BSL 6. Hafta | Galatasaray Ekmas 75-76 Türk Telekom

Skor ne olursa olsun; mevcut Galatasaray yönetimi amatör branş düşmanıdır. Dee Bost da kendilerine yakışan bir transfer oldu.
 
Ya yapacağınız hücuma tüküreyim ya.Molaya gideriz süre varken Sadıgın kaldır at üçlüğüyle döneriz.

Son hücumda molaya gideriz Bost iki kişiden blok yemeye gider.Bugrahan garip bir denemeye kalır.

Konuşmaya değmezsiniz.Alın Bost'u başınıza çalın.Reziller ya.
 
Hapoel maçı gibi teknik faulleri almasak maç bizdeydi. Gerçekten utanç duyulucak bir kadro kuruldu. Adamların ilk deplasman galibiyetini vermiş olduk.
 
akıl sagligimi yitirdim bu takım yüzünden yemin ediyorum. delirecegim şimdi.
Hiç boşuna delirme kardeşim. Gm ve Koç değişmeden bir arpa boyu yol alamaz bu takım. Rakip sadece bireysel yetenek ile gelip kazanıp gidiyor. Bizim taraf öyle bi kadro kurmuş ki herkes kafasına göre şut seçiyor çoğu da yanlış şutlar.
 
Macin basindan sonuna kadar bu maci aliriz hissiyatini hic alamadim. Cok eksikleri olsa da; bu oyun bu kadronun hakki degil. Enoch, Wallace gibi iki oyuncumuz yok ne yazik ki. Bu oyuncular da 250-300 binlik oyuncular, yani butcemize uygun. Turgay Bey ve Mitrovic’in hemen kovulmasi gerekir. Kadroda da 1-2 kadro disi olmasi lazim. Ciddiyetsiz oyuncular var. Basta Kaptan Goksenin olmak uzere.
 
Midem bulandı, gözlerim kanadı 2 saattir. Ulan 40 dakika hiç mi bir oyun planınız olmaz ? Hiç mi bir yerde kafaya dank edip kendine gelmez bir takım ? Başı kesik 5 oyuncu sahada dönüp durdu. Rakibin biraz aklı olsa 20-30'a yatırırdı bizi. Şansa attıkları üçlüklerle maçı kazandılar.
 
Bu takıma bu kadar para, mesai ve sabrı layık gören taraftarlarımıza üzüldüm. Canları sağolsun, en kötü günleri böyle olur inşallah.
 
Yan branş düşmanı Galatasaray yönetiminden nefret ediyorum. Nefret kelimesi bile karşılamıyor yönetime olan hislerimi. Bostan korkuluğu musunuz? Uyumayın, aksiyon alın...
 
Radebaugh ve Göksenin gibi çapsızların varsa maç kazanman mümkün olmuyor. Geçen haftaki Efes galibiyetinin tamamen tesadüften ibaret olduğunu gösteren bir maç oldu. Bu takımın maç kazanması tam anlamıyla bir sürprizdir. Kazanma rüyası gören tüm arkadaşlara bir kez daha iyi uykular...
 
Karşıyaka maçına kadar Efes maçı dahil 6/6 yapılacak bir ortam vardı. ilk maçtan zortladık. emeği geçenlerin Allah belasını versin.
 
İsmet ile kavga etti Mitroviç bir daha oyuna almadı.Her hafta bir oyuncu ile kavga edip cezamı vericek bu nasıl kibir egodur.
Ceza şutunu atıcak oyuncumuz yok malesef.

Koç gitmez ise Oyuncular 2 3 haftaya kaçmaya başlar Martin,Walden,Samet,İsmet ilk gitmek isteyecekler olur öngürü sadece bilgi değil.
 
Bu maç için konuşuyorum,4 yabancı ile oynadık, adamlar özellikle ilk yarı çok yuzdeli 3 luk atti,son topu kötü kullandık ve 1 sayı farkla yenildik.O kadar derin analizler yapamam ama heyecanla sonuna kadar izledim maçı kazansaydik iyiydi ama olmadı.Telekom da geçen yılın finalisti,diğer finalisti yendik ikinciyi kıl payı elden kaçırdık.
.
 
Mitrovic ve gm bu maçtan sonra da görevden alınmıyorsa çok açık ve net bir şekilde şube bilerek ve istenerek içeriden baltalanıyor demektir.
 
Bu maç için konuşuyorum,4 yabancı ile oynadık, adamlar özellikle ilk yarı çok yuzdeli 3 luk atti,son topu kötü kullandık ve 1 sayı farkla yenildik.O kadar derin analizler yapamam ama heyecanla sonuna kadar izledim maçı kazansaydik iyiydi ama olmadı.Telekom da geçen yılın finalisti,diğer finalisti yendik ikinciyi kıl payı elden kaçırdık.
.
Gecen yilin finalistleri olsa ne olur? Ikisinden de cacik olmaz. Aynen biz de oldugu gibi.
 

Üst