Diana Taurasi

Ben şut ritmini yakalayamamasına biraz sevindim açıkcası.Yanlış anlaşılmasın o bu durumdayken takımın vereceği tepkiyi merak ediyordum.Hatta bu yıla dair en büyük meraklarımdan birisiydi bu.
 
Evet asım çok doğru bi perspektiften yaklaşmışın olaya kardeşim. Biz zaten kadro olarak şuan fenerden kat kat üstün takımız önemli olanda taurasi normalden daha az katkı verirken vasatken takımızız nasıl olacaktı yani bi anlamda taurisi olmadanda feneri yenebilirmiyiz evet bunu gördük Artık ciddi ciddi euroleague şampiyonluğumuz hayırlı olsun bence...
 
Karşıyaka yıllardır bi kupa alamadı yazık KOCA ülker i arkalarına aldılar erkeklerde yapamadılar kızlarda yok şöyleyiz yok böyleyiz heryıl euroleague de bu sene şampiyonuz filan deyip her sezon sonu babayı almalarının ardından bu sene önce bayanlarda euroleague i 3 sene içindede en geç erkeklerde euroleague i kazanacağız.. Biz sizden farklıyız sizin gibi hep isteyipte hiç yapamayanlardan değil , İSTEDİĞİNDE YAPANLARDANIZ istmemiz yeter ve artık istiyoruz bu sene EUROLEAGUE şampiyonluğunu ka-za-na-ca-ğız...
 
diana bu maçta belki sut ritimini yakalıyamadı ama bence angel gibi atamayınca sürekli denemedi kendini firenliyebildi oyunada 16 sayı attı sayı pek yeterli degilsede 6 asist yaptı devam et boyle diana
 
Maçı salonda izleyen biri olarak Diana'nın bugün çok serinkanlı ve lider bir şekilde takımı yönttiğini düşünüyorum, özellikle 2. yarıda. Asistleri de cabası.
 
Aslında Prince çıktıktan sonra Torrens'in bir numara gibi oynaması Taurasi'nin hücum ritmini bulamamasına neden oldu.O dönemde çoğunlukla kendine pozisyon yaratarak şut attı ve başarılı olamadı.Buna rağmen asistlerde büyük katkı verdi ve özellikle Fener'in bizi yakaladığı dönemde, yanılmıyorsam Bahar'la oynadığı ikili oyun sonrası attığımız basket Fener'in tüm inancını kırdı.

Büyük oyuncusun ve ilerleyen dönemlerde daha da büyüyeceğine eminim.
 
taurassinin galatasaray da oynaması inanılmaz mutlu ediyor beni.O dünyanın sue bird le birlikte bana göre dünyanın en büyük yıldızı.Galatasaray da dünyanın en büyüğü olduğuna göre iki yıldız bi arada diye düşünüyorum.Eminim 1 sene galatasarayda oynasın hayatının sonuna kadar galatasarayı unatamaz.Aynı şekilde Galatasarayda onu.ı love you diana always forewer.I love you Galatasaray .
 
Diana'nın bugün yaptıklarını o istatistik kağıtlarından okuyamazsınız. Evet belki bu gün şut sokamadı doğrudur ama takımı harikulade yönetti, oyun kurdu ikili oyunlar oynadı asistler yaptı. Penetreleri ile bitirdi bazı pozisyonlarda, faulleri vermedi hakemler ama olsun. En önemlisi arkadaşalrının strese girmesine hiç bi zaman izin vermedi.
Maçtan sonra Madalyayı onun hakkı diyerek Işıl'a takması çok büyük bi karakterin yapacağı bir şeydi, hala şu kadına laf söylemeyin Allah aşkına.
 
Forumda herkesin DEE hakkında olumlu konuşması beni çok mutlu etti.Bazı arkadaşların endişesi vardı ancak Taurasi oynadığı 2 maçta bu endişeleri gidermiştir diye düşünüyorum.Kendisini çok beğendim bu maçta.Takımı gerçekten çok güzel yönetti.Fenerin geri dönmesine izin vermedi desem yeridir.Takımı gayet sakin ve organize yönetti.Umarım daha nice kupalarda burda ve tribünde kendisine methiyeler düzeriz :))
 
YÜzde 30'u,Yüzde 100'ü filan gibi şeylere girmeye gerek yok.Diana sahada varsa takımın bir lideri vardır demektir,bunu bulmak kolay değil.Olaya başka açılardan bakmaya yok bilmem yüzde vermeye vs vs. yapmaya gerek yok bence.

Bu arada bu görevin kendine verilmesine tabi gerek yok,zaten doğuştan gelen birşeydir buda,değinmek isteidğim nokta takımda buna bu durumu fazlasıyla hissetirmelidir.Evet sen bizim liderimizsin demelidir.
 
Gerçekten lider. Bugün o müthiş sayılarını göremedik ama tam bir maestro gibi yönetti takımı. Önünde saygı ile eğiliyorum..

p.s: Madalyanı getirip Işıl'ın boynuna astın ya, büyüksün Taurasi, gerçekten çok büyüksün.
 
Diana böyle bi oyuncu işte en vasat oyununda bile takıma çok ciddi katkılar yapabiliyor mesela 16 sayı 6 asist gibi ki istatistik kağıdında gözükmeyen katkısını hiç söylemiyorum bile. En sıradan oyununda bile izleyeni büyülüyor.
 
Oyununu her zaman biliyoduk, izliyoduk ama takımı bu kadar sahiplenmesi, takıma bu kadar liderlik etmesi sevindirici... Performansı ve tecrübesinin yanı sıra liderliği de çok önemli olacak, yürüyedursun.
 

Üst