Çocuklar Duymasın

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Perşembe akşamı Varmısın yokmusun,Kavak yelleri gibi yüksek reytingli programları ezdi gecti.Reyting sıralamasında 1 numaraya oturmuş,bu kadar beklemiyordum.
Ama hakkiyla oturdu bence cok begendim 2 saat araliksiz güldük eglendik:)

gerçekten çok sevdiğim bir dizi haluğa bayılıyorum bilmiyorum belki de karakterim gereği olabilir bu hayranlık..Ancak dizde bazı gariplikler var mesala haluk küpeye bilmem saç uzatmaya falan karşı çıkıyo bakıyosun oğlu hem küpeli hem uzun saçlı, kızı keza aynı bir kere uzun etek giydiğini görmedim bunlar biraz tuhaf oluyo...

Bir tek Meltem'e sinir oluyorum bir kadin hep mini etek mi giymek zorunda...

Geçen ilk bölümüne denk geldim, biraz baktım.

Haluk ile İsmail muhasebecinin yanında şirketin dağıtacağı ramazan yardım paketleri hakkında görüşüyordu. Haluk muhasebeciye dönüp; bunları masraflara eklemeyin, cebimizden ödeyelim. Sevabını biz alacağız, faturayı devlete çıkaracağız, yok öyle şey dedi.

Doğru söze ne denir ki...

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, bundan böyle izleyicisiyle haftada iki gün buluşacak.

ATV, ilginç bir karara imza atarak Çocuklar Duymasın'ı hem Çarşamba hem Cuma günleri yayınlama kararı aldı. Böylece ATV, Cuma günü yaşadığı sıkıntıyı atlatmayı planlıyor.

Gönülçelen ve Kızım Nerede'nin hangi gün ve hangi saatte yayınlanacağı merak konusu

Haftada iki gün yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın 1 güne düşmesi söz konusuydu. Ancak iki gün devam etme kararı aldı. Çarşamba 20:00 ve Cuma 22:00'da ekranlara gelecek.. Cuma 20:00'a ATV'nin yeni dizisi Tövbeler Tövbesi kondu..

Seyyar Tayyar'a Hapis

Ekranların çok izlenen dizilerinden 'Çocuklar Duymasın'da Seyyar Tayyar karakterini canlandıran, Bursa Devlet Tiyatrosu eski müdürü Emin Gümüşkaya'ya Yargıtay'dan kötü haber geldi.

Bursa'da 10 yıl önce polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası, zimmet suçundan 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Bursa Devlet Tiyatrosu eski Müdürü Emin Gümüşkaya'ya verilen 5 yıl 2 ay 15 günlük hapis cezası, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandı. Yüksek mahkemenin onama kararının ardından, daha önce de bu suçtan dolayı bir süre tutuklu olarak yargılanan Emin Gümüşkaya görüldüğü yerde tutuklanacak.

Bilindiği gibi, 10 yıl önce Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaşanan yolsuzluk iddialarıyla alakalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Rahmi Dilligil 1 yıl 4 ay 20 gün, Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Emin Gümüşkaya ve İdare Müdür Vekili Hasan Acar ise ayrı ayrı 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

10 yıldır devam eden dava, Yargıtay tarafından daha önce bir kez daha bozulmuştu. Genel Müdür Rahmi Dilligil hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını onayan Yargıtay, Bursa eski Müdürü Emin Gümüşkaya, ve İdare Müdür Vekili Hasan Acar'ın hapis cezası ise onadı. Emin Gümüşkaya ve Hasan Acar'ın cezasının infazı için polise talimat yazıldı.

Türkiye’de dizi çalışanları bölüm sürelerinin uzunluğundan şikâyetçi ama yapımcı ve senarist Birol Güven Çocuklar Duymasın’ı haftada ikiye çıkardı. Asıl hedefi ise bölüm süresini kısaltıp hafta içi her gün “Çocuklar Duymasın” demek.

Haber Türk Cumartesi ekinde Pınar Erbaş’a konuşan Güven, “Bizimkisi tatlı su televizyonculuğu, gölde teknedeyiz. Fırtına yok, yağmur yağmıyor, hava güzel. Biz televizyon tiyatrosu çekiyoruz. 500 metrekarelik bir stüdyo; salon, mutfak, ofis dekoru aynı yerde. Çekimleri 3 günde bitiriyorduk, şimdi 6 gün çalışacağız. Fakat bizim böyle yapıyor olmamız, dizilerde süre sorunu olmadığı anlamına gelmez. Açık havada 90 dakikalık drama çekmek çok zordur. Ben bizimki gibi günlük yaşamı anlatan dizilerin daha sık yayınlanmasından yanayım. Ne kadar sık yayınlanırsa o kadar alışkanlığa dönüşür.” dedi.

Ayrıca dizi 1 güne düşürülmüştü, bu fikirden vazgeçip 2 gün olarak devam ettirmeye karar verilmiş

Bilindiği gibi Çocuklar Duymasın'da Seyyar Tayyar rolüyle tanıdığımız Emin Gümüşkaya tutuklandı. Bu haberin üzerine Seyyar Tayyar'ın dizide ne olacağı merak ediliyordu. Bu konuda Birol Güven açıklama getirerek Seyyar Tayyar'ın bir süreliğine Mustafaali'nin mandırasında hayvan bakıcılığı yapmaya gideceğini, hapisten çıktıktan sonra ise yeniden ekibe katılacağını bildirdi

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında birinciliği kazanan Sefa Doğanay, Çocuklar Duymasın ekibine katıldı.

Doğanay dizide 'Fıs Fıs İsmail'in kayınçosu rolünü oynayacak. Dizi bu hafta çarşamba günü yeni bölümüyle izleyisinin karşısına çıkacak.

ATV'de Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen komedi dizisi Çocuklar Duymasın'a Anta Toros katıldı. Bir çok ünlü dizide rol alan Anta Toros dizide müsteşar Kemal'in sevgilisini canlandıracak.

ATV'nin MİNT Yapım imzalı dizisi "Çocuklar Duymasın"n yapımcısı Birol Güven, 'Burcu Esmersoy Çocuklar Duymasın'da tweeti'yle Burcu Esmersoy'un kadroya katılacağını duyurmuştu. Şimdi de Esmersoy'un dizide hangi rolü canlandıracağı belli oldu; Pınar Altuğ'un canlandırdığı Meltem karakterinin kuzeni

BİROL GÜVEN BURCU'YA GÜVENİYOR

Burcu Esmersoy şimdi 'Çocuklar Duymasın'da Pınar Altuğ'un canlandırdığı Meltem karakterinin kuzeni rolüne hayat verecek. Esmersoy'un dizinin devamlı oyuncusu olacağını belirten Güven, Tayfun Güneyer'in 'Sunucudan oyuncu olmaz' lafına katılmadığını belirtti ve 'Şundan oyuncu olmaz sözü çok iddialı bir laf... Burcu ile bir de biz çalışalım bakalım' diyerek espri yaptı.
Esmersoy'da oyunculuk yeteneği olduğuna inandığını söyleyen Güven, sözlerini şöyle sürdürdü:
'Biz Burcu ile 'Dedektif Memoli' dizisine başlamadan önce görüşmüştük. Benimle çalışmayı çok istiyordu ama tam o sırada diğer dizi için söz vermiş bulununca biz çalışamadık ama bence Burcu'da oyunculuk yeteneği var.'