Uğur,
Sevgili kardeşim çok teşekkür ederim; nasıl mutlu oldum bilemezsin. Yeni yıl içerisinde seninle yüz yüze de tanışabiliriz umarım. Bu sene play-off yapamadık ama seneye göreceksin hepinizi dağıtacağız.
Valla 18 konusunu da dün düşündüm biraz hakikaten öyle olmuş, hatırlarım da erişilmez gelirdi 18 yaş. Hemen ehliyet başvurusunu yapayım en iyisi. Ayrıca gerçekten çok farklı hissediyorsun, anlatamam yani.
Emre Abi,
Çok sağol abi, bil mukabele aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum. Sevdiklerimle geçireceğim mutlu senelerin planları içerisinde yerin her daim hazır.
Yunus,
Teşekkür ederim birader, sağolasın. =)
Yılmaz,
İyi dileklerin için sağol Yılmaz, teşekkürler. =)
Mustafa,
Sağol Mustafa kardeşim =)
Şamil Abi,
Şamil Abicim çok teşekkür ederim. Seviyorsan bil ki seviliyorsundur diye bir söz var hani, hatırlatayım.
Burak,
Sağolasın Burak, her ne kadar geçen gün T-Mac'li New York'un bize 24 sayı fark atmasından dolayı sana hala kızgın olsam da, yine de sağol. =)
Sühan Abi,
Sağolasın abi, ben pek giremiyorum bu ara ama duyduğum kadarıyla kasıp kavuruyormuşsun buraları. =) Teşekkür ederim tekrar.
Onur Abi,
Mucit mi, hehe.. Pantolonun düğmesi çıksa onu bile dikemem abi ne muciti? =) Teşekkür etmeyi unutmayalım.