Curtis Jerrels

Hayırlı olsun.

Milano'da işini bireyselliğe dökmeden gayet verimliydi, zaten o performansıyla da Kazan'a gitti Langford'la beraber. Eğer sakatlığının etkisini atabilirse önemli işler yapabilir bizle de.

Hoşgeldin Jerrels.
 
attachment.php
 

Ekli dosyalar

  • CZks7xcUAAEJzsl.jpg
    CZks7xcUAAEJzsl.jpg
    42.3 KB · Görüntüleme: 165
insallah yanilirim ama bence yanlis transfer. keske mccolumun eksik yönlerini tamamlayabilecek bir oyun kurucu alsaydik. daha cok takimini oynatabilen savunma yönü güclü olan. yinede hosgelmis.
 
Ben transfer konusunda negatif değilim ama haklı gerekçeleri olup yanıltman gereken büyük bir topluluk var umarım başarabilirsin hoşgeldin...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Transferin kapanmasina 1-2 gün kala böyle bir hamlenin yapilmasini alternatif olmamasina bagliyorum ..Muhtemelen son ana kadar en iyisini almak icin bekledik ama hem bütce hemde isim olarak piyasa dar olunca zaruri olarak jerrels'i aldıgımızı düsünüyorum.
 
Öncelikle Ergin Ataman' dan kurtulmamız gerekiyor bence .
O kadar severdim ki önceden git gide sevgim azaldı.
Sezon başında kurduğu yanlış takımlar , transferlerde bir tek Patric' i tutturması , molalarının sıkıntılı olması enerjisinin düşük olması ...
Paranın olmadığı belliydi ya başlamasaydın güzel kardeşim yada bize maric , jerels .. gibi adamları izletme artık !!
Jerells transferi tamamen GS BASKET takımının vizyonunu gösteriyor . Yazık ..
 
Bu arada dun bolca ustunde durdugumuz Eurocup transfer formati dusundugumuz gibiymis ama Kazan'da bu sezon forma giymedi ve Eurocup lisansi da yok muhtemelen. O yuzden bize lisans vereceklerdir.
 
O kadarda karalari baglamanin gerekmedigini düsünüyorum .. Jerells'i kücümsüyoruz ama son iki üc sezondur Milano ve kazan'da önemli katkı sagladi ...
Öncelikle biz bir 'eurocup' takımız .. Bunu taraftarin hatirlamalasi gerekiyor .. Bu seviye icin Jerrels fena transfer degil .Sakatlık sorunu olmayan saglam bir jerells katkı verebilir.
Jerells tarz olarak aradigimiz guard mı ? O tartişilir .. Ben katkı verecegini düsünüyorum..
 
Öncelikle hayırlı olsun.

Önceki sayfaya da yazmştım. Jerrells'ın sakatlığı konusunda net bilgisi olan var mı? Mayıs ayında Sportando'daki haberde aşil tendomu denmiş, ancak yaz kampına yetişeceği belirtilmiş? Tendom kopmasında bu kadar kısa sürede dönemez diye biliyorum? Tendom kopması haricinde, başka bir sakatlık mı söz konusu?
 
Sakat olmasa bugun Kizilyildiz,Cedevita,Unicaja gibi takimlarin ilk 5'inde gorecegimiz ve 800.000 dolardan asagi imzaya gelmeyecek bir oyuncu Curtis..Sakatlandigi icin gecen sezon degerini yitirmis olabilir ama cok umutluyum kendisinden.

Butceye gore yapilan transferler cok olumlu.
 
Jerrels tam da bizim istediğimiz guard değil. Lakin oraya şu zamanda birini almak rotasyonu genişletmek önemli idi ve bu gerçekleşecek bu açıdan önemli. Ayrıca jerrels tutturunca acaip etki yaratabilir. Son 2 senedir de gayet iyi katkı veriyor aslında eurocupta da iyi katkı verecektir.. tek sorun sakatlık etkisi. Bundan nefret ediyorum ama jawai ve diğerlerini düşününce umutlu değilim...
 
Jerrels transferine kadro mühendisligi üzerinden bakacak olursak yanlış gibi gözüküyor. Lakin öyle yorumlar yapılıyor ki sanki Llull gelecektide Ergin Hoca Curtisi tercih etti gibi. Acikcasi ben hocanin bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Umarım fazlasiyla verim aliriz.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben Jerrells'ın eski Türkiye maceralarındaki kadar savruk olacağını düşünmüyorum. Koç da buna müsaade etmeyecektir zaten. Uzunları oynatma konusunda da az da olsa bir katkı bekliyorum. Tabii sakatlık sonrası eski hızına, bitiriciliğine, şut ritmine kısa sürede kavuşur mu orası da belirsiz.
 

Üst