Dünya Atletizm Şampiyonas- Berlin 2009

100 m erkekler finalini sizce kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    18
akşam tekrarları izledim.. eurosporta maçları yorumlayan ertan hatipoğlu ne kadar antipatik ve saçma bir herif ya.. sürekli iddaalarda bulunuyor sonra da kıvırıyor.. yarışın son 3000 metresi boyunca defar için çok kolay olacak dedi, defar üçüncü kalınca da kıvırdı..Aynı şeyi 100 metre elemelerinde de yapmış.. Zaten sevmiyordum, iyice gıcık oldum.. tyakım tutar gibi adam tutan adamın ne iş var televizyonda.. Allahtan Berline gidiyormuş, bugün yok.

elvan'ın aşil tendonundaki sakatlık nüksetmiş.. 5000 finalini de koşmayacak.. 80 metre çekiç atan Eşref Apak da 71 metrenin altında kalıp neredeyse sonuncu olmuş. gitti bir yetenekli atlet daha..

günün olayı tabii ki 100 metreler..tsi 20.10 da yarı finaller var.. gerçekten yarı final kadrosu da finalden farksız.. asafa powell ve tyson gay aynı yarıştalar..22.35 de de final var ki bana göre kesin dünya rekoru gelecek.. usian bolt yine dalga geçiyor.. ayrıca tyson gay müthiş formda görünüyor.. tyson 9.80 in altına falan kolaylıkla inecek.. asafa da gözdağı verdi.. dwain chambers da sanıyorum finalde olacak.. müthiş bir kapışma olacak.. milyarlarca insanın gözü, dünyanın en hızlı adamının üzerinde olacak..

Asafa yı dünkü 100/9.95 lik çalışmasında iç pistte 0lmasına rağmen diri ve bitirici gördüm aynı şekilde ekürüsü B0lt da 100/10.02 lik kenterinde z0rlamadı ama benim gözüm 9,98 yaparken final için fit 0lduğunu gösteren Tys0n Gay de 0lacak
inşallah Tys0n gelir .

Emre Yuksel' Alıntı:
akşam tekrarları izledim.. eurosporta maçları yorumlayan ertan hatipoğlu ne kadar antipatik ve saçma bir herif ya.. sürekli iddaalarda bulunuyor sonra da kıvırıyor.. yarışın son 3000 metresi boyunca defar için çok kolay olacak dedi, defar üçüncü kalınca da kıvırdı..Aynı şeyi 100 metre elemelerinde de yapmış.. Zaten sevmiyordum, iyice gıcık oldum.. tyakım tutar gibi adam tutan adamın ne iş var televizyonda.. Allahtan Berline gidiyormuş, bugün yok.

Bende izledim tekrarını,adam harbi çok sinir bozucuydu ya.Yarışın ortalarında Defar'ı şampiyon ilan etti,ama üçüncülüğü zor kurtardı:)
Yarışın finali bence çok güzeldi,adamın onca telkininden sonra bende Defar'ın şampiyon olacağına inanmıştım ama Kenyalılar son anda atak yaparak yorumcu amcamızı susturdu. :)
Keyifli bir yarıştı.
Bide Caner Eler'i çok severim ama atletizm yarışlarını sanki TRT spikerleri daha bir heyecanlı anlatıyor o yüzden TRT de izlemek tercihimdir.

Bugün 100 metre finali kaçmaz.

Heyecanı forumda beraber yaşamak daha güzel olurdu ama malesef imkanlarım kısıtlı. Akşam TV başında yorumları da kendim artık. Asafa final kalabilirse çok zorlar. Gay Bolt'a hayran kalmış gibi, kıskanıyor. Onu geçmek için tüm mal varlığını verir bence. O da inanılmaz yüklenecek. Yarışı da iki zorlayan rakibin önünde rekorla Bolt kazanacak. Bence :)

Tyson- Messi Bolt-Ronaldo gibi geliyor bana biri artistik biri ise ne olduğunu bilen ve ona göre davranan bir sporcu o yüzden gönlüm Tysondan yana olsa da Boltun kazanacağını düşünüyorum.

9.58 :shock:

Ya müthiş bir yarıştı.Bolt naptı öyle?
İnsan rekor kırar anlarız ama derecede birden bu kadar aşağıya çekilmezki kardeşim.
İnsan olan alıştıra alıştıra kırar rekoru ama Bolt aldı başını gitti.

insan işi olmayan bir derece.. bu işin bir üst sınırı yok bu adam için.. ama gay ' e üzüldüm.. adam 9.71 koştu ama hiç bir önemi yok.. 1.5 sene önce 9.71 koşsa dünya ayağa kalkardı.. bu iş böyle.. kazanan haklı..

bu gün arkasından sağlam bi rüzgar assistiyle useinin 9 un altına inebileceğini düşünmeye başladım
Gay 9. 71 k0ştu ve kaybetti 0nu geçtim Asafa 9 .86 k0ştu nerdeyse 10 metre gerideydi
Gitara yeni başlayanlar için Yngwie yi izlemeyin derler şevkiniz kaçar atarsınız gitarı birdaha elinize almazsınız
Bencede 100m ye başlayan gençlerin hevesini kaçırıy0r Usein ne ye hedef alacaksın neyi geçeceksin ..Herşeye rağmen Tys0n büyük adamsın bu baskıyla 9.71 bravaa... :p

n0t.. Kşuyu defalarca izledim 0..20 me arası aynılar fark 20 ile 40 arası açılıy0r ve geri kalan 60 metre Tys0n da Usein kadar hızlı yani 20 40 metre de bitiriy0r işi Usein y0ksa Tys0nda iyi k0şmuş

bugünkü finallerin programı

19.05 Erkekler çekiç atma
19.45 Bayanlar Sırıkla yüksek atlama ( ısınbayeva WR ihtimali)
21.00 Bayanlar Üç adım atlama
21.30 Bayanlar 3000 metre
21.50 Erkekler 10.000 metre
22.35 Bayanlar 100 metre finali.

Üst düzey bir yarış oldu.Bolt'u geçtim Tyson Gay 9.71 Powell 9.86 koştu.Gerçekten çok iyi bir yarıştı.Usain Bolt kalkışları daha iyi olsa ne yapar Allah bilir :)

Bolt beni hayal kırıklığına uğrattı :)

Gerçekten müthiş bir adam. Bu rekoru 9.5'in altına da indirecektir. Tyson'a da yazık oldu. Ama şanssızlığı Bolt'un dönemine denk gelmesi.

Diyecek söz bulamıyorum. Asafa' nın sözleri her şeyi açıklıyor belki de; iyi bir koşu çıkardım, ancak 9:58 çıkaracak kadar sağlıklı bir insan değilim dedi. 9.40' lara ineceği günü beklemeden başka bir seçenek bırakmıyor bize. Şaka gibi.