Birkaç oyuncu hakkında yazacağım.
Riera: Kim ne derse desin, bugün Amrabat ile birlikte takımın en iyisiydi. Kusursuza yakın oynadı, savunmada sürekli toplar çaldı, atağa katıldı, arkadaşlarının açığını kapadı, orta açtı, oyunun yönünü değiştirdi, adam şu hava şartlarında oynanamayacak kadar iyi oynadı.
Amrabat: Riera ile birlikte hırslı ve daha önemlisi akıllı oynayan tek kişiydi takımda. İçeri kesişleri, adam eksiltmesi ve savunmaya gelip yardım ederek top kapması çok iyiydi. Daha fazlasını yapması pek mümkün değildi bu havada.
Dany: Kesinlikle kızılmayı hakediyor, ama şu paraya şu performansı verecek daha iyi defans bulamazdık. Dany'nin Eboue ile birlikte çok ciddi olarak uyarılması lazım ama. Şu gereksiz özgüvenlerine, daha doğrusu laubaliliklerine son vermeleri gerekiyor. Özellikle Dany maçın sonunda yaptıklarıyla kanser etti.
Melo: Melo'dan bir şey olmaz bu saatten sonra. Düzeleceği de yok. Hala söylüyorum, bu adam yeni düşüşte değil, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren düşüşteydi. Sezonun ilk yarısı biraz gözümüzü boyadı. Devre arasında yerine mutlaka transfer gerekiyor, Melo da ancak rotasyonda olur.
ELMANDER: Ben, Bülent Korkmaz'dan beri böyle canla başla oynayan adam görmedim. Bugün çıkana kadar takımın tek ayakta kalan ve olumlu işler yapan adamıydı. Bu adama teşekkür etmekten başka söylenecek hiçbir şey yok.
Bu arada bi de meşhur stad konusuna değinelim. Toprak konusu düzeltilebilir mi bilmiyorum da, şu zemine sebep olan ve çatıyı yaptıramayan basiretsizler yüzünden utanç tablosu yaşıyoruz. 150-200 milyon dolara tarla sahibi olduk.