Büyük GALATASARAY Birliği

Benim facebook yok ne olacak şimdi :)
Avrupa Birliği olmadı Galatasaray Birliğine de giremiyoruz ulan kadersiz başım :( :p
 
Recep Sarımeşe' Alıntı:
Üye oldum bende abi.Görevli olmak istirem görevli olmak istirem :) :)
Büyük Galatasaray Birliği "Küçükçekmece - İSTANBUL " Temsilcisi oldun.

Üye olanlar arkadaş listesindekileride çağırsın.Fanatik gazetesinde grubumuz çıkabilir raşit altun'la irtibat halindeyiz :)
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":1f7mdpvr]Üye oldum bende abi.Görevli olmak istirem görevli olmak istirem :) :)
Büyük Galatasaray Birliği "Küçükçekmece - İSTANBUL " Temsilcisi oldun.

Üye olanlar arkadaş listesindekileride çağırsın.Fanatik gazetesinde grubumuz çıkabilir raşit altun'la irtibat halindeyiz :)[/quote:1f7mdpvr]


Bayram üye olduk bizde.Seçimlerde Bakırköyü isterim :p
 
Doğan Sağlam
Büyük Galatasaray Birliği " Bakırköy - İSTANBUL " Temsilcisi
Selçuk Kahveci (Turkey)
Büyük Galatasaray Birliği " ÇORUM - AMASYA " Temsilcisi
Hüseyin Karaçil
Büyük Galatasaray Birliği " ANTALYA " Temsilcisi
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:


Bayram rakaamlaardan önce faliyetler çok daha önemli.Yoksa kkuru gürültü olarak kalır bu yapı.Bir an önce uygun bir yapılanmaaya gidilip ufakktan faliyetlere başlanmalı ondan soonra nüfuz kendiğinden artar zaten.
 
Planlarımız,Projelerimiz var zamanla bunları eylem'e geçireceğiz.Hızlı davranmak istemiyoruz.Merkez'i Bursa olan bir ateş yaktık Tüm Türkiye'ye yayacağız.
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Büyük GALATASARAY Birliği'nin birinci amacı amatör şubeler'e daha fazla taraftar desteği sağlamak.
"Umut fakirin ekmeği" sözünden yola çıkarak, amatör branşlara sadece bir kişi bile kazandırmak, takımlarımız açısından çok güzel bir gelişme olur.

Yalnız, her Facebook grubunun reklamını yaparsak, Facebook'taki diğer Galatasaray gruplarını dışarıda bırakmış olmaz mıyız?

Burada, üye sayısını ya da kimlerin üye olduğunu paylaşmaktan çok, Galatasaray için yapılacak olan gelişmeleri paylaşalım. Diğer durumlar grupta paylaşılıyordur zaten.
 
Biz sadece biz varız demiyoruz hepimiz varız diyoruz.Şimdiye kadar sadece Galatasaray Futbol takımıyla ilgilenmiş birini Galatasaray'ın basketbol maçına götürmeyi vazife biliyoruz.Manisa'da oturan birini Galatasaray'ın voleybol takımı orada maça gittiğinde gidip salona takımını desteklemesi için teşvik etmek için varız.Biz kısacası Galatasaray'ı deplasmanlarda yalnız bırakmamak için varız istanbul'da zaten yalnız kalmaz Galatasaray.
 

Üst