Yarın en kritik maçıma çıkıyorum heyecandan ne yapacağım bilmiyorum ya ya tamam ya devam maçım
Abi 11 şubatta diye biliyorum ama tam bilen varsa daha iyi olur . sonunda 4.lige çıktım sayılır ligde 50 sayı fark attığım takım sürpriz yaparak geldi karşımaBu başlığa her girişimde canım acıyor. Gerçekten çok sağlam bir takımım vardı. Hedeflerim vardı benim.
Herkese üst lige yönelme ve bulunduğu ligde kalma yolunda başarılar diliyorum.
Yeni sezon ne zaman başlayacak?
4.lige elimi kolumu sallaya sallaya çıkıyorum
Tebrikler asıl bundan sonrası zor ama Bu arada takımın ismi ne?
oEnCuEr . VAllaha zor olacaktır kesin ama bakalım hayırlısı ya
ya ben 3. maçın sonunda geldim geldikten sonra allahtan hiç mağlup olmadım hep 30 üstü fark attım ama 4.ligde hemen çıkamam gibi geliyor . Hazırlık maçına hayır demem vala bende kazanamam ama sonuçta Galatasaray kazansın deriz napalım
ekonomim iyi antrenör ve halkla ilişkiler müdürü üst düzey ama doktor vasıfsızda ordan maliyeti düşürdüm haftalık 67bin kara geçiyorum ama 4.ligde oyuncu maaşları filan artıyor mu mert bi de takımının adı ne ?
valaha kadrom muhteşem değil ama bence iyi o yüzden 55bin haftalık yeter banaOyuncu maaşları oyuncunun özelliğine göre değişir lig farketmez antreman verdiğin oyuncunun maaşı yükselir diğerleri yaşlandıkları için küçük bir miktar düşer genelde.. Ve bence transfer yapacaksanız bu aralar çok uygun piyasa haberniz olsun
Takım ismi nasıl değiştiriliyo mert Öyle bir şey var mı vallaha nasıl mutlu olurum anlatamam ?