BSL Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Nef - Türk Telekom

Sadık en sonunda yeter be dedi Rıdvan'a balyozu indirdi,açık alandada Göksenin bitirdi :D Rıdvan daha bu maç potaya atak etmemeli o balyozdan sonra :D
 
Jones şovmenine bak. neyi kanıtlamaya çalışıyorsun oğlum bu ne kuduzluk böyle iki maçtır hayırdır? hadi Grant ve Kaptan Göksenin arasında bi kıvılcım var. sana ne oluyor sen kime sinirlisin aq. işte senin karşında seni nikahına alacak, sana 0'dan basketbolu öğretecek pivotumuz yok yanarım ona yanarım.
 
86-71 kazanıyoruz ve seride durumu 1-1'e getiriyoruz. muhteşem bir 3. çeyrek performansıyla maçın kontrolünü elimize aldık ve bir daha da rakibimize vermedik. tebrikler takım.
 
Oyuncularımızı ve teknik ekibi tebrik ederim. Harika karakter koyduk ve kazandık. 3.çeyreğin başındaki savunma ağırlıklı 5 maçı getirdi. Özel bir tebrik de Mitrovic hocama.
 
Çok uzun zamandır, belki de aylardır maç izleyemiyordum. İzlemek de pek içimden gelmiyordu açıkçası. Bugün izledim uzun zaman sonra. Russell, Mahir vs. yani bunlar nasıl isimler , nasıl basketbolcular, bin şahit lazım. Telekom belli ki meydanı boş bulmuş biraz da. Biz şu halimizle bunlara fark attık.
 

Üst