Bu forumu seviyorum çünkü...

Bu forumu seviyorum çünkü;
her renkten üyelerimiz var
her konuda (Basketbol, futbol, voleybol...) çok bilgili üyelerimiz var
en önemlisi de disiplini ve seviyesi.

Murat İNAL' Alıntı:
Peki Nilay ın basketbol konuştuğunu görebilen var mı:)
Daha bugün fikirlerine şahit oldum :)
Selçuk Güreşçi' Alıntı:
bir tarif yok bu sevgiye :)
Vayy Selçuk Gizli sevda Galiba :)
Bu forumu sevmiyorum İçindeki insanları seviyorum ;) Mekan önemli değil önemli olan o mekanı anlamlı kılabilmek. Bu mekanı benim için anlamlı kılan insanlarla dolu. Allah Koparmasın (Yöneticilere duyurulur :) )

Professionel branşları en iyi bilen ve en çok takip eden , kişilikleri çok eğlenceli , sohbetleri doyumsuz insanlar bu platformda toplanmış .

Bu forumu seviyorum çünkü yukarıda yazıyor :) .

Bu forumu seviyorum çünkü, Galatasaray'ın sadece futbol takımından ibaret olmadığının bütün içeriği bu forumda.
Bu forumu seviyorum çünkü, maganda bir futbol seyircisini isterse çok bilinçli bir spor seyircisi yapacak bir forum burası.

bu forumu seviyorum çünkü bu forumdaki kişiler sadece buraya yazı yazan adamlar değil benim için.
Yazın hergün transfer ortada yokken 10 sayfa ileti yazılmasını ise unutamıyorum.100 sayfaya 1 transfer düşüyordu nerdeyse :) Hatta bi ara derste kadrolar yazıp eve gelince burda paylaşıyordum ve bunu yapan 50 kişi sayabilirim burdan . Burda çok üzüldük , çok sevindik. Ceza bile aldım eski üyeliğimde.
denizz adlı nickim ile üye olduğum günü hatırlıyorum. Ne guzeldi ya .tequila , ardaque , x , red lion , koch ve nicesi . O zaman güzeldi forum. Tek sorun gereksiz konu ve mesajlardı. Şimdi bir sürü sorun var . Bence eskiden daha bi bütündü forum. Ama yine de foruma girmeyince eksiklik hissediyorum. Olmuyo abi foruma girmeyince. Keşke yine 100 sayfalık transfer geyiği olsa ,keşke yine X bize antremandan notlar aktarsa , keşke Önder abi foruma daha çok katılsa , keşke Göker Akel bize Nba haberleri verse , t blok efsanesi forumda yine coşku yaratsa , Eyüp abi foruma geri dönse , basketbol tahmin geri gelse ve her attığımız mesajdan 2 basket kazansak ve de bütün basketleri bi maça yatırıp hepsini kaybetsem :) Çok güzel günlerdi ya valla özledim o günleri.

Bu forumu çok seviyorum.Ama şu an çok da aktif olmayan eski üyelerin arada sırada molaya gelip eskiyi anmalarından "Ah eskiden ne güzeldi buaralar.Yemyeşildi." demelerinden nefret ediyorum.
Lütfen!Biz hep birlikte güzeliz!