Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk maçı evimde 102-50 kazandım 5. ligden yeni yekselen takım için hiçte fena değil hani.. Skor yine herkese dağıldı lisanslı üründen bir türlü isteneni alamıyorum
Tugay Abi isteneni veriyorsa sorun yok ama ne zman istersen görevdeyim stuff için
Transfer listesine koyduğun oyuncuya kendin teklif yapınca ne oluyor? Ben ucuza satılmasın diye aradaki yüzde olarak zararı kabul ederek alabilir miyim oyuncuyu?
Abi mesela yuzde 97 kazanç ya bir sefer yuzde 3 gidiyor.. Birde satın alırsan kendi oyuncunu ve yeniden yarın falan satışa koyarsan yüzde 80 77 neyse işte o civarda satışa koyuyon..
Evet Abi bende kendi oyuncumu almıştım zarar oluyor.. Diyelim ki adamını 500k ya aldın.. Kazancın yüzde 97di ise 15k gidiyor.. Yarın satışa koyarsan kazancın yüzde 80 civarı olur..
Abi bence şu an çok artırmadan biraz artır sonra teklif gelirse adamla rekabete girmeye çalışırsın bir yerde bırakırsın alsın adam Zaten bazen düşük fiyattan açmak daha iyi olabiliyor.. Mesela ben bir adamı 50kdan koymuştum gitmedi 1 dolardan koydum 70kdan falan gitti yavaş yavaş artınca göze gelmiyor ama bir seferde 50k vermek koyuyor herhalde adamlara
3 oyuncu kovdum biraz önce hiç biri mi satılmaz yahuuu
Uzaktan Şut: görkemli(17) Şut Menzili: olağanüstü (15)
Dış Defans: dünya dışı(18) Top Tutma: görkemli (17)
Top Sürme: görkemli(17) Pas Verme: olağanüstü (15)
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: iyi
Dış Defans: güçlü ? Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: iyi
Kondisyon: vasat ? Serbest Atış: değersiz
Haftalık Maaş: $ 7 615
DMI: 19800
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: iyi
5 milyon teklif vermişler.. Bunu geliştirene kadar o 5 milyonla gelişmişini al