bu forumu seviyorum çünkü bu forumdaki kişiler sadece buraya yazı yazan adamlar değil benim için.
Yazın hergün transfer ortada yokken 10 sayfa ileti yazılmasını ise unutamıyorum.100 sayfaya 1 transfer düşüyordu nerdeyse
Hatta bi ara derste kadrolar yazıp eve gelince burda paylaşıyordum ve bunu yapan 50 kişi sayabilirim burdan . Burda çok üzüldük , çok sevindik. Ceza bile aldım eski üyeliğimde.
denizz adlı nickim ile üye olduğum günü hatırlıyorum. Ne guzeldi ya .tequila , ardaque , x , red lion , koch ve nicesi . O zaman güzeldi forum. Tek sorun gereksiz konu ve mesajlardı. Şimdi bir sürü sorun var . Bence eskiden daha bi bütündü forum. Ama yine de foruma girmeyince eksiklik hissediyorum. Olmuyo abi foruma girmeyince. Keşke yine 100 sayfalık transfer geyiği olsa ,keşke yine X bize antremandan notlar aktarsa , keşke Önder abi foruma daha çok katılsa , keşke Göker Akel bize Nba haberleri verse , t blok efsanesi forumda yine coşku yaratsa , Eyüp abi foruma geri dönse , basketbol tahmin geri gelse ve her attığımız mesajdan 2 basket kazansak ve de bütün basketleri bi maça yatırıp hepsini kaybetsem
Çok güzel günlerdi ya valla özledim o günleri.