Erkin Aksoy' Alıntı:Son maçta liderliği verdik. Zaten bir beklentim yok po da ama en azından final yapmayı düşünüyordum. Neyse konferans finali de yeterli
Abi adamların nasıl gelişiyorlar mı?
Erkin Aksoy' Alıntı:Son maçta liderliği verdik. Zaten bir beklentim yok po da ama en azından final yapmayı düşünüyordum. Neyse konferans finali de yeterli
merhaba..
draft havuzunda taş çatlasın 5-10 tane işe yarar oyuncu vardır, mesele bunlardan birini yakalamak..
ilk şart oyuncunun 18 yaşında ve yüksek potansiyelli olması..
all-star sonrası "Gözlemciler Birliği" seçeneği açılacak..
o seçenek açılana kadar puanlarını harcama..
o seçenek açıldığında 10 puan vererek oyuncuların boylarını ve yaşlarını öğren..
yaş olayı tamam, direk 18'liklere odaklanacaksın, geriye kaldı potansiyel..
bir oyuncunun potansiyelini öğrenmek için iki puan harcaman gerekir..
oyuncunun yıldız reytinginin iyi olmaması mevcut yeteneklerinin kısıtlı olduğunu gösterir fakat ben buna çok dikkat edilmemesi taraftarıyım..
mesela şöyle bir oyuncu;
UŞ: 6 ŞM:6
DD: 6 TT: 5
TS: 5 PS: 6
İŞ: 7 İD: 6
RB: 1 BL: 5
$3.2k maaş alacağı için yıldız reytingi 3 falan gözükebilir..
halbuki böyle bir oyuncu 18 yaşındaysa ve potansiyel de 4 yıldız falan çıkarsa müthiş para eder..
şu oyuncu ise;
UŞ: 7 ŞM:7
DD: 6 TT: 1
TS: 1 PS: 1
İŞ: 1 İD: 1
RB: 7 BL: 1
$5k maaş alıyor ve yıldız reytingi 5 yıldız gözükebilir..
boyu da uzunsa yüksek potansiyel bile kurtarmaz bu oyuncuyu..
tabii ki yüksek yıldız reytingine sahip oyuncular görüşme açısından öncelikli olmalıdır ama düşük yıldız reytingine sahip olanların da üzerini çizmemek lazım, değerlendirme kriterleri menajer isteklerini karşılamıyor..
Umutlar bir başka bahara kaldıErkin Aksoy' Alıntı:Ben de yanlış kullandım puanları Artık gelecek sezona iyi değerlendiririz.
Erkin Aksoy' Alıntı:Bekir birebir verip mi pası da atladı yoksa pas verdin de top tutmayı mı tetikledi. Sanki pas verdin gibi geliyor. Bu tarz ikili üçlü atlamaları takip ediyorum. Yani hangi antrenman hangi yan özelliği geliştiriyor diye..
Sühan Cem' Alıntı:Beklediğim gibi Erkin burda çıktı :Ç))
Bekir Gulkan' Alıntı:Abi pas vermeyi seçmiştim.