayip tükendi diyorlar. :) bizim maça gitmemizden tırsıyorlar başka bir şeye yoramıyorum ben. gm'leri ağır Galatasaray düşmanı, polislere emir veriyordu bir ara Galatasaraylıları toplasınlar diye.

21-22 serinin 5. maçına gitmiştim ben arkadaşın calistigi yere bilet vermişlerdi, gitmiştik bizde. arkadaşlarımdan birisi sarı birisi pembe giyinmişti ve yanyana oturmuslardi. polis gelip "gençler Galatasaraylı misiniz ehe ehe" yapıp ağız arayıp gitmisti. vaziyet bu yani.
 

Üst