Cleveland Cavaliers

Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Kötü bir başlangıç yaptık. Geçen seneki ritmimizden uzağız. Bunda yeni oyuncularla birlikte taşların yerinden oynaması da bir sebep. Tabi bu hep böyle gitmez. Bir yerde toparlanırız. Ancak bu çabuk bir şekilde olmalı.

Sene başında kadro bakımından bir değerlendirme yapmıştım. Ancak görüyoruz ki oyunu görmeden önce kadro ile ilgili yapılan yorumlar havada kalabiliyor. Bu değişim üsreci sancılı geçebilir. Ancak Cavs'in bu süreci çabuk atlatması lazım. Yoksa LeBron için pek vakitleri yok.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Hayırlısı ile ilk galibiyetimizi de aldık. Minnesota'yı deplasmanda 104-87 yendik.

LeBron 24 sayı 9 ribaund 6 asist
Varejao 13 sayı 11 ribaund
Ilgauskas 15 sayı
Gibson 14 sayı
Mo 20 sayı

Bobcats ile kendi evimizde oynuyoruz.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Bobcats Cavs'a direnemedi

Mo Williams 24 sayı, 3 asistlik performansı ile galibiyetin mimarı olurken LeBron James 14 sayı, 9 asist, 7 ribaund, Shaquille O'Neal ise 8 sayı, 5 ribaund, 3 asistlik performans sergilediler.

8)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Sezona kötü başladıktan sonra 2 maç üst üste kazandık. Bobcats'i 90-79 yendik.

Yenilerden Parker 13 sayı ile oynadı. Bu arada sezon öncesi olaylı günler geçiren Delonte West de takıma geri döndü. Ve 13 sayı ile oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

LeBron'dan Güven Mesajı

NBANormal sezona Boston ve Raptors yenilgileriyle başlayarak hayal kırıklığı yaratan Cleveland Cavaliers'ın süper yıldız forveti Lebron James takımıyla ilgili birtakım açıklamalarda bulundu ve henüz fazla endişelenecek bir şey olmadığını söyledi.

Cavs normal sezona 0-2'lik hiç beklenmedik performans ile başladı.Beklentilerin bu kadar yüksek olduğu bir takımın bu oyunu anlaşılır gibi değil.Bazıları panik düğmesine basmak için hazır bekliyorlar ve tehlike çanları çalmış gibi.Lebron ve arkadaşları ise buna pek aldırmıyor.

Takım lideri Lebron James ise yaptığı açıklamada:"Buna rağmen erken bir zamanda ve hiç gerekli olmayan bir noktada fazla endişeler var.Evet, Cavs şu anda çabalıyor ve bu senenin ilk trouble-double'ını kaydeden LeBron James hiç endişeli değil.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Sezona 2 yenilgi ile başladıktan sonra üst üste 3. maçımızı da kazandık. Gund Arena'da Wizards'ı 102-90 yendik. LeBron 27 sayı 8 ribaund 6 asist, Shaq 21 sayı 8 ribaund, Mo 15 sayı, Gibson 14 sayı ile oynadı.

4.jpg
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

sahqqqqqqqqq.jpg


BOŞANIYORLAR !
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers'ın başarılı oyuncusu Shaquille O'Neal, eşinden boşanıyor. Shaquille O'Neal, takımı aracılığıyla yaptığı açıklamada, eşi Va'Shaundya O'Neal'ın, dün ''şiddetli geçimsizlik'' gerekçesiyle boşanma davası açtığını bildirdi.

''Gördüğünüz üzere, ailem ve ben zor günler geçiriyoruz. Medyanın, özelimize saygı duymasını rica ediyoruz'' diyen yıldız basketbolcu, kendisinin ve eşinin, boşanma süreci boyunca 4 çocuğunun yanında olacağını ifade etti.

O'Neal çifti, 6 yıl 11 ay önce evlenmişti.

Los Angeles Lakers ve Miami Heat ile toplam 4 kez NBA şampiyonluğu tadan Shaquille O'Neal, 15 kez All-Star seçildi.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

LeBron'u kızdıran soru!
Cleveland Cavaliers'ın süperstarı LeBron James, önümüzdeki yaza kadar 'free agent' hakkında açıklama yapmayacağını ifade etti. Cleveland'ın Orlando Magic'i 102-93 mağlup ettiği maçın ardından mikrofonlara konuşan genç yıldız, transfer üzerine sorular sorulması üzerine kızdı ve basın mensuplarına cevap vermedi.

LeBron James, "Bu tarz sorular artık eskidi. Free agent hakkında yorum yapmayacağım ve sorularınıza cevap vermeyeceğim. Buralara kadar gelebildiysem bunu kendime ve takım arkadaşlarıma borçluyum. Şu anda maçlara odaklanmak istiyorum. Bizim için iyi bir sezon olması için mücadele edeceğiz. Artık dikkatimin daha fazla dağılmasına izin vermeyeceğim. Takım arkadaşlarımın ve ailemin de kafalarının karışmaması için, önümüzdeki yaz ile ilgili sorulacak bütün soruları yanıtlamayacağım" dedi.

LeBron'un bu ısrarlarına rağmen, basın mensuplarının "Miami'de Wade ile aynı takımda oynar mısınız?" sorusunu yetenekli oyuncu yarıda kesti ve "Başka soru?" diyerek yanıt vermekten kaçındı. LeBron James'in Cleveland'da kalacağına dair herhangi bir şey söylememesi ise gideceği üzerindeki tezleri güçlendirdi.

Miami'nin starı Dwayne Wade ise "Ben Miami'nin, o ise Cleveland'ın oyuncusu. İkimiz de farklı pozisyonlarda oynuyoruz. Şu anda şampiyonluk için konsantre olmaya çalışıyoruz. Ben buradayım ve Miami'de şampiyonluk yaşadım. Burasını seviyorum" dedi.

