DKE 2010 Hazırlık Maçı : TÜRKİYE-FİLDİŞİ SAHİLLERİ

TÜRKİYE-FİLDİŞİ SAHİLLERİ

Tarih:11 Şubat
Yer:İzmir

İnanılmaz bir sempati beslediğim Fildişi Sahilleri ile hazırlık maçı yapacak millilerimiz.Oyuncular denensin , izlenilsin , beraberlikle iş tatlıya bağlansın diyorum :p
 
Hahaha. :)

Drogba var mı Drogba ? 8)[/quote]

Üst düzey oyuncularını getireceklerini sanmıyorum.Gelecek vaad eden Gervinho gibi , Kalou gibi oyuncular olur diye düşünüyorum.Ama belli olmaz tabii.
 
Ayrıca Zokora,Toure kardeşler , Drogba , Eboue , Boka , Dindane gibi üst düzey oyuncularıyla katılırlar ve de kazanmayı isteyip sonuna dek mücadele ederlerse Fildişimizin kupayı kaldıracağına sonuna kadar inanıyorum. Türkiye'miz vs Fildişi'miz finali niye olmasın ? :) O zaman tabiki Milli Takımı'mızın kaznamasını isteyeceğiz :)
 
Drogba,Toure,Zokora gibi isimler kadroya davet edilmiş.Güzel maç olacak anlaşılan.Trt naklen yayınlayacakmış.Bilet fiyatları:

Kale arkası Tribünü: 5 TL

Maraton Tribünü: 10 TL

Numaralı Tribün: 20 TL
 
A Milli Takım'ın Fildişi Sahili ile 11 Şubat tarihinde İzmir Atatürk Stadyumu'nda yapacağı özel maçın kadrosu ve programı belli oldu.

A Milli Takım kadrosu, 8 Şubat Pazar günü saat 17.00'den itibaren İzmir Swissotel'de toplanmaya başlayacak. A Milli Takım, İzmir'deki ilk antrenmanını 9 Şubat'ta saat 19.00'da Alsancak Stadı'nda basına kapalı olarak yapacak.

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 10 Şubat Salı günü saat 18.30'da Atatürk Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli Takım, son antrenmanını aynı gün ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.00'da yapacak.

Atatürk Stadyumu'nda 11 Şubat 2009 Çarşamba günü oynanacak ve 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Sorin Corpodean yönetecek. Corpodean'ın yardımcılıklarını Miclos Nagy ve Octavian Sovre yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım olacak.


KALECİLER

Ufuk Ceylan MANİSASPOR
Volkan Demirel FENERBAHÇE

SAVUNMA OYUNCULARI

Gökhan Gönül FENERBAHÇE
Sabri Sarıoğlu GALATASARAY
Servet Çetin GALATASARAY
İbrahim Kaş GETAFE
Eren Güngör KAYSERİSPOR
Gökhan Zan BEŞİKTAŞ
Hakan Kadir Balta GALATASARAY

ORTA SAHA OYUNCULARI

Hamit Altıntop BAYERN MÜNİH
Kazım Kazım FENERBAHÇE
Ayhan Akman GALATASARAY
Mehmet Aurelıo REAL BETIS
Emre Belözoğlu FENERBAHÇE
Nuri Şahin BORUSSIA DORTMUND
Mehmet Topal GALATASARAY
Tuncay Şanlı MIDDLESBROUGH
Caner Erkin CSKA MOSKOVA
Arda Turan GALATASARAY

HÜCUM OYUNCULARI

Halil Altıntop SCHALKE 04
Mevlut Erdinç SOCHAUX
Batuhan Karadeniz ESKİŞEHİRSPOR
Semih Şentürk FENERBAHÇE
Gökhan Ünal TRABZONSPOR
Mehmet Yıldız SİVASSPOR
 
İbrahim Toraman varken onun yerine takımın en çok bireysel hata yapan ismi Gökhan Zan'ın sürekli milli takımda olmasına şaşıyoruz artık :) Yine müthiş bir kadro, keşke Tümer efendi bırakmasaydı, yokluğu belli oluyor :)
 
ben fatih terimin kazım kazım adlı futbolcu görünümlü arkadaştan ne beklediğini ne umduğunu hiçbir zaman anlayamadım ve anlamayacağım...

birde fatih hocam gökhan zanı ille de oynatacam diyosun bari forvette oynat bu adam bizim defanstan nekadar ilerde durursa takıma okadar yararlı olur...
 
Takımlardaki oyuncu sayılarını dengede tutmak için bazı oyuncular alınıyor. Bu apaçık belli. Olmuyor Fatih Hoca.
 
Iddaadan banko fildisine oynayin.Bari Turkiye kaybedince manevi uzuntumuzu maddiyat anlaminda telafi ederiz :) :) :)

Fatih Terimin artik sacmaladi bir cok tercihi ile..
 
Fatih Terim'in yeri bende ayrıdır her zamanda öyle kalacak. Ama emre konusunda kendisine çok sinir oluyorum aralarında ne olursa olsun seni kadroya alacağım diye bir sözleşme varda bizim mi haberimiz yok bu emre'nin kadroda ne işi var anlamak çok zor böyle saçma şey olmaz.

Bu akşam oynayacağımız maç bence çok keyifli ve güzel geçecek Fildişi Sahilleri'ni çok severim maçı merakla bekliyorum.
 

Üst