Doğum günün kutlu olsun Alperen,nice güzel yaşlara.
A Alperen Kaplan 0 6 Mar 2010 #23 Mustafa Yağız Abi, çok teşekkür ederim sağolasın. Esra Abla, sağolasınn.. Emel Abla, hep beraber İnşallah. Emin Abi, Teşekkür ederim, fifa hesabımız var unutmadım. =)
Mustafa Yağız Abi, çok teşekkür ederim sağolasın. Esra Abla, sağolasınn.. Emel Abla, hep beraber İnşallah. Emin Abi, Teşekkür ederim, fifa hesabımız var unutmadım. =)
Berkan Karadurmuş 0 6 Mar 2010 #29 Alperen canım kardeşim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere. Yeni yaşında istediğin üniversitenin istediğin bölümünde bulursun kendini umarım
Alperen canım kardeşim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere. Yeni yaşında istediğin üniversitenin istediğin bölümünde bulursun kendini umarım
Tugay Aktepe 0 7 Mar 2010 #30 Alperen kardeşim gecikmeli de olsa doğum gününü kutlar, sağlıklı ve huzurlu seneler dilerim. Allah nasip ederse, oğluma ismini koyacağım. =)
Alperen kardeşim gecikmeli de olsa doğum gününü kutlar, sağlıklı ve huzurlu seneler dilerim. Allah nasip ederse, oğluma ismini koyacağım. =)
A Alperen Kaplan 0 7 Mar 2010 #32 Hepinize tek tek cevap yazmak niyetiyle geldim, herkese teşekkürler deyip geçmekten hiç hoşlanmam ama acil çıkmam lazım. Ama şunu demeden edemeyeceğim, Allah bana benzetmesin Tugay Abi..
Hepinize tek tek cevap yazmak niyetiyle geldim, herkese teşekkürler deyip geçmekten hiç hoşlanmam ama acil çıkmam lazım. Ama şunu demeden edemeyeceğim, Allah bana benzetmesin Tugay Abi..
B Barış Şişman 0 8 Mar 2010 #34 Alperen bir kaç gün rötar için kusuruma bakma, internetim kesikti o yüzden geç kutluyorum, tarihi bilemediğim içinde arayamadım.. Geç olsun güç olmasın fikri ile doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve güzel senelere..
Alperen bir kaç gün rötar için kusuruma bakma, internetim kesikti o yüzden geç kutluyorum, tarihi bilemediğim içinde arayamadım.. Geç olsun güç olmasın fikri ile doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve güzel senelere..
B Bağdat Kaynak 0 9 Mar 2010 #35 Yine geç kalmışım. Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara. İnşallah bu yaşında her isteğin gerçekleşir.
Yine geç kalmışım. Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara. İnşallah bu yaşında her isteğin gerçekleşir.
A Alperen Kaplan 0 12 Mar 2010 #36 Berk, önemli değil birader ne demek? Barış Abi, gönüller bir olsun gerisi pek mühim değil zaten. Ufak şeylere takan bir adam değilimdir. Bağdat Abla, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, bu yaşım hayırlısıyla sağlık ve huzur getirsin bana.
Berk, önemli değil birader ne demek? Barış Abi, gönüller bir olsun gerisi pek mühim değil zaten. Ufak şeylere takan bir adam değilimdir. Bağdat Abla, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, bu yaşım hayırlısıyla sağlık ve huzur getirsin bana.
Barış Yavruoğlu 0 12 Mar 2010 #37 Alperen sağlık problemlerinden dolayı uzun süre giremedim internete. Sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu nice yıllar görmen dileğiyle...
Alperen sağlık problemlerinden dolayı uzun süre giremedim internete. Sevdiklerinle sağlıklı ve mutlu nice yıllar görmen dileğiyle...
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 13 Mar 2010 #38 Ayakta uyumayı benden öğren Alperen . Doğum günün kutlu olsun kardeşim bu sene bütün hedeflerine ulaşman dileğiyle.
Ayakta uyumayı benden öğren Alperen . Doğum günün kutlu olsun kardeşim bu sene bütün hedeflerine ulaşman dileğiyle.