Doğum günün kutlu olsun, Alperen Kaplan

Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Nice sağlıklı, mutlu senelere. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın ve umduğun gibi bir yıl geçirirsin. Bir de Detroit'i fazla kafaya takma :)

Nice senelere...

Kardeşim benim iyiki doğdun iyiki bizimlesin. İnşallah yeni yaşını çok iyi bir bölümü kazanarak kutlarsın. Sevdiklerinle beraber mutlu seneler geçirmen dileğiyle Alperencim. ;)

Gündüz ararım gerçi ama buradan da bi kutlayayım doğum gününü Alperencim. Doğun günün kutlu olsun abicim nice mutlu senelere. Çok değerlisin bunu bilesin.

Kardeşim nice mutlu senelere,hedeflerinin gerçekleştiği,sağlıklı,huzurlu ve sevdiklerinle birlikte mutlu bir yıl geçirmeni dilerim.

İyi ki bizimlesin Alperen, kendine çok iyi bak...

Uğur,

Sevgili kardeşim çok teşekkür ederim; nasıl mutlu oldum bilemezsin. Yeni yıl içerisinde seninle yüz yüze de tanışabiliriz umarım. Bu sene play-off yapamadık ama seneye göreceksin hepinizi dağıtacağız. :) Valla 18 konusunu da dün düşündüm biraz hakikaten öyle olmuş, hatırlarım da erişilmez gelirdi 18 yaş. Hemen ehliyet başvurusunu yapayım en iyisi. Ayrıca gerçekten çok farklı hissediyorsun, anlatamam yani. :)

Emre Abi,

Çok sağol abi, bil mukabele aynı şeyleri ben de senin için düşünüyorum. Sevdiklerimle geçireceğim mutlu senelerin planları içerisinde yerin her daim hazır.

Yunus,

Teşekkür ederim birader, sağolasın. =)

Yılmaz,

İyi dileklerin için sağol Yılmaz, teşekkürler. =)

Mustafa,

Sağol Mustafa kardeşim =)

Şamil Abi,

Şamil Abicim çok teşekkür ederim. Seviyorsan bil ki seviliyorsundur diye bir söz var hani, hatırlatayım. :)

Burak,

Sağolasın Burak, her ne kadar geçen gün T-Mac'li New York'un bize 24 sayı fark atmasından dolayı sana hala kızgın olsam da, yine de sağol. =)

Sühan Abi,

Sağolasın abi, ben pek giremiyorum bu ara ama duyduğum kadarıyla kasıp kavuruyormuşsun buraları. =) Teşekkür ederim tekrar.

Onur Abi,

Mucit mi, hehe.. Pantolonun düğmesi çıksa onu bile dikemem abi ne muciti? =) Teşekkür etmeyi unutmayalım. :)

Kardeşim nice yıllara umarım yeni yaşında herşey gönlünce olur şu lanet sınavı atlat özledi bu forum seni...

Hayata farklı pencerelerden bakılmasının, sevilmeye engel olmadığının bir örneği Alperen.

Günümüzün aranan niteliklerine sahip; dürüst, efendi, saygılı...

Nice yıllara genç adam.

Bayram Abi, teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Çağlar Abi, :)

Yiğit Abi, Sağolasın, benim hakkımda dilediklerinin çok daha fazlasını Allah sana versin. =)

Erdal, Kardeşim çok teşekkürler. Az bir sürem var, ilk sınav için şafak yarıyı geçti hatta. :)

Ali Erdem, Çalışmaya erkenden başlamak lazım, umarım bunun farkındasınızdır sen ve tüm forumdan gelecek senelerde ÖSS'ye girecek olanlar. Çok sağol ayrıca.. :)

Onur Abi, Ne diyeyim bilmem ki. Kendimde olmayan nitelikleri sıralamasan daha güzel olacakmış ama hayırlısı. =) Çok sağolasın abi, bu kelimeler çok kifayetsiz kalsa da, sağol..