Cleveland Cavaliers

Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Indiana`yı 99-94 yendik.Bu sonuçla Doğu Koferansı Merkez Grubunu lider bitirmeyi garantiledik.
LeBron 32 sayı 9 ribaunt 9 asistle triple-double yapmayı kıl payı kaçırdı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

LeBron'dan yeni bir rekor

NBA'de gecenin öönemli maçlarından LeBron James'in takımı Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls'a konuk oldu. Clevland sahadan 92-85 galip ayrılarak galibiyet serisini sürdürdü.
Bu maçta 29 sayı atan LeBron James, 15 bin sayı barajını aşan en genç oyuncu unvanını aldı. Lebron James, bu unvana 25 yaşında, 540. maçında sahip oldu. Unvan, son iki yıldır Kobe Bryant'a aitti. Kobe, 657. maçında bu unvanı elde ettiğinde 27 yaşındaydı. Cleveland, dün akşam elde ettiği sonuçla son 13 maçından 12'ncisini kazanmış oldu.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

LéBRON JAMES > Kobe Bryant
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Indiana maçında yaptığı blok hiçbir insan evladına yapılmaz yahu. Atletik yeteneklerine ve kendine o kadar güveniyor ki rakibe sen önden git, ben arkadan yetişirim diyor. Rakip onun arkadan geldiğini bile bile giriyor içeri, ona göre şutunu çıkartıyor ama sonuç değişmiyor. Bulls maçında Hinrich'e yaptığı blokta bu şekilde oldu. Hinrich arkaya baktı ama kurtulamadı.

Daha kırılacak çok rekor var.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

llgauskas geri döndü!

Üç takımı takasla Cleveland Cavaliers'den Washington Wizards'a gönderilen Litvanyalı pivot Zydrunas Ilgauskas eski takımına dönmek için gün sayıyor. Washington Wizards ile kontratını bir süre önce fesheden Ilgauskas'a pazartesi gününden itibaren eski takımına dönüş yolu açılacak.

Bu tarihten 3 gün önce Cleveland'a gelen Ilgauskas, bireysel olarak antrenman yaparken yorum yapmaktan kaçındı. Ilgauskas 'ın menajeri Herb Rudoy ise, Ilgauskas 'ın gelecek hafta geri dönüşüyle ilgili olarak Cleveland Cavaliers Genel Menajeri Danny Ferry ile görüşme yapacağını ve de ondan sonra durumun netleşeceğini açıkladı.

Kariyerinde Cleveland Cavaliers dışında hiç bir takımda oynamayan Litvanya'lı oyuncu kadar Doğu'da lider durumda bulunan Cavs'ın da Ilgauskas konusunda sıcak olduğu belirtiliyor. Çünkü Ilgauskas 'ın ayrılışından sonra Shaquille O'Neal 'ın da beklenmedik sakatlığı şampiyon adayının pota altında sıkıntı yaşamasına yolaçmıştı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Erdal Can İçelli":2uf7kqcx]LéBRON JAMES > Kobe Bryant

Kendinizi tatmin edin...[/quote:2uf7kqcx]

Gereken cevabı sahada geriyoruz canım ;)
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Kobe bir Winner. Lebron daha o Winner özelliğini gösteremedi. Olimpiyatlarda ve Dünya şampiyonasında Kobe'siz ama Lebron'lu amerikanın aldığı sonuçları gördük. Kobe'li sonuçları da gördük. Bu yüzden Kobe den daha büyük denmesi şu an için bir halüsülasyondan ibaret..
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Ilgauskas evine geri döndü

Sonunda Zydrunas Ilgauskas Cleveland Cavaliers'a geri döndü. Takas döneminde Washington yolunu tutan Litvanyalı pivot ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı açıklandı.

13 yılı aşkın süredir Cleveland forması giyen, ancak geçtiğimiz ay Washington'a takas edilen Zydrunas Ilgauskas evine geri döndü. Hem Doğu Konferansı hem de NBA şampiyonluğunun en güçlü adaylarından Cleveland, eski oyuncusu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığını duyurdu.

Antown Jamison karşılığında gittiği Wizards?ta hiçbir maçta sahaya çıkmayan Ilgauskas, kulübüyle olan kontratını cuma günü karşılıklı olarak feshetmişti. 34 yaşındaki Litvanyalı oyuncu, 1996 yılında Cleveland tarafından 20. sırada draft edilmişti. Kariyeri boyunca aynı formayı terleten Ilgauskas, bu sezon takımı adına 7.5 sayı,5.3 ribaund ve 0.8 blok istatistikleriyle mücadele etti.

Böylece Cavaliers, play offlar öncesi pota altında hem hücum hem de savunmada katkı verebilecek önemli bir opsiyona daha kavuşmuş oldu.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Sanırım son 13 maçta 12 galibiyet falan almıştık, 8 maçlık da bir galibiyet serimiz vardı. Bunu sürdürmek iyi olurdu, olmadı.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Çok saçma hatalar ve top kayıpları üzerine gelen mağlubiyet

fazla dokunmaz ama playoff'lar öncesinde ciddiyet lazım biraz daha
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Cleveland Cavaliers 101 Milwaukee Bucks 98

Cleveland Cavaliers (59 Winner 16 Losser)

Lebron 23 sayı ile oynadı
Mo 21 sayı ile ona eşlik etti

Bugun Atlanta ile oynuyoruz zor geçecek ama yenecegimizi düşünüyorum

başarılar
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Pazar akşamı da Boston ile maçımız var, sanırım. Doğu'daki iki rakibimiz ile üst üste iki maç yapacağız. Bakalım neler yapacağız?
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Atlantayı 88-93 yendik

Lebron James 27 sayı ile oynadı.Hickson 16 sayı atarak son zamanlarda ki başarılı performanslarına bir yenisi ekledi.

gel bakalım Boston...
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

Boston yenilgisine rağmen, Lakers'ın da Spurs'e yenilmesi ile birlikte normal sezon liderliğini garantiledik.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

James-Colangelo çekişmesi!




Herşey LeBron James'in 2010'da ülkemizde yapılan Dünya Şampiyonası'na katılamayabileceğini söylemesi ile başladı. Yazın yoğun bir programı olduğunu ve Dünya şampiyonası'nda oynamayabileceğini söyleyen LeBron James 'in bu açıklamaları sonrasında ABD Milli takımı yöneticisi Jerry Colangelo görüşlerini basınla paylaşmıştı.

2010 için geçerli bir mazereti olmadan katılmayanların 2012'de Londra'da yapılacak Olimpiyatlara davet edilmesinin kesin olmadığını söyleyerek James'e cevap vermişti. Bunun üzerine 'Kral' da yanıt vermek için yine medyayı tercih etti.

2003'den beri milli takımda oynadığını söyleyen James, "Jerry'i yıpratmak istemiyorum. O iyi biri ve ona gerçekten saygı duyuyorum. Colangelo'ya saygı duyuyorum ama milli takım için bugüne kadar yaptıklarımızı görmeyip düşündükleri için saygı duymuyorum. Bizim için ikinci hiç bir tahmin yoktu. Bu yüzden Londra'da ekip olarak fırsatınız tehlikeye düstüyse biz ne yapabiliriz" dedi. Milli takımdan bu yaz affını isteyecekler isimler arasında Miami Heat'in yıldızı Dwyane Wade de bulunuyor.
 
Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...

@ Toronto-Cleveland
 

Üst