Devler Ligi

Baros'un yerine Tanju'yu koysak ondan daha fazla gol atar eminim ki...

Hakan Ünsal'ın takımı hoşuma gitti. Genç ve dinamik.

Sergen'in takımı da güzel fakat istedikleri sonuçları alamadılar. Sergen süper bir yetenek olduğunu burada da gösteriyor.

Nouma'nın takımı ise tam bir facia. :) Takoz,Rahim,Bayram vb. ne kadar gereksiz adam varsa o takımda toplanmış.

Hayrettin'e bayıldım.Minyatür kalede bile doksana gol yiyerek eski formunu korudugunu gösterdi.

Ortaokul dönemlerimizde Psg ve Fener maçlarını hatırlarım ki ...
Biz atardık o yerdi hiç bıkmadan usanmadan...

Evren YILMAZ' Alıntı:
Hayrettin'e bayıldım.Minyatür kalede bile doksana gol yiyerek eski formunu korudugunu gösterdi.

Ortaokul dönemlerimizde Psg ve Fener maçlarını hatırlarım ki ...
Biz atardık o yerdi hiç bıkmadan usanmadan...

Psg maçında bende ilk okuldaydım.
Yapma Hayrettin.Aman Hayrettin.
maç oldu 4-0 :(

Hasan Şaş, Uğur Tütüneker, Altan falan da kadrolara girmiş.

Dikkatimi çekti. FB ve BJK de bir yerli bir yabancının kadrosu var. Bizde ise iki tane yerli. Galatasaray ve yabancı denilince akla Hagi gelir. Ya Hagi'yi almak yemedi(dengesizlik olur diye) yada Hagi ben bu işlerle uğraşmam dedi :)

Hagi hepsini alır sırtında taşıyarak çalım atar topu da kalenin içine bırakırdı eminim ki.

Hagi olsaydı şampiyon kim olur değilde 2. kim olur diye bir soru sorulurdu... :)

Tanju'nun takımının h.ünsal'ın takımını 9-2 yendiği maçı izledim mert korkmaz'ı çok beğendim,vedat'la saffet akyüz birbirine giriyordu az daha uğur tütüneker ayırdı allahtan .

size 10 dklık öyle bir video hazırlarım ki Hayrettinin kurtarışlarıyla Dünyanın en iyi kalecisdir dersiniz..yine 10 dklık öyle bir Video yaparım ki dünyanın en kötü kalecisi dersiniz İşte Hayrettin böle biriydi demişti Hıncal Uluç ki bencede Hayrettini en iyi tanımlayan ifadeydi..

Son maç hakikatten muhteşemdi :)

Tanju'nun takımı çok diri bir görüntü sergiliyor.

Tanju kazanmak için herşeyi yapıyor. Para için mi yoksa prestij için mi bilemiyorum ama...

Acun Ilıcalı'nın sanırım bizim Bayanlar Finali'nden ve Oyak maçından haberi yok.

Ayhan Şahenk salon olalı böyle kalabalık görmemiştir diyor.

Yersen...

Her zaman olmaz Acuncum, sallama da biryere kadar.

Tanju'nun takımı Hooijdonk'un takımını mağlup ederek nağmalup ünvanını korudu.

Kaleci Hayrettin ''Biz burada Galatasaray'ı temsil ediyoruz'' dedi. Yanlış da söylemedi... :)

Hasan ile Tanju çok hırslılar ama takımın yıldızı Ergün Penbe'dir.

Bu arada turnuvadan elenecek takım için Play-Out maçı oynanacak ve bunu Other Team'in eski oyuncuları oynayacak. Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz... :p

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Burda gol krallığı falan varmı acaba en çok gol kim attı şimdiye kadar
Öyle bir sıralama yapıyorlarmı bilmiyorum ama haftaiçi izlediğimde Nouma 7 golle Devler Liginde en fazla gol atan isim diyorlardı. Ama büyük ihtimalle birbiri ardına sıralanmıştır isimler zaten, her hafta değişebilir. Nouma da 7'yi geçmiştir sanırım..

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Burda gol krallığı falan varmı acaba en çok gol kim attı şimdiye kadar

GOL KRALLIĞI
1-Pascal Nouma 8
2-Van Hooijdonk 8
3-Sergen Yalçın 8
4-Hakan Tecimer 7
5-Tanju Çolak 6
6-Kaan Dobra 6
7-Oktay Derelioğlu 6
8-Elvir Bolic 5
9-Bayram Bektaş 5
10-Altan AKSOY 5

PUAN DURUMU O G M A Y P
1 Tanju 4 4 0 21 9 12
2 Pascal Nouma 5 4 1 22 19 12
3 Sergen 4 2 2 24 22 6
4 Van Hooijdonk 5 2 3 20 20 6
5 Hakan Ünsal 5 2 3 19 27 6
6 Bolic 5 0 5 12 21 0

Tanju ile Sergen'in takımları 4-4 berabere kaldı bu akşam ama süper maç oldu.İlk yarı 2-1 tanju'nun takımının üstünlüğü ile bitti sonra ben kanal değiştirdim bir döndüm 3-2 öne geçmiş sergen'in takımı ardından 3-3 yaptı tanju sonra 4-3 öne geçti tanju'nun takımı ve son dakika'da sergen klasını konuşturdu ve maç 4-4 sona erdi maçın sonunda tanju delirdi ve kırmızı kart'ı yedi. :)

Elenmekten son anda kurtulan Boliç finale çıktı. Favori Tanju, Nouma'ya elenerek şaşırttı. Final Boliç ve Nouma arasında.
Bu arada Acun'un yarı final maçlarını İnönü Stadı'na alması tepki çekti. Beşiktaş'lı seyirciler Nouma'nın takımı hariç diğer takımlara yaptıkları olumsuz tezahüratlar yaptılar...

Boliç play-out'tan gelerek şampiyon oldu ama şu bir gerçek program başladığı gündeki ilgiyi görmedi. Acun'un reyting uğruna yaptıklarını izleyici yemedi sanırım bu kez...