Bu forumu seviyorum çünkü...

Bu forumu seviyorum, bırakamıyorum, bağımlıyım çünkü ...

Bu noktalı alanı dolduralım. :)

Bu forumu seviyorum, bırakamıyorum, bağımlıyım çünkü hem Galatasaray hem basketbol benim hayattaki en büyük tutkularım, bunlar da birleşince gsbasket.org vazgeçilmez oluyor. Bir de buranın havası, arkadaşlık ortamı çok başka, çok başka. :)

Ömer dediğin gibi başta dostluk ve arkadaşlık.. Bilmiyorum burda herşeyin ayrı bir tadı var foruma girenlerin sadece basketbol sevme nedeniyle girdiğini zanetmiyorum.. Kendi düşüncelerini yazmak veya belki kendi düşüncelerine yakın yazılar görmek.. Farklı farklı bir çok neden var güzel olanda bu zaten : )

Bu forumu seviyorum. çünkü; insanlar kendine en karşıt fikre bile saygı duyuyor. arada tatsızlıklar olsa da, arkadaşlık ortamı var ve en önemlisi basketbolu bilen üyeler çoğunlukta.

Bu forumu seviyoum çünkü burada insanlar mantıklı youm yapıyor.Yani insanlar Galatasaray aşkıyla saçma saçma yorumlar yapmıyor.Hem buradaki hava hiçbir Galatasaray forumunda yok :)

Bu forumu seviyorum çünkü Galatasaray'ı seviyorum, basketbolu seviyorum. Düşüncelerini mantıklı bir şekilde ifade eden insalar bulunduğu için, bazı siteler gibi tek tip insanlar olmadığı için, olaylara objektif bakıp bazı rakip taraftar siteleri gibi angut angut yorumlar olmadığı için, zaman zaman gerginlik olsa da arkadaşlık ve samimiyet ortamı için, transfer sezonunda bir gün 1000. sayfayı görmek için, Onur Abi'nin Morientes'i bu forma altında gördüğünde neler söyleyeceğini bilmek için, sadece spor değil herşey konuşulduğu için, bir gün erkek basketbol takımımız şampiyon olduğunda heyecanla foruma girip birşeyler karalamak için, Cavs şampiyon olduğunda o mutluluğu yaşamak için, basketbol takımının her zaman yanında olan Eyüp Yıldız için, Kerem Seçer için, hemşehrim Burak Barut için, Şamil Turançiftçi için, edebiyatlı ruhlu abilerimiz Savaş Karadağ ve Kerem Porazan için, Doğan Sağlam için, tarih konuşmayı sevdiğim Eren Aydın ve Alperen Kaplan için, eğitimci abimiz Onur Balcı için, NBA'in vazgeçilmez ismi Göker Akel için, Burak Ceyhan için, artık eskisi kadar foruma girmese de Onur Uncu için, Volkan Kızıltaş için, Murat İnal için, Önder Çiçekçioğlu için, Ömer Horzum için, rap experi Tugay Aktepe için, Spurs'ü her durumda savunan Gökçe Başaran için, Emre Doğan için, Cevdet Akay için, Evren Yılmaz için, Arda Öztürk için, 76ers ve Warriors çekişmelerini okuması hayli zevkli olan Emre Yüksel ve Eser Atalay için, aka Reco için ve diğerleri için...
Her ne kadar önemli bir kısmı ile yüzyüze tanışma fırsatım olmasa da gerçek hayatta olduğu kimlikle burda olan kişilerin fikirlerini okumak için...

bu forumdakiler sporu sadece futbol olarak görmüyor diğer spor dallarına da ilgi gösteriyor.başka taraftar forumları gibi berbat diyologlar yaşanmıyor birde rakip takımları ikide bir aşağıladığını sanarak kendini küçük düşüren kişilere forumda yer verilmiyor.daha ne olsun

bu forumu seviyorum çünkü,

ben bu forumda büyüdüm..
hayatımda abla abi diyerek değer verdiğim insanlar var burda,
sanal arkadaşlıkların unutulup gitmediğini,dostluğun sanal yada gerçek diye 2ye bölünmediğini öğretti bana,
hayatımdaki en önemli insanlardan biriyle tanışmama vesile oldu...
her ne kadar takip edemesemde, basketbol ve diğer branşlarda hoş fikir alışverişleri ve yorumların yapılabildiği,
yıllardır seviyesinden hiçbir şey kaybetmeyen ,
üyeleri arasında sıkı bir dayanışma olan,en ufak sıkıntıdan,en mutlu anlara genelde birçok anını birlikte geçiren insanlarla dolu bir yer burası..

bu forumu seviyorum çünkü,
yıllar önce içimde jardel sayesinde kıvılcımlanan gs aşkını, koca bi yangına çevirmeme yardı etti burası..

arda başkan,bu övgülerin bir çoğu sana aslında..
çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sana..
her üyenin bende ayrı bi yeri var,
o nedenle herkese teşekkürler,

Yorum kalitesi her geçen gün düşmesine rağmen bir alışkanlık oldu. Girip okumadan, birşeyler yazmadan duramıyor insan.

bu forumu seviyorum çünkü Galatasaray var dostluk var. hiçbir karşılık beklemeden birbirine yardım eden birbirini seven insanlar var burda.

Bu forumu çok seviyorum çünkü YENİLMEZ ARMADA'YA DESTEK OLUYOR!

Çünkü bu forumla 2000'li yılların başında tanıştım. Toy dönemlerimde buradaydım. Forum kültürünü bu forumda öğrendim. İnterneti tanıdığımdan bugüne kadar üye olup hiçbir zaman bırakmadığım 1,5 forumdan biri, gsbasket'tir. 1,5'un amacı; diğerine bazı zamanlar ara vermemdir. Taraftar forumu olarak, sadece gsbasket'e üyeyim.

Gereksiz başlıklar açtığım dönemlerde Arda Ezer'den uyarı almışlığım da vardır. :) Ee, forum denen şeyi yeni yeni öğreniyordum, heyecanlıydım. : )

Bir de, Ardaque, margo, bahtsızbedewi, werty, X, 19onur85 (Hatırlayamadıklarımdan özür dilerim.) gibi rumuzlar, beni bu forumda eskiye götürüyor. Rumuz sahiplerine selam olsun. :)

Uzun süre okumakla yetindim ama günün birinde Halil Üner; bir yerden başlamalısın Onur Yavuz dedi. Geliş o geliş...

İzleyen günlerde hayali bir Halil Üner röportajını iki ayrı başlığa -bu nedenle Önder´den ufak yollu bir uyarı almıştım : ) - koymuştum. Tabii o dönemde pek tanıyan olmadığı için ironi yaptığımı düşünen olmamıştı...

Eski havası daha bir güzeldi ama yine de bu forumu seviyorum. Olumlu diğer yanları bir yana, kardeş gibi gördüğüm birkaç kişiyle tanışmama aracı oldu burası.

Onur Yavuz' Alıntı:
Uzun süre okumakla yetindim ama günün birinde Halil Üner; bir yerden başlamalısın Onur Yavuz dedi. Geliş o geliş...

İzleyen günlerde hayali bir Halil Üner röportajını iki ayrı başlığa -bu nedenle Önder´den ufak yollu bir uyarı almıştım : ) - koymuştum. Tabii o dönemde pek tanıyan olmadığı için ironi yaptığımı düşünen olmamıştı...

Eski havası daha bir güzeldi ama yine de bu forumu seviyorum. Olumlu diğer yanları bir yana, kardeş gibi gördüğüm birkaç kişiyle tanışmama aracı oldu burası.

eskiden 100 kişiyse şimdi 4000 bin kişi...Kirli temiz hava karıstı tabi,büyümenin vermiş oldugu dogallık...

bu forumu seviyorum çünkü :

erkek takımımızın bu sene (her sene) şampiyon olacağını ve hatta Cemal Nalga'nın birgün bir yıldız olacağını düşünecek kadar iyimser insanların olduğu bir forum sevilmez de ne yapılır?

Fatih Solak'daki büyük basketbol yeteneğini yıllar önce keşfetmiş insanların olduğu bir forumu en azından günde 1 kere okumadan geçmek mümkün mü?

internetten buldukları istatistiklerle oyuncuları sanki her an izliyormuşcasına yorumlar yaparak bizlere derin ve son derece yararlı bilgiler servis eden bazı akil insanları biraraya toplayan böylesine güzide bir forumun sevilmemesi düşünülebilir mi?

şaka bir tarafa, herşeye rağmen son derece isabetli yorum ve eleştiriler yapabilen, yazdığını okutabilen, kalemi kuvvetli, keyifle okuduğum kardeşlerimin olduğunu da ekleyerek ve onlara iyi ki varsınız diyerek sonlandırayım.

herkese sevgiler...