Diana Taurasi

Gönül isterdi ki Eurolig ve lig şampiyonluğu kupaları ellerinde yükselseydi.

Bize yaşattıkları için sonsuz teşekkürler...
 
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, gerçi biraz geç kaldım ama bu linkteki formadan almak istiyorum, anı olarak kalsın diye, Adanada ki storeda basket ve voleybol formaları satılmıyor, İstanbulda hangi storeda satılıyor, daha doğrusu satılıyor mu onu da tam bilmiyorum, eğer varsa fiyatı ne kadar, kardeşime aldıracağım da, internette de bulamadım

http://imageshack.us/photo/my-images/19/31974033212342018561718.jpg/
O değilde parçalı forma satılıyor internetten.Ha ne kadar sürede gelir sipariş verirsin bilemem. Çok yakınanlar var çünkü.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=16020
 
O değilde parçalı forma satılıyor internetten.Ha ne kadar sürede gelir sipariş verirsin bilemem. Çok yakınanlar var çünkü.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=16020


teşekkürler, o resimdeki formayı da buldum ama beden sorunu var bu seferde :) İstanbula gittiğimde storedan alırım artık, sırtına isim ve numara da yazdırırım hem :)

bu arada Dee'nin söyledikleri güzel ama inşallah samimidir ve başka bir takıma gittiğinde arkamızdan atıp tutmaz
 
" tek takıma bağlı kalmak hep benim çizdiğim yol oldu. bence önemli sadık kalabilmek. "

" avrupa ile wnba'yi karşılaştırmak zor, wnba'de iki kez şampiyon olmak daha çok anlam taşıyor. euroleague'de dört sen üst üste şampiyonluk bir daha elde edilemeyecek bir başarı, belki galatasaray ile "

" her şey olağan üstüydü. en önemli pay sahibi genel menajer shabtai von kalmanovic idi. inanılmaz bir adamdı, takımı bir araya getirme ve bizlere her daim arkamızda olduğunu hissettirme konusunda mükemmeldi. spartak moskova'nın başarılı olma sebebi shabtai'dir.

bu üç alıntı da 2012 nisan ayı galatasaray dergisi taurasi röportajından. sanırım yaptığımız eksiklik üçüncü alıntısında belli oluyor. keza kariyeri hakkında düşündüklerini ilk iki alıntısında belli oluyor.

diyecek bir şey yok. yolun açık olsun dee.
 
Yönetilemeyen kadın şubesinin işini iyi yapamayan yöneticileri sayesinde böyle bir oyuncuyu kaçırdık ya başta Murat Tümer olmak üzere hereksin eline sağlık!

Saygılar.
 
Daha da kötüsü ceyhun hoca yüzünden Augustus'uda kaybettik.Tina Charles'ın yerine onu takımda tutmuş olsaydık belkide bugün şampiyon biz olacaktık.
 
Eline sağlık Ceyhun Yıldızoğlu
Eline sağlık Müge Erdem
Eline sağlık Özge Alev
Eline sağlık Murat Tümer..

Tarih sizi de unutmayacak..
 
Kıta dışından birini sadece lig için kullanacaklarmış, Sue sanırım Ocak ayında katılacakmış.
Gitmesi sürpriz olmadı, bekliyorduk ama umut da ediyorduk, yerine kimin alınacağı çok önem kazandı.
 
Dee'nin gideceğini çok önceden duymuş olsam da ne yalan söyliyeyim, ben de içimde o umudu taşıyordum. Yalnız Dee'nin UMMC'ye gitmesi sonrası hakkındaki görüşlerim daha farklı bir hal aldı.FB'den GS'a geçmesini önemsemiyorum. Sonuçta yarım sezon oynadığı bir kulüpten onun ezeli rakibine geçmesinde fazla şey aranmayabilir. Çünkü 6 ayda FB'ye aidiyet sağlamamıştır. Şu an GS'dan FB'ye gitse aynısını düşünürdüm. Ama 4 sene oynadığı Spartak ve ezeli rakibini düşününce ve Dee'nin oraya gitmesi, onun aidiyet duygusuna sahip olmadığı izlenimini edinmeme sebep oldu. Bunlar tabii ki bu sporu hobi olarak değil para için yapan oyuncular ama avrupa basketbolunda bir çok amerikalı oyuncu var o aidiyetle oynayan. Hepsi de büyük oyuncu olarak adlandırılıyor. Yani başka takımlara da gidebilecekken o takımların parçası kalıyorlar. Dee onlardan biri değilmiş. GS bir his takımıdır diyorsak demekki aynı paralelde düşünmemiz zaten imkansızmış. Yolu açık olsun Diana'nın.
 
Tabikide para için oynadığı değiştirip gittiği takımlardan çok belli . Amerikada gerçekten seviyordur ama belki Avrupa'da ortalığı karıştırdı. 4 takım hepside ezeli rakip . Gruplarda falan karşılaşırsak ne olucak merak ediyorum
 

Üst