İkilinin aynı takımda oynayıp oynamayacağına dair bir soru üzerine ise; "Burayı terk etmek istiyorum" diyerek soruyu yanıtsız bıraktı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Deplasmanda Orlando'yu 102-93 yendik. Ve geçen sene Play-Off'ta elendiğimiz Orlando ile ufak da olsa bir hesap görmüş olduk. LeBron 36 sayı 8 ribaund 4 asist ile oynadı. Ayrıca Mo da 28 sayı ile oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Kötü sayılabilecek bir başlangıçtan sonra üst üste Doğu'da iddialı olan iki takımı yendik. Wade'li Miami'yi deplasmanda 111-104 ile geçtik. Ve üst üste 3. galbiyetimiz oldu.

Cavs'te LeBron 34 sayı 4 ribaund 7 asist, Mo 25 sayı 4 ribaund (Darısı Play-Off'lara demekten kendimi alamıyorum), ilk 5 başlayan Hickson 18 sayı 4 ribaund, Shaq 14 sayı 5 ribaund ile oynadı.

Diğer tarafta ise Wade 36 sayı 4 ribaund 5 asist, Beasley 24 sayı 6 ribaund, JO 15 sayı 9 ribaund ile oynadı.

Sıradaki maç ise Utah ile Q Arena'da...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz da deplasmanda Cleveland'a 107-103 mağlup oldu. Utah'da Boozer 25 sayı ? 12 ribaundla en skorer oyuncu olurken, Maynor 24 sayı - 3 ribaund, Mehmet Okur ise 13 sayı ve 8 ribaundla oynadı.

Cleveland'da yıldız oyuncu LeBron James 21 sayı ? 6 ribaund, Williams 21 sayı ? 1 riabaund, Hickson 20 sayı ? 4 ribaund, Parker ise 14 sayı ? 2 ribaundla oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Çok daha rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Bir ara farkı 16 sayılara kadar çektik ancak Utah'ın tempoyu düşürerek oynaması bizi de tkiledi. Ve Utah öyle yada böyle sürekli maçın içinde kaldı. Fark 6-10 sayı arasında dolaşıyordu. Utah'ta Deron Williams'ın olmaması önemli bir eksiklikti ancak çaylak Maynor çok iyi bir oyun çıkardı. Her ne kadar oyun görüşü ve guardlık özellikleri Deron'un çok gerisinde olsa da özellikle delici penetreleri zorluklar çıkarttı. Millsap her zaman ki gibi ekstra işler yaptı.

Ardından ikinci yarıda bir de Boozer devreye girince işler karıştı. LeBron her ne kadar şut performansı olarak kötü bir gününde olsa da yaptığı asistlerin her biri jeneriklikti. Ondan bahsederken hep fiziksel kuvveti ve atletizmi ön plana çıkarılır. Ancak bu oyun görüşü müthiş birşey. Takımını çok iyi yönlendiriyor. JJ Hickson ile ''pick and roll''ler oynadı. Parker'a servisler yaptı. Shaq'ın, West'in olmadığı bir günde dar bir rotasyonla oynadık. Maçın sonunda Utah öne de geçti. Ancak ardından ilk önce LeBron'un Parker'ı bulması ile gelen üçlük, sonra da LeBron'un serbest atışları maçı bitirdi. Ve Parker'ın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Şampiyonluk yolunda bu takımın en önemli parçalarından biri. Oyunu biliyor, tecrübeli, sakin ve sorumluluk alıyor. Mo'nun son anlarda yine eli titremeye başlarken o hiç çekinmeden şutu attı.

Ayrıca Hickson'ın Ilgauskas, Shaq, Varejao gibi statik uzunların yanında hareketliliği ile iyi bir tamamlayıcı olduğunu gördük. Eğer Powe sakatlıktan sağlam dönerse o da bu rotasyonda önemli işler yapacaktır. Moon da önemli katkı verdi. Ve 11 sayı 4 ribaund ile oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Aradaki bir Wizards yenigisinden sonra Indiana deplamanından galibiyetle ayrıldık. Shaq ve West bu maçta oynamadı. Cavs'de LeBron 40 sayı 9 ribaund 7 asist ile yine büyüleyici bir performansa imza attı. Bunun yanında bize bu sene önemli katkılar veren ve pota altına hareketlilik kazandıran JJ Hickson da 15 sayı 7 ribaund oynadı. Mo 18, Parker 12, Varejao da 10 sayı ile oynadı.

Diğer tarafta Granger 19 sayı 9 ribaund 5 asist, Jones 17 sayı, Ford 14 sayı, Murphy de 12 sayı 10 ribaund ile oynadı.

cleind_091120_1.jpg


Sıradaki maç 76'ers ile Q Arena'da :)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

76'ers'ı da kendi evimizde 97-91 yendik. LeBron 32 sayı 9 asist 7 ribaund, Mo 18 sayı 8 ribaund 5 asist, Hickson 14 sayı 5 ribaund, Ilgauskas 13 sayı 8 ribaund ile oynadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Kral ile tam yol ileri saldır Cavs bu sezon bizim sezonumuz olacak
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

LeBRON SPOR 8)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Hiç sanmıyorum.. Mesela Uğur'u fanatik bir New york'lu olarak görür gibiyim.. :p

Saadet biz LeBron için LeBron'dan öncesi olmayan bir takımı sevmişiz, gidip New York'u tutmak mı zor gelicek? Ayrıca bizim için takımlar araç LeBron ise asıl amaçtır. :)

Şaka bir yana henüz belli değil. Belki de LeBron Cleveland semlarında dolanmaya devam eder. Olmadı biz yeni bir başlık açarız.
 

Üst