BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Çok iyi bir pivotum var bugün 40 sayı üstü attı.
Onun yüzünden içeri bak oynuyorum.Böyle oynadığımda diğer oyuncularım çok kötü şut oranıyla oynuyor. Koş ve vur oynadığımda ise pivota fazla pas gelmediğinden sayı atamıyor.

Sizce nasıl bir hucüm taktiğiyle oynamam lazım ?

İçeriden oynarsan guardlarının dahi iç şutu en azından iyi olmalı Volkan. Benim takımda öyle mesela. Oyuncu ararken ilk aradığım özellik iç şutu oluyor.

Diğer oyuncuların pek iyi değil Abi. 3 maçtır öyle oynuyorum K.F içerden şutu değersiz ama o da 30 sayı felan atıyor. Diğerleri çok çok kötü şut atıyorlar. Nasıl oynayacağım şaşırdım.

Volkan bende de benzer durum var.Ben yeni sistem geliştirdim kardeşim.Pivotumu 3 numara oynatıyorum.Böylece 3-4-5 numradan bulduğu sayılarla zaten işi bitirmiş oluyorum :) 1-2 numaraya sadece pas vermek kalıyor.

Haftalık Maaş: $ 10 456

DMI: 20700
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: zayıf

Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: iyi
Dış Defans: iyi Top Tutma: üstün
Top Sürme: verimli Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: iyi
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: vasat

Tecrübe: berbat

Satış listemde ilgilenen olursa iletişime geçebilirler. :)

Teker teker geçiyoruz turları Avrupa'da alacağız kupayı :)

50bin tl hesaba yatmış 3.ligdeyiz rakibimize bye bye diyoruz.

Salı günü Kerem Abinin oynadığı takımla oynuyorum kupada.

Ben onları fena yamulttum, 10 günde kendilerine gelemezler. :)

Bu arada 120. sıradayım Türkiye'de. İlk hedefim ilk 100. Lige çıkmak ise biraz zor olacak, önümdeki iki takım çok güçlü, ikisini de zorladım ama yenemedim.

Bu hafta ligde karşılaşacağım takım geldi kupada da. Tek sorunum yedekleri oynatamamak olacak. İki maçı da kazanıp rakiplere göz dağı verelim. :)

Şu anda son 128'teyiz. 64'e kalacağımı düşünüyorum. Ondan sonrası şans işi ama gidebildiğim yere kadar gideceğim. Buradan ileri gidememiştim daha önce.

Bende son 128 deyim.Haftaya 3. lig takımıyla deplasmanda oynayacam, topumuzla tüfeğimizle saldırmaya gidip 64 ü görmek istiyoruz :)

Bende son 128 teyim ve rakip 4. ligden ama ülke sırası 250.. Takımında iyi adamlar var ama bizde bütün istekliliği kupaya harcıyoruz :) Artık ligde yedeklerle çıkıp kupada as kadroyla çıkıyorum 50k aşkına :)

Bu arada 20 yaşında potansiyeli yıldız oyuncum(pivot) satılıktır..

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: değersiz Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: iyi Pas Verme: korkunç
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: zayıf

50kdan koydum pota altı yetiştiren varsa düşünebilir.. Bende 6 tane genç olduğu için süre bulamıyordu bende satıyorum..

Bu salon nasıl büyütülüyor acaba ?

Salonu büyütmek işe yarıyor mu ?

Şu anda 5.000 kişilik salonum var yeterli midir sizce ?

Cevaplayacak renktaşlarıma teşekkür ederim şimdiden...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Bu salon nasıl büyütülüyor acaba ?

Salonu büyütmek işe yarıyor mu ?

Şu anda 5.000 kişilik salonum var yeterli midir sizce ?

Cevaplayacak renktaşlarıma teşekkür ederim şimdiden...

Abi solda salona tıkla.. O sayfada aşağıda genişletme için yer var.. Kısa vadede değil ama uzun vadede çok işe yarıyor özellikle lig atladıkça bilet fiyatlarını yükseltirsen gelirin bayağı artıyor..

5000 kişi yani yeterli değil bence yavaş yavaş yükseltmelisin 300 falan..