Ceza Tahtası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Saygın, Berkan Çatal ve Gazanfer Tosun; amaçlarının eleştiri değil bilinçli bir şekilde; sorun çıkartmak, yaralamak ve zarar verme olmasıyla ikişer hafta cezalıdırlar.
 
Atilla Özan: Forum kurallarına aykırı iletiler yazması, rakiplerimizi küçük düşürücü ifadeler kullanması nedeniyle 1 hafta cezalıdır.
 
Serhat Türkel: Uyarılara rağmen tavrında bir değişiklik yok.. Oyuncularımızla ilgili takıntılarını gözden geçirmesi için 1 hafta süre veriyoruz.
 
Serhat Türkel: Farklı takım taraftarı olmasına rağmen bu zamana kadar kendisine gösterilen hoşgörüye aynı şekilde karşılık vermediği, ve sürekli forumun huzurunu bozacak şekilde provekatif mesajlar attığı için gsbasket ile ilişiği kesilmiştir, kendisine sevdiği gönül verdiği takımın platformlarında mutluluklar dileriz.
 
Harun Taşkapılı oyuncumuza karşı kullandığı yakışıksız ifadeden ve bunu daha önce de yaptığından dolayı 2 hafta cezalıdır.
 
Göktan Demirbaş

Fenerbahçeli arkadaşımıza kendi dünyasında başarılar dileriz. Farklı yerlerde kin ve nefretini kusup buraya gelip yalakalık yapmanın gereği yok. Bu kadar küçültmeyin kendinizi.
 
Burak Yıldırım, uyarılara rağmen iletilerini bozuk bir Türkçe ile yazdığı ve üslubuna dikkat etmeyip saldırgan tavrı nedeniyle 1 hafta cezalıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst