Bu forumu seviyorum çünkü Galatasaray'ı seviyorum, basketbolu seviyorum. Düşüncelerini mantıklı bir şekilde ifade eden insalar bulunduğu için, bazı siteler gibi tek tip insanlar olmadığı için, olaylara objektif bakıp bazı rakip taraftar siteleri gibi angut angut yorumlar olmadığı için, zaman zaman gerginlik olsa da arkadaşlık ve samimiyet ortamı için, transfer sezonunda bir gün 1000. sayfayı görmek için, Onur Abi'nin Morientes'i bu forma altında gördüğünde neler söyleyeceğini bilmek için, sadece spor değil herşey konuşulduğu için, bir gün erkek basketbol takımımız şampiyon olduğunda heyecanla foruma girip birşeyler karalamak için, Cavs şampiyon olduğunda o mutluluğu yaşamak için, basketbol takımının her zaman yanında olan Eyüp Yıldız için, Kerem Seçer için, hemşehrim Burak Barut için, Şamil Turançiftçi için, edebiyatlı ruhlu abilerimiz Savaş Karadağ ve Kerem Porazan için, Doğan Sağlam için, tarih konuşmayı sevdiğim Eren Aydın ve Alperen Kaplan için, eğitimci abimiz Onur Balcı için, NBA'in vazgeçilmez ismi Göker Akel için, Burak Ceyhan için, artık eskisi kadar foruma girmese de Onur Uncu için, Volkan Kızıltaş için, Murat İnal için, Önder Çiçekçioğlu için, Ömer Horzum için, rap experi Tugay Aktepe için, Spurs'ü her durumda savunan Gökçe Başaran için, Emre Doğan için, Cevdet Akay için, Evren Yılmaz için, Arda Öztürk için, 76ers ve Warriors çekişmelerini okuması hayli zevkli olan Emre Yüksel ve Eser Atalay için, aka Reco için ve diğerleri için...
Her ne kadar önemli bir kısmı ile yüzyüze tanışma fırsatım olmasa da gerçek hayatta olduğu kimlikle burda olan kişilerin fikirlerini okumak için